Patrikos28 Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Jak tam Pucek spota dzisiaj zaliczasz , czy do roboty ? no co Ty... :gwizdanie: jestem tak spłukany że po bukowinie wsiadam w autobus a może rower albo rolki :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Jak tam Pucek spota dzisiaj zaliczasz , czy do roboty ? no co Ty... :gwizdanie: jestem tak spłukany że po bukowinie wsiadam w autobus a może rower albo rolki :gwizdanie: rower poszedł na kapsle, a rolki za małe :gwizdanie: nie opłaca mi się jechać na spota skoro muszę o 20:00 wyjechać z domu do roboty
dawcav6 Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 jakaś cisza tu dziś :gwizdanie: ale mi sie wekend zaczoł przednia szyba mi poszła od kamienia ;(
Patrikos28 Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 jakaś cisza tu dziś :gwizdanie: ale mi sie wekend zaczoł przednia szyba mi poszła od kamienia ;( Łączymy się z Tobą w żałobie po Twojej szybie ;([br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 16:14_________________________________________________To kto dziś będzie na spocie Będzie w ogóle ktoś :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 przed zlocikiem Qri - piszę się na ten nowy klub
QRi Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 przed zlocikiem Qri - piszę się na ten nowy klub mozesz sobie wybrac numer karty czlonkowskiej o przelewie to pogadamy przy okazji
miron78 Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 przed zlocikiem Qri - piszę się na ten nowy klub mozesz sobie wybrac numer karty czlonkowskiej o przelewie to pogadamy przy okazji a mogę być od razu klubowicz
QRi Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 przed zlocikiem Qri - piszę się na ten nowy klub mozesz sobie wybrac numer karty czlonkowskiej o przelewie to pogadamy przy okazji a mogę być od razu klubowicz pierw karta czlonkowska i przelew potem szanowna komisja przeprowadza weryfikacje stopnia wtajemniczenia potencjalnego wieś tunera. na podstawie przeprowadzonego auditu wydana zostanie decyzja o przyznaniu statusu klubowicza WST:decayed: dla poprawienia swoich szans powinienes zamontowac pomaranczowe fotele w komplecie z carbonowymi felgami od Poźka
miron78 Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 a to same blaszki nie wystarczą na klubowicza
Patrikos28 Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 jeszcze do załatwienia jedna sprawa na mieście i widzimy sie po forum
miron78 Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 jeszcze do załatwienia jedna sprawa na mieście i widzimy sie po forum czyli znowu będziesz
QRi Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 a to same blaszki nie wystarczą na klubowicza za blaszki to tylko status członka patrz ile ja musialem zrobic zeby zostac wsiurem lotki, kratki w plastry miodu, pasy solarne, hamulce do padła z s4, wydechy to nie tak hop siup zostac wiesniakiem ;] ps. jako naczelny wieśmin forum mam znizki w restauracjach złote łuki i wszystkich barach mlecznych na terenie śląska
Pucek Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 jeszcze do załatwienia jedna sprawa na mieście i widzimy sie po forum czyli znowu będziesz podsumował temat
MAJKI Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Mirek jak przeczytałem Twoj temat to moze oddamy te blaszki ? Pucek bedziesz dzis? Co z tą przepływką ma narazie lezec u mnie czy mam ja dzis wziasc?
Pucek Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Mirek jak przeczytałem Twoj temat to moze oddamy te blaszki ? Pucek bedziesz dzis? Co z tą przepływką ma narazie lezec u mnie czy mam ja dzis wziasc? Majkel, niech leży ja w SG będę dopiero w środę
Rekomendowane odpowiedzi