dawcav6 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 czyli dziś pod ziemią spot :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Grill to dobry pomysł tylko kto go zabierze :gwizdanie: ten co ma kombi :gwizdanie: Siemka kroposław
MAJKI Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Mirek bedziesz z Dorotą? bo moja juz sie pyta jak zwykle po sklepach pewnie obchód by zrobiły :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Jak nic mi nie stanie na przeszkodzie to dziś was odwiedzę :gwizdanie: Diman szykuj flaszkę Siema Bulczas wezniesz plytke z filmikiem albo cyfrówke bo bym sobue zgral ten filmik bo bede mial lapka ze soba
Bulik Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 ...widze juz tu cicho i mroczno ,to do zobaczyska w Glywycach
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Grill to dobry pomysł tylko kto go zabierze :gwizdanie: kupimy sobie wkoncu klubowy gril i bedzie spokoj :>
Patrikos28 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Grill to dobry pomysł tylko kto go zabierze :gwizdanie: kupimy sobie wkoncu klubowy gril i bedzie spokoj :> dobry pomysł
czester Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 siema Grill to dobry pomysł tylko kto go zabierze :gwizdanie: kupimy sobie wkoncu klubowy gril i bedzie spokoj :> :good:
Pucek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Diman, czytasz w moich myślach, zrobimy ściepę i pasuje, a Miron będzie go przywoził
moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 siema no , w koncu mnie ktos zauwazył :naughty: :naughty: myslałem ze mnie nie lubicie
Pucek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Moskal, Ciebie nie lubić ? no dobra, nie lubię Cię na mnie już czas, spadam na nockę :gwizdanie: dobrej nocy
moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Moskal, Ciebie nie lubić ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Pucek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Moskal, Ciebie nie lubić ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: i nie ciesz tak pyska dziadu lece
moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Moskal - doje***bany avatar zły ???? :naughty: :naughty: i nie ciesz tak pyska dziadu tylko nie dziadu. bo gdyby mnie pies na schodach nie wyprzedzil mógłbym być twoim ojcem :gwizdanie:
krolu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Pucek gwiazdą internetu : :kox: MOSKAL : MEGA AVATAR :drunk: :drunk:
Rekomendowane odpowiedzi