diman Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 siemano na spota wczoraj nie dalem rady niestety delegaja sie przeciagnela do dzisiaj ale tak jak pucek pisal spotkanie w kato sroda czekolada a piatek zlot czyli pewnie spiz a tera spadam do pozniej
miron78 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Kolega WojtekA4 nie wytrzymał i jego b7 znowu ma nowe felgi http://www.a4-klub.pl/smf/odp_all_b7_nowe_fotki_strona_3_avus_18_cali_zawieszenie_fk-t88351.0.html;new;topicseen#new już oglądałem [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 18:34_________________________________________________ a ja ide rezać lupo do garazu a nie chce mi sie jak cholera Mirek patrzyłem na allegro za tym 3,0 ale nie umiałem go znalezc czyzby ogłoszenie juz znikło to ta fura - jest zaklepana - jedziemy po nią jutro 5.30 ( lecimy leonem ) zobaczę jak to śmiga http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12290029[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 18:35_________________________________________________
MAJKI Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Ładne auto juz je ogladałem na allegro chyba
piterra Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Qr :rant: wymieniłem przegub i teraz coś mi strzela jak kołami skręcam (do pełnych skrętów). Myślę że (mam nadzieję) jeszcze smar się dobrze nie rozprzestrzenił a może to maglownica się kończy albo któryś wahacz. A może chce ktoś odkupić odemnie tą padlinę ;( ;( ;( ;( ;( ;( :wallbash: :wallbash:
keżor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Qr :rant: wymieniłem przegub i teraz coś mi strzela jak kołami skręcam (do pełnych skrętów). Myślę że (mam nadzieję) jeszcze smar się dobrze nie rozprzestrzenił a może to maglownica się kończy albo któryś wahacz. A może chce ktoś odkupić odemnie tą padlinę ;( ;( ;( ;( ;( ;( :wallbash: :wallbash: ja sie moge zamienić Twoje przynajmniej jeździ :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Pitek maglownica raczej to nie jest....
Bulik Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Myślę że (mam nadzieję) jeszcze smar się dobrze nie rozprzestrzenił :no: [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 19:38_________________________________________________może sprężyna Ci pękła
piterra Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Pitek maglownica raczej to nie jest.... wogóle to mam dosyć pięknie poszedł demontaż rozwalonego przegubu trwało to dosłownie 10 minut i obyło się bez ściągania koła ale po raz kolejny za bardzo wywijałem tą półosią i wy***ała się kulka z tego przegubu przy skrzyni no i demontaż całej półosi a złożyć do kupy przegub to jest wyczyn (kto to kiedyś robił to wie) moje nerwy już były na granicy a tu jeszcze ta pogoda przegub poskładałem , półoś zamontowałem , ruszam skręcam i słyszę to strzelanie metaliczne myślałem że ze złości kierownicę pogryzę :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 19:41_________________________________________________ Myślę że (mam nadzieję) jeszcze smar się dobrze nie rozprzestrzenił :no: [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 19:38_________________________________________________może sprężyna Ci pękła raczej nie bo to strzelanie zminimalizowało się myślę jeszcze czy to nie drążek albo któryś wahacz
piterra Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 albo cos jest zle zlozone no ale co by mogło być źle złożone jak to strzela coś przy kole
MrTea Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 witam kolegów ze śląska... tak z ciekawości zapytam... który z Was uczęszcza do Fotoedukacji Katowicach w i jeździ czarnym B6 Avant na blachach SG?
krolu Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 witam kolegów ze śląska... tak z ciekawości zapytam... który z Was uczęszcza do Fotoedukacji Katowicach w i jeździ czarnym B6 Avant na blachach SG? Czester :gwizdanie:
piterra Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 witam kolegów ze śląska... tak z ciekawości zapytam... który z Was uczęszcza do Fotoedukacji Katowicach w i jeździ czarnym B6 Avant na blachach SG? Czester :gwizdanie: też sobie tak pomyślałem
krolu Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 witam kolegów ze śląska... tak z ciekawości zapytam... który z Was uczęszcza do Fotoedukacji Katowicach w i jeździ czarnym B6 Avant na blachach SG? Czester :gwizdanie: też sobie tak pomyślałem ja wiem na pewno, kiedyś mi gadał, że tam chodzi
keżor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 witam kolegów ze śląska... tak z ciekawości zapytam... który z Was uczęszcza do Fotoedukacji Katowicach w i jeździ czarnym B6 Avant na blachach SG? a też tam łazisz? ja mieszkam 500metrów od tej szkoły , hehe
Bulik Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 myślałem że ze złości kierownicę pogryzę nie gryz ja ją odkupie od ciebie :polew: :polew:
MrTea Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 witam kolegów ze śląska... tak z ciekawości zapytam... który z Was uczęszcza do Fotoedukacji Katowicach w i jeździ czarnym B6 Avant na blachach SG? a też tam łazisz? ja mieszkam 500metrów od tej szkoły , hehe też tam chodzę, ogólnie nie jest źle ale za mało praktycznych zajęć a za dużo pierdzielenia.. :decayed:
miron78 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 witam kolegów ze śląska... tak z ciekawości zapytam... który z Was uczęszcza do Fotoedukacji Katowicach w i jeździ czarnym B6 Avant na blachach SG? a też tam łazisz? ja mieszkam 500metrów od tej szkoły , hehe też tam chodzę, ogólnie nie jest źle ale za mało praktycznych zajęć a za dużo pierdzielenia.. :decayed: to jak wszedzie prawie
czester Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 witam kolegów ze śląska... tak z ciekawości zapytam... który z Was uczęszcza do Fotoedukacji Katowicach w i jeździ czarnym B6 Avant na blachach SG? Tak jak powiedzieli koledzy to ja Bardziej wylajtowanej szkoly to nie widzialem, ale za cos sie placi
MrTea Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 ładna ta Twoja czarna "skorupa" ... A swoją drogą z parkowaniem to mamy tam przekopane...
Rekomendowane odpowiedzi