Guregoru Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 O patrzcie kto zaś zaczął zaglądać na forum
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 O patrzcie kto zaś zaczął zaglądać na forum ma czas to zagląda - chmura była, latać mu nie powolili to zagląda z nudów
Guregoru Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 ma czas to zagląda - chmura była, latać mu nie powolili to zagląda z nudów Czester Dobra spadam Do wieczorka
Skydiver Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 O patrzcie kto zaś zaczął zaglądać na forum ma czas to zagląda - chmura była, latać mu nie powolili to zagląda z nudów Muszę przyznać że coś w tym jest ......... pogoda się zmarnowała a latania nie było
A-rek Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Mirek a masz zdolnosci manualne zeby sobie poobklejac tak te miejsca ktorych nie chciałbys malowac ? no wlasnie, trzeba uwazac zeby oklejajac odblysnik pozniej nie zszedl razem z tasma cały czas mnie jeszcze zastanawia jak się maluje takie coś - w macie czy w połysku jak lakier auta w macie duzo lepiej wyglada
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 nic nie oklejałem - lampe rozebrałem na tyle części, że do dziś jestem w szoku z ilu elementów jedna lampa się składa - szkoda, że foto nie zrobiłem - zrobię jak odbiorę z malowania jedna lampa a 2 reklamówki części
Kędzior Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 siemanko wszystkim nic nie oklejałem - lampe rozebrałem na tyle części, że do dziś jestem w szoku z ilu elementów jedna lampa się składa - szkoda, że foto nie zrobiłem - zrobię jak odbiorę z malowania jedna lampa a 2 reklamówki części tak to jest z tymi chińskimi lampkami, byś miał ori to by tyle tego niebyło :polew: Czester usuń pare wiadomości bo ci PW niemożna wysłać
A4 Mario Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 miodzio moder mario nie czaj sie :gwizdanie: :hi: [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 13:08_________________________________________________ no i jestem spakowany i gotowy i spadam spac bo jutro duzo drogi :gwizdanie: no to szerokosci - daj znac jak dojedziesz :hi: odezwe sie na forum na bank ja nie jestem jak pewien kolega :gwizdanie: Diman Szerokości Przyczepności... Powodzonka...
krolu Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Miron - problem wydechu właśnie się rozwiązał: :decayed:
gregory Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Siemka! Fajne końcówki, szukam takich jakiś czas, ale ani na allegro ani w sklepach takich nie ma, żeby była rura powiedzmy 82-88mm, długość 50cm i na końcu wywinięta bez żadnych siatek czy innych pierdół.
Pucek Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Wyspany? wyspany, pojedzony, po wizycie u dentysty i po obejrzeniu kilku aut dla brata
Rekomendowane odpowiedzi