Bulik Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 dam Ci moje na tydzień - wiesz jak potem twój będzie latać... :kox: :polew: :polew:
A-rek Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Miron w niedziele napewno beda nowe modele tej marki to bedziesz mogl sie przypasowac zaloze sie ze bedzie X1 :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Miron w niedziele napewno beda nowe modele tej marki to bedziesz mogl sie przypasowac zaloze sie ze bedzie X1 :gwizdanie: chętnie skorzystam - choć pewnie nie dają się nabrać, że jestem zainteresowany [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 22:50_________________________________________________nie to co audi - wchodzisz do salonu 10 min rozmowy i masz furę za 250 tyś zł na wekend
gregory Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Mirek Bulik Arek, doczytałem że pisałeś na Katowickich, że "liczyłeś na szerszą wypowiedź z mojej strony" na Katowickich. O co chodziło?
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 dam Ci moje na tydzień - wiesz jak potem twój będzie latać... :kox: :polew: :polew: chociaż nie - właśnie się dowiedziałem, że jutro będę miał drugi grill z eSy- więc może się okazać, że twój 3,0 nie domaga... a nie chcę Cie na koszty narażać... [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 22:52_________________________________________________ dam Ci moje na tydzień - wiesz jak potem twój będzie latać... :kox: :polew: :polew: ty się nie śmiej... bo przez twoje power 1,6 musiałem odpuścić tej białej insigni opc :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 i pomyśleć, że miałem ją już w lipcu 2007
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 i pomyśleć, że miałem ją już w lipcu 2007 i pomyśleć, że ja tych obiecanych fot do dziś nie wdziałem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 i pomyśleć, że miałem ją już w lipcu 2007 i pomyśleć, że ja tych obiecanych fot do dziś nie wdziałem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no co Ty - a w sumie możliwe
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 i pomyśleć, że miałem ją już w lipcu 2007 i pomyśleć, że ja tych obiecanych fot do dziś nie wdziałem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no co Ty - a w sumie możliwe mówiłeś, że kiedyś zabierzesz lapka ale potem jakoś to wypadło z głowy.. ale jest meggggggaa[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 22:57_________________________________________________tylko kierowca jakoś tak nie pasuje :decayed:
Bulik Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 bo przez twoje power 1,6 musiałem odpuścić tej białej insigni opc :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: taaa :gwizdanie: teraz musisz na coś zwalic jak ci te twoje kuce mdlały [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 22:58_________________________________________________to do jutra forumowicze
A-rek Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 nie to co audi - wchodzisz do salonu 10 min rozmowy i masz furę za 250 tyś zł na wekend wiem cos na ten temat i nastepna bedzie TT (moja zona jest w niej zakochana ) Arek, doczytałem że pisałeś na Katowickich, że "liczyłeś na szerszą wypowiedź z mojej strony" na Katowickich. O co chodziło? o ta A4 1.8 TQ czy warto jechac taki kawal drogi ja ogladac
gregory Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Arek, doczytałem że pisałeś na Katowickich, że "liczyłeś na szerszą wypowiedź z mojej strony" na Katowickich. O co chodziło? o ta A4 1.8 TQ czy warto jechac taki kawal drogi ja ogladac Daj linka :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 00:18_________________________________________________Ja w sumie już spadam do wyra Do jutra Live.
czester Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 dla tej sztuki byłbym w stanie zrezygnować z mojej A4 - tyle, że długo chyba bym płakał za brakiem Q http://home.mobile.de/home/showDetails.html?id=128297063&__lp=3&scopeId=AV&sortOption.sortBy=makeModelDescriptionSortField&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&grossPrice=true&customerIdsAsString=461100&lang=de&pageNumber=1&partnerHead=true&showZip=false&showModels=false&hideVehicleType=false[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 22:42_________________________________________________ale te silniki wymiatają - że też audi nie zrobiło w A4/A6 nic więcej jak tylko 3.0tdi Miron ten 535 to jest dalej 3l silnik Prezes dopisuj to do tego zamówienia w ilości dokładnie 5 szt oprócz tych pozycji które mi podałeś czy w zamian za któreś z nich ?[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 15:30_________________________________________________Ps. jutro będę miał cene lady[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 15:30_________________________________________________a moża jakiegoś grilla w niedziele zabrać Oczywiście oprócz tych poprzednich pozycji [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 21:11_________________________________________________ Mirek na jutro rano to bedzie dopiero bo jeszcze dobrze nie wyschło postaram się nie odbierać sobie życia z tego powodu Zobaczymy jak to wyszło tylko nie odbieraj sobie zycia jak bedzie ciulato tylko zainwestój w nowe bixenony :gwizdanie: Zapomniales dodac bixenony skretne
A4 Mario Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Siema Miśki... Witam w Dzień Cotygodniowego Zlotu... Dziś mój wielki dzień ponieważ mam nocke także wpadne na spota moim YakoTako... Co do wyjazdu Niedzielnego na Ćwiarte do Kamienia proponuje jako miejsce zbiórki jadacych na zawody wjazd na Autostrade A4 na ulicy Rybnickiej (droga Rybnik - Gliwice ) jest tam parking przy wjeździe na A4. P.S. Tak powinny wyglądac posty na forum czyli KRÓTKO I NA TEMAT... Spamowicze... :polew:
MAJKI Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Mirek składaj puzzle w pracy bo chce zobaczyć jak to wyszło jak juz bedzie na aucie Tylko mnie zastanawia jedno, masz Ty piekarnik w robocie :polew:
miron78 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Co do wyjazdu Niedzielnego na Ćwiarte do Kamienia proponuje jako miejsce zbiórki jadacych na zawody wjazd na Autostrade A4 na ulicy Rybnickiej (droga Rybnik - Gliwice ) jest tam parking przy wjeździe na A4. spoko że podałeś miejsce zbiórki - bez Ciebie pewnie nigdy byśmy na to nie wpadli Miron ten 535 to jest dalej 3l silnik Czester - dobrze wiem że 535 czy 335 to pojemność 3.0 - ale nie ma co ukrywać, ze tym silnikiem BMW wyprzedza audi i to o duży krok nie da się kupić diesla ze stajni audi aby osiągami dorównywał 535d - i to jest Mirek składaj puzzle w pracy bo chce zobaczyć jak to wyszło jak juz bedzie na aucie Tylko mnie zastanawia jedno, masz Ty piekarnik w robocie :polew: Majki - piekarnika nie mam - składam wszystko w całość i przygotowane do opiekania zabieram do domu - zacze to już jakaś część roboty zrobiona i mniej do zrobienia zostaje na popołudnie. Ps. Już poskładane i przygotowane do sklejania - już jest mega KOX i mam nadzieje, zę w końcu przyjdzie mi dzisiaj ta dokładka z Cupry bo ostatnio ze mną w Seacie w ciula polecieli [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 09:34_________________________________________________Majki jak sklejenie pójdzie sprawie to dzisiaj autko będzie skończone - jak będą jakieś cyrki to sprawa przeciągnie się do jutra no i wszystkim[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 09:36_________________________________________________Majki - a z tym połyskiem to była mega trafna decyzja
keżor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 , Sorki Miron , że przerywam Twój monolog
Rekomendowane odpowiedzi