egon47 Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Ja niestety tez dzis odpadam do niedzieli mam antybiotyk
dawcav6 Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 wreszcie pogoda sie klaruje już za amfibią sie rozglądałem :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 wreszcie pogoda sie klaruje już za amfibią sie rozglądałem :gwizdanie: oby już dziś nie padało
Miszka82 Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Miron tak się śmiałeś, że w Kato ostatnio tylko 4 furki były :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 Miron tak się śmiałeś, że w Kato ostatnio tylko 4 furki były :gwizdanie: no właśnie - u nas też coś słabo bo dziś ma być tylko 12 aut
Miszka82 Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Miron tak się śmiałeś, że w Kato ostatnio tylko 4 furki były :gwizdanie: no właśnie - u nas też coś słabo bo dziś ma być tylko 12 aut dwanaście to macie chyba w podsumowaniu miesiąca zliczając wszystkie spoty
keżor Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 ma być tylko 12 taaa , chyba kół :laghing2:
czester Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Mnie niestety dzisiaj tez nie bedzie, 2 imprezy do obskoczenia
QRi Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 a ja na spota to musze sie spontanicznie wybierac, bo jak planuje to zawsze cos wyskoczy i piz*a swoja droga cewka do wymiany
gregory Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Witam! A ja się zastanawiałem czy dziś wpaść na spota, ale jak przeczytałem ostatnie 3 strony to chyba jeszcze zaniżę frekwencję :gwizdanie: Do tego ta niepewna pogoda, nie można być pewnym czy ci po łbie nie będzie lało i czy nie będzie się trzeba zbierać pod Forum. Dziś to tam chyba tylko Guregoru i Miron będą Smacznego hamburgiera wam życzę :> @Pucek ja wczoraj tankowałem PB 98 u mnie na stacji S i płaciłem 4,62 za litr :gwizdanie: Zdjęcia rachunku nie będę ci wklejał bo chyba mi wierzysz. Poza tym to zmień tą sieć komórkową, bo k*rwa nie idzie Noo ten Civic niezły, ale w sumie to jest subaru z kawałkiem blachy z Hondy. Gość ma praktycznie Subaraka. Tyle dobrze, że to dwa Japońce, bo jakby tak spód subaraka dać do jakiegoś Audi to już byłaby profanacja. Koleś w tej Suondzie w końcu może poczuć moc.
dawcav6 Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 niestety ja też nie moge dziś zajechać ;( ale trzymam kciuki na pewno będzie was mnogo i miłego spotu życze[br]Dopisany: 21 Maj 2010, 16:29_________________________________________________nie wiem czy to ważne ale u mnie była dość zdrowa burza i poszła w strone gliwic więc na pewno będzie u was padać dość zdrowo o ile już nie pada a teraz u mnie słoneczko :>
keżor Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 no u mnie też troche polało , a zapowiadają na weekend obfite burze a zmieniając temat , to zna sie ktoś na lakierowaniu ? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi