Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dajcie linka :)

:szukaj: :szukaj: :szukaj: :gwizdanie:
  • Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

widzę, że już znalazłeś :kox:

Opublikowano

:no:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 08:51_________________________________________________przepal dobrze fury i ewentualnie zalej innym paliwem :wink4:

no też tak myślałem, przepałuje go i zobaczymy :chytry:

może jakieś witaminki do czyszczenia układu wtryskowego?

Zalej świeżej ropki + STP i w droge :wink4:

Opublikowano

............no i poczytane - faktycznie pojechali grubo w batalionie :)

Opublikowano

............no i poczytane - faktycznie pojechali grubo w batalionie :)

przeczytałeś cały batalion ? :shocked::decayed:
Opublikowano

2 razy :naughty:

Opublikowano

2 razy :naughty:

:kox:
Opublikowano

:hi:

znów mój kolega esemes dostał kolor :decayed: ale widziałem to już wczoraj :gwizdanie:

Opublikowano
:hi: Pucosławie[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 10:55_________________________________________________muszę się Wam do czegoś przyznać - może mnie jutro nie być na zlocie - a jak uda mi się być to będę corsą z zaparowaną lampą :decayed:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 10:56_________________________________________________w sobotę z rana będę woził do ślubu więc w piątek muszę autko wypucować i do soboty nie mogę go ruszać bo jak będą go stroić to musi być idealnie czyste - a jak umyje, pojadę na zlota i wrócę to żadna to nowość, że już będzie mega zakurzone
Opublikowano

Prezesławie :hi:

Zachciało Ci się czarnego, teraz masz :decayed:

niestety tak już jest, kurzy się strasznie, ale wygląda efektownie

ale klekotem do ślubu... :gwizdanie:

:polew:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 11:01_________________________________________________nie zapomnij o magnesach :decayed:

Opublikowano

klekotem w kombi do ślubu :decayed: mają ludzie pomysły - najpierw się zgodziłem a teraz troche mi szkoda soboty - taki upał a ja się będę kisił w gangolu - jak ja nie cierpie tego typu ubrań :wallbash:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 11:03_________________________________________________koks w garniaku :decayed:

Opublikowano

klekotem w kombi do ślubu :decayed: mają ludzie pomysły - najpierw się zgodziłem a teraz troche mi szkoda soboty - taki upał a ja się będę kisił w gangolu - jak ja nie cierpie tego typu ubrań :wallbash:

to ubierz koszulkę i spodenki a do tego krawat :polew:

noo właśnie i kombi :decayed: ale lepiej tak niż starym oplem :naughty:

Opublikowano

przynajmniej na laski popatrzę :decayed:

mam nadzieje że jakieś będą :decayed:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 11:05_________________________________________________Ślub w kościele w Knurowie a impreza w lokalu gdzieś za sośnicowicami więc trochę się pobujam[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 11:06_________________________________________________przy okazji porobię kilka fotek obstrojonego autka - takich jeszcze nie mam :)

Opublikowano

noo spali Ci to jakieś 10 litrów :naughty:

i znów Ci wpadnie kasa :chytry:

że moim apu nikt nie chce jechać :polew:

Opublikowano

eee tam - wielka mi kasa - kasuje 300zł ( 50zł bierze bracik bo to niby przez niego nagrane, 50zł paliwo - zostaje 200zł )

Opublikowano

eee tam - wielka mi kasa - kasuje 300zł ( 50zł bierze bracik bo to niby przez niego nagrane, 50zł paliwo - zostaje 200zł )

z tego 100 zł na zaliczkę w zatorze, 50 zl na paliwo i 50 zł na piwa :decayed:

czy ja nie jestem mądry? :polew:

Opublikowano

za 500zł to już można wozić i tak z 2-3 razy w miesiacu - ale że to tak sporadycznie - to 300zł mu powiedziałem[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 11:10_________________________________________________

nie :polew:

100zł na zaliczkę w zatorze - nie potrzeba bo zaliczke płacą Krolowie

50zł na paliwo - też zbędne bo z tego co wiem jedziesz ze mną i płacisz paliwo ( to i tak połowa tego co Twój by spalił )

50 zł na piwa - nie po to organizowałem, żeby jeszcze pić za swoje - w ramach podziękowania możecie mi stawiać :decayed:

Opublikowano

za 500zł to już można wozić i tak z 2-3 razy w miesiacu - ale że to tak sporadycznie - to 300zł mu powiedziałem[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 11:10_________________________________________________

nie :polew:

100zł na zaliczkę w zatorze - nie potrzeba bo zaliczke płacą Krolowie

50zł na paliwo - też zbędne bo z tego co wiem jedziesz ze mną i płacisz paliwo ( to i tak połowa tego co Twój by spalił )

50 zł na piwa - nie po to organizowałem, żeby jeszcze pić za swoje - w ramach podziękowania możecie mi stawiać :decayed:

j**any :blink:

Opublikowano

:hi:

No to ladnie pojechali w batalionie :polew: