Kędzior Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 czasem ludzie się rozstają, bo razem się nie układa, a osobno to tak se co to kącik poetycki??
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 Czester - pamiętam i wyczyść se skrzynke
krolu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 czasem ludzie się rozstają, bo razem się nie układa, a osobno to tak se uuuuu [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 16:17_________________________________________________ Do spiża ?
Bulik Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 trza się gdzieś wyżalić spoko to nie wyjdzie poza forum :gwizdanie: osiłki
mech15 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 trza się gdzieś wyżalić spoko to nie wyjdzie poza forum :gwizdanie: :polew:
gregory Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Siemka! Ale mam dziś dorby Humor A tu poniedziałek, coś nieprawdopodobnego czester co z twoim avatarem ??? Wlasnie nie wiem, zniknal A ja go widzę cały czas normalnie. Masz "SG Elyta" :gwizdanie: Gregory podpis :kox: :kox: :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: ale recaro to recaro, była by zniewaga :gwizdanie: Zniewaga to była teraz w stosunku domnie.... a zniewaga krwi wymaga.... :polew: masz fantazję Mario No, to wkońcu: Hardcore Fighter!
diman Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 przy ludziach nigdy nie rzygam :gwizdanie: jak byś w Bukowinie wypił tyle ile ja wypiłem to byś się kąpał w tej wydzielinie [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 14:30_________________________________________________Mario, przestań mi grozić, dzieci strasz, nie mnie jakto nie rzygasz przy ludziach chyba ze mnie nie liczysz siemano
Pucek Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 przy ludziach nigdy nie rzygam :gwizdanie: jak byś w Bukowinie wypił tyle ile ja wypiłem to byś się kąpał w tej wydzielinie [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 14:30_________________________________________________Mario, przestań mi grozić, dzieci strasz, nie mnie jakto nie rzygasz przy ludziach chyba ze mnie nie liczysz siemano f*ck zaaapooomniałem
krolu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 przy ludziach nigdy nie rzygam :gwizdanie: jak byś w Bukowinie wypił tyle ile ja wypiłem to byś się kąpał w tej wydzielinie [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 14:30_________________________________________________Mario, przestań mi grozić, dzieci strasz, nie mnie jakto nie rzygasz przy ludziach chyba ze mnie nie liczysz siemano f*ck zaaapooomniałem kiedy rzygałeś przy dimanie ? :naughty:
keżor Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 przy ludziach nigdy nie rzygam :gwizdanie: jak byś w Bukowinie wypił tyle ile ja wypiłem to byś się kąpał w tej wydzielinie [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 14:30_________________________________________________Mario, przestań mi grozić, dzieci strasz, nie mnie jakto nie rzygasz przy ludziach chyba ze mnie nie liczysz siemano f*ck zaaapooomniałem kiedy rzygałeś przy dimanie ? :naughty: jak byli z Guru i Somesem na dysce z tego co pamiętam
gregory Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 przy ludziach nigdy nie rzygam :gwizdanie: jak byś w Bukowinie wypił tyle ile ja wypiłem to byś się kąpał w tej wydzielinie [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 14:30_________________________________________________Mario, przestań mi grozić, dzieci strasz, nie mnie jakto nie rzygasz przy ludziach chyba ze mnie nie liczysz siemano f*ck zaaapooomniałem kiedy rzygałeś przy dimanie ? :naughty: jak byli z Guru i Somesem na dysce z tego co pamiętam IMPERIUM!!!!!!!
krolu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 IMPERIUM!!!!!!! ehhhh to były czasy nikt pobity do domu nie wracał nie to co teraz
Pucek Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 IMPERIUM!!!!!!! ehhhh to były czasy nikt pobity do domu nie wracał nie to co teraz ooo tu się zgodzę, a wyczynialiśmy konkretnie :>
Kędzior Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 IMPERIUM!!!!!!! ehhhh to były czasy nikt pobity do domu nie wracał nie to co teraz ooo tu się zgodzę, a wyczynialiśmy konkretnie :> :polew: mówicie o tym jak by to było 10lat temu :polew:
gregory Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 IMPERIUM!!!!!!! ehhhh to były czasy nikt pobity do domu nie wracał nie to co teraz ooo tu się zgodzę, a wyczynialiśmy konkretnie :> :polew: mówicie o tym jak by to było 10lat temu :polew: Bo se wkręcają, że już dorośli są
Kędzior Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Bo se wkręcają, że już dorośli są ahh ta młodzież :gwizdanie: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi