Mario22 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 to ma wydech z przodu ? :polew: Ja bym takim sprzętem nie pogardził...
krolu Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 to ma wydech z przodu ? i na co mu FMIC??? to jest w ogole jakiś VT - ktoś ma ułańską fantazję :gwizdanie:
gregory Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Pączuś, jakbyś taką w Knurkowie postawił to tylko byś się obrócił na pięcie odchodząc od auta, a do auta już by się ktoś dobierał, a za jakieś 30 sekund -1,5min. już by auta nie było [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 16:57_________________________________________________ to ma wydech z przodu ? To pewnie doloty zimnego powietrza Keżorku :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 wszystkim Pucek masz jeszcze ten imbus 14 o którym wczoraj gadaliśmy ? za c**ja nie mogę nigdzie znaleźć w Obi max to 12
Pucek Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 wszystkim Pucek masz jeszcze ten imbus 14 o którym wczoraj gadaliśmy ? za c**ja nie mogę nigdzie znaleźć w Obi max to 12 mam, ale jutro wymieniam gumę na przegubie w ADRku ojca, więc jak mi się nie rozleci to Ci go przytargam do zatoru
diman Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 siemacie a i zapisalem sie na ten ogolnopolski wiec miron spokojnie wczoraj juz mi sie nie chcialo pozno bylo jak wrocilem do domu
Miszka82 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 wszystkim Pucek masz jeszcze ten imbus 14 o którym wczoraj gadaliśmy ? za c**ja nie mogę nigdzie znaleźć w Obi max to 12 mam, ale jutro wymieniam gumę na przegubie w ADRku ojca, więc jak mi się nie rozleci to Ci go przytargam do zatoru no właśnie też muszę gumę wymienić, to przy okazji w Zatorze podpytam Ciebie ale nie wiem czy do zatory mi nie jebnie przegub bo podobno lubią dupnąć jak walnie osłona (choć u mnie lekko wypluwa na razie smar) pozostaje mi się pomodlić
Pucek Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 wszystkim Pucek masz jeszcze ten imbus 14 o którym wczoraj gadaliśmy ? za c**ja nie mogę nigdzie znaleźć w Obi max to 12 mam, ale jutro wymieniam gumę na przegubie w ADRku ojca, więc jak mi się nie rozleci to Ci go przytargam do zatoru no właśnie też muszę gumę wymienić, to przy okazji w Zatorze podpytam Ciebie ale nie wiem czy do zatory mi nie jebnie przegub bo podobno lubią dupnąć jak walnie osłona (choć u mnie lekko wypluwa na razie smar) pozostaje mi się pomodlić w tak krótkim czasie nic Ci się nie stanie
diman Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 wszystkim Pucek masz jeszcze ten imbus 14 o którym wczoraj gadaliśmy ? za c**ja nie mogę nigdzie znaleźć w Obi max to 12 mam, ale jutro wymieniam gumę na przegubie w ADRku ojca, więc jak mi się nie rozleci to Ci go przytargam do zatoru no właśnie też muszę gumę wymienić, to przy okazji w Zatorze podpytam Ciebie ale nie wiem czy do zatory mi nie jebnie przegub bo podobno lubią dupnąć jak walnie osłona (choć u mnie lekko wypluwa na razie smar) pozostaje mi się pomodlić najwyzej cie wezme na hol :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 wszystkim Pucek masz jeszcze ten imbus 14 o którym wczoraj gadaliśmy ? za c**ja nie mogę nigdzie znaleźć w Obi max to 12 mam, ale jutro wymieniam gumę na przegubie w ADRku ojca, więc jak mi się nie rozleci to Ci go przytargam do zatoru no właśnie też muszę gumę wymienić, to przy okazji w Zatorze podpytam Ciebie ale nie wiem czy do zatory mi nie jebnie przegub bo podobno lubią dupnąć jak walnie osłona (choć u mnie lekko wypluwa na razie smar) pozostaje mi się pomodlić w tak krótkim czasie nic Ci się nie stanie tylko, żę ja to zauważyłem w czwartek a w piątek jebnąłem trasę 800 km to wytrzyma to ? ps mało leci z tej osłony ale jednak na feldze od wewnątrz widać
czester Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Miszka dpoki nie zacznie leciec ci piach do przegubu to poza stukaniem nic sie nie stanie, a jesli jeszcze ci nie stuka to wymien czym predzej oslone daj smaru, a moze ominie ci wymiana przegubu A tak w ogole to kiedys zaminilem stukajacy przegub stronami i byla cisza, a przegub sie nie rozlecial
krolu Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 wszystkim Pucek masz jeszcze ten imbus 14 o którym wczoraj gadaliśmy ? za c**ja nie mogę nigdzie znaleźć w Obi max to 12 mam, ale jutro wymieniam gumę na przegubie w ADRku ojca, więc jak mi się nie rozleci to Ci go przytargam do zatoru no właśnie też muszę gumę wymienić, to przy okazji w Zatorze podpytam Ciebie ale nie wiem czy do zatory mi nie jebnie przegub bo podobno lubią dupnąć jak walnie osłona (choć u mnie lekko wypluwa na razie smar) pozostaje mi się pomodlić najwyzej cie wezme na hol :gwizdanie: z walniętym przegubem trochę ciężko się holuje :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 wczoraj juz mi sie nie chcialo pozno bylo jak wrocilem do domu no wiadomo i jeszcze gary do umycia
Rekomendowane odpowiedzi