diman Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 siemano co tu sie dzieje tu juz nikt nie gada masakra jakas musimy ograniczyc imprezy bo nie ma o czym gadac na forum :gwizdanie:
krolu Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 siemano co tu sie dzieje tu juz nikt nie gada masakra jakas musimy ograniczyc imprezy bo nie ma o czym gadac na forum :gwizdanie: też tak uważam - do środy nigdzie nie idziemy
gregory Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Egon spóźnione, ale szczere, wszystkiego najlepszego. To przez to, że wczoraj nie byłem wogóle na kompie :gwizdanie: Co do imprezy to była przeje**nie na gigancie Ale dzisiaj w robocie to byłem nie przytomny Normalnie masarka, niesamowicie ciężko było mi opanować senność przed majstrem :> No, ale w końcu dwa dni pod rząd impreza, jeszcze jeziorko i w sumie 3 noce pod rząd po 4 godzinki snu, a w weekend w sumie zrobione 850km :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Dziekowac Chlopy Mamy rozumieć że ty w piątek stawiasz alkohol
keżor Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Dziekowac Chlopy Mamy rozumieć że ty w piątek stawiasz alkohol wystarczy , że postawi każdemu wstęp do spiża i będzie robił za kierowce
gregory Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Dziekowac Chlopy Mamy rozumieć że ty w piątek stawiasz alkohol wystarczy , że postawi każdemu wstęp do spiża i będzie robił za kierowce Taką opcję możemy ostatecznie przyjąć @ Dimek Jak wyjeżdżałem do ciebie to kasowałem licznik, a jak wróciłem do domu w niedzielę to miałem 250km zrobione po Śląsku i promieniu co ma 50km Tak jak mówiłem Tour De Śląsk :> A co do stówki to już nie musisz szukać, znalazła się. Okazało się że ją komuś dałem, a sam nie pamiętam
diman Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Dziekowac Chlopy Mamy rozumieć że ty w piątek stawiasz alkohol wystarczy , że postawi każdemu wstęp do spiża i będzie robił za kierowce Taką opcję możemy ostatecznie przyjąć @ Dimek Jak wyjeżdżałem do ciebie to kasowałem licznik, a jak wróciłem do domu w niedzielę to miałem 250km zrobione po Śląsku i promieniu co ma 50km Tak jak mówiłem Tour De Śląsk :> A co do stówki to już nie musisz szukać, znalazła się. Okazało się że ją komuś dałem, a sam nie pamiętam to dobrze ze sie znalazla bo ja cala chate przekopalem i nie znalazlem ;(
diman Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 ale tu cisza :gwizdanie: siemano jak zawsze ostatnimi czasy
Cordii Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Pany gdzie pospawaja mi alu boczki do fmica ? dzwoniłem juz w pare miejsc i nikt nie spawa alu ;(
d4rk Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Pany gdzie pospawaja mi alu boczki do fmica ? dzwoniłem juz w pare miejsc i nikt nie spawa alu ;( http://www.chlodnic-pol.pl/
diman Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Pany gdzie pospawaja mi alu boczki do fmica ? dzwoniłem juz w pare miejsc i nikt nie spawa alu ;( wal do bakusia z jastrzebia on sie tym zajmuje
Bulik Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 wszystkim dziadku :gwizdanie: siema żadnej kontry masz dobry humor ??? :polew:
Rekomendowane odpowiedzi