czester Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Krolu mu doradzał w sprawach tuningu :polew: :polew: :polew: Poleglem Witam z rana Miron w moim przypadku wszystko wyjasni sie w polowie czerwca, takze jak bede mogl jechac i beda wolne miejsca(ostatnio w Bukowinie byly) to napewno pojade.
Pucek Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 :hi: RS piękny...kuurde niewiem czy ja tego w Rybniku nie widziałem ale na 90 % widziałem tam SR.... a ja mam dzisiaj II zmiane:/ co do pogody, dzisiaj i jutro ma być bardzo ciepło, ale reszta tygodnia jak patrzyłem to beznadziejna, więc taki wypad gdzieś na kryty tor(gokarty) był by jak znalazł! Miro a co boisz się tej mocy??? czy może masz klaustrofobie? Sparki a Ty miałeś nas odwiedzić w tamten piątek i co się stało? M@rk o Tobie to nie wspomne bo już ledwo co pamiętam jak wyglądasz Ty i twoje wozidło:/ a te 70 zł za 30 minut to za jednego gokarta? bo jak za jednego to drogi szpas bo jak jeździć na zmiany na jednym to jest lipka zleksza SomeS, rezasz i rezasz...te solarium musi niezłe $$$ przynosić
M@rk Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 teraz w piatek podjechałem na Arene przed 20 ale nikogo nie bylo :(
egon0407 Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Siemka ktory to z nas przyznawać sie http://wp.tv/i,Poscig-za-pijanym-kierowca,mid,336078,klip.html?ticaid=6816f
krolu Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 teraz w piatek podjechałem na Arene przed 20 ale nikogo nie bylo :( Kolego, nie mieliśmy przyjemności się poznać, ale jak uważnie czytasz to powinieneś wiedzieć, ze wybieraliśmy się na Sferę - pościgc się ... i wystarczyło przedzwonić. Pozdrawiam
keżor Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 teraz w piatek podjechałem na Arene przed 20 ale nikogo nie bylo :( Kolego, nie mieliśmy przyjemności się poznać, ale jak uważnie czytasz to powinieneś wiedzieć, ze wybieraliśmy się na Sferę - pościgc się ... i wystarczyło przedzwonić. Pozdrawiam no właśnie Marku , chociażby do mnie
SoMeS Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 dobry no niestety nie udało mi się pozbyć błędu mojej niuńki pół silnika rozebrałem i kur... dalej to samo... mogę już wykluczyć turbo te dmucha dobrze i sztanga też pracuje jak należy.. jeszcze ją profilaktycznie rozruszałem wężyki wszystkie sprawne bez dziur... dolot też cały... przepływki bym o to nie podejrzewał... styki wszystkie przeczyszczone i podopinane jeszcze raz... na vagu pokazuje oczywiście błąd zaworka N-109 czyli zaworka sterującego odcięciem paliwa... (a nie mówiłem?) tego zaworka niestety nie udało mi się wyciągnąć dziś domyślam się że jakiś brud tam się dostał i przez to ma muła i przygazowuje przy starcie ma ktoś może kogoś kto by mi to wydostał? bo to ch...j nie jazda [br]Dopisany: 25 Maj 2009, 16:07_________________________________________________może ktoś ma jakiś taki specjalny klucz by ten zaworek wyciągnąć? jeżeli się nie da przeczyścić to jestem w stanie kupić nowy ale chcę normalnie jeździć a nie żeby mnie skoda fabia wyprzedzała lewym
sparki Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Pogadaj z Piterra, on ma wszystko ale nie do dezli
czester Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Piterra też mam problem, a mianowicie pelexowoz jezdzi minimalnie szybciej ode mnie, co moze byc przyczyna ?
krolu Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 wszystko teraz w jego rękach :gwizdanie: napisz do niego na gygy...
SoMeS Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 czester pelex ma felgi do aut kompaktowych to dlatego
Pelex Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 czester pelex ma felgi do aut kompaktowych to dlatego Bez komentarza
SoMeS Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 czester pelex ma felgi do aut kompaktowych to dlatego Bez komentarza Pelex żartowałem przecież... Chodziło mi o rozmiar... :gwizdanie: Nie baw się w Krola Spadam
Madas Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 następna osoba od Was nie jedzie na zlot ...wychodzi na to że Miron sam jedzie
krolu Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Czester... Mam ten sam problem.. może masz AFF-a ???
piterra Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Piterra też mam problem, a mianowicie pelexowoz jezdzi minimalnie szybciej ode mnie, co moze byc przyczyna ? po pierwsze pelex ma mniejsze kółka - zyskuje na starcie wywnioskowałem to podczas mojego wyścigu z Puckiem on pomimo 25% mocy więcej niż ja ale za to z dużżżżo większymi kółkami to tak to 80km/h szliśmy prawie równo a potem masy samochodów były już rozpędzone i on szybciej nabierał wyzszej prędkości PO PROSTU CZYSTA FIZYKA - prędkości obrotowe kątowe itp to Ty jesteś bardziej świeżo po szkole niż ja a po drugie to Pelex ma taki al'a NOS czyli: nieszczelna pompa która zaciąga dodatkową dawkę powietrza, która działa jak NOS :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 25 Maj 2009, 18:20_________________________________________________ teraz w piatek podjechałem na Arene przed 20 ale nikogo nie bylo :( M@rek nie mam już do Ciebie słów zawsze jakaś dobra wymówka "STARY JA CIĘ PROSZĘ DOROŚNIJ" komóreczkę chyba masz?? więc dzwoń, używaj tego telefonu UWAGA APEL zbieramy na doładowanie komórki dla M@rka :decayed: (M@rk w jakiej sieci masz tego pre-paid'a?) :evil: :evil: :kox: :kox: :polew:[br]Dopisany: 25 Maj 2009, 18:25_________________________________________________pelex załącz telefon
czester Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Czester... Mam ten sam problem.. może masz AFF-a ??? Piterra też mam problem, a mianowicie pelexowoz jezdzi minimalnie szybciej ode mnie, co moze byc przyczyna ? po pierwsze pelex ma mniejsze kółka - zyskuje na starcie wywnioskowałem to podczas mojego wyścigu z Puckiem on pomimo 25% mocy więcej niż ja ale za to z dużżżżo większymi kółkami to tak to 80km/h szliśmy prawie równo a potem masy samochodów były już rozpędzone i on szybciej nabierał wyzszej prędkości PO PROSTU CZYSTA FIZYKA - prędkości obrotowe kątowe itp to Ty jesteś bardziej świeżo po szkole niż ja a po drugie to Pelex ma taki al'a NOS czyli: nieszczelna pompa która zaciąga dodatkową dawkę powietrza, która działa jak NOS :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 25 Maj 2009, 18:20_________________________________________________ teraz w piatek podjechałem na Arene przed 20 ale nikogo nie bylo :( M@rek nie mam już do Ciebie słów zawsze jakaś dobra wymówka "STARY JA CIĘ PROSZĘ DOROŚNIJ" komóreczkę chyba masz?? więc dzwoń, używaj tego telefonu UWAGA APEL zbieramy na doładowanie komórki dla M@rka :decayed: (M@rk w jakiej sieci masz tego pre-paid'a?) :evil: :evil: :kox: :kox: :polew:[br]Dopisany: 25 Maj 2009, 18:25_________________________________________________pelex załącz telefon No to problem się rozwiązał :> Dzięki piterra Krolu Ty to dobrze musisz mieć namieszane w tym aucie, żeby przy 420 kucach mieć problemy z pelexem :>
piterra Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 No to problem się rozwiązał :> Dzięki piterra Krolu Ty to dobrze musisz mieć namieszane w tym aucie, żeby przy 420 kucach mieć problemy z pelexem :> bo Krolu ma stadninę i nie dał rady zabrać wszystkich koni ze sobą przecież to nie ciężarówka :polew: [br]Dopisany: 25 Maj 2009, 18:52_________________________________________________KOLEJNY APEL ściepa na króliki dla Pelexa Ma "chłop" działkę i cały czas chyba nam delikatnie sugeruje że chciałby mieć króliki wożąc na masce te drzwiczki z klatki od królików Działkę ma klatka na króliki pewnie też jest (bo skąd te drzwiczki zamiast grilla w jego ) więc do pełni szczęścia potrzebuje kilka KRÓLIKÓW :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi