Adrenalina Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 no co, jestem skromny i wstydliwy co zrobić jasne :gwizdanie: Jeszcze zaraz napisze że jest prawiczkiem.... :polew: a Ty skąd wiesz ? Bo mi mówił że czeka do slubu z tym... :gwizdanie: do czyjego ? :polew: Teeee Baska a cos Ty taka pewna że nasz Elpegieusz już nie ma Simlocka co????? :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: jakiego simlocka? z tego co wiem to na razie Puckowy aparat jest dostepny w każdej sieci
stanley Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 [br]Dopisany: 21 Sierpień 2010, 00:43_________________________________________________ no co, jestem skromny i wstydliwy co zrobić jasne :gwizdanie: Jeszcze zaraz napisze że jest prawiczkiem.... :polew: a Ty skąd wiesz ? Bo mi mówił że czeka do slubu z tym... :gwizdanie: do czyjego ? :polew: Teeee Baska a cos Ty taka pewna że nasz Elpegieusz już nie ma Simlocka co????? :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: jakiego simlocka? z tego co wiem to na razie Puckowy aparat jest dostepny w każdej sieci i może jeszcze ma roaming? :gwizdanie:
diman Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Diman gratulacje dzieki Arek no i witam z rana ale piekna pogoda na pogorie szkoda ze mnie nie bedzie ;( ale trudno bog mi to w dzieciach wynagrodzi
MAJKI Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Dzieki za wczorajszego spota No i tato Dimanie gratki w koncu sie odważyłeś i zmieniłeś dziure
Bulik Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 No i tato Dimanie gratki w koncu sie odważyłeś i zmieniłeś dziure :polew: :polew: dooooobre
Pucek Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 to ja lecę na pogorię widzimy się .... chyba jutro
Miszka82 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Dzieki za wczorajszego spota No i tato Dimanie gratki w koncu sie odważyłeś i zmieniłeś dziure :polew: :polew:[br]Dopisany: 21 Sierpień 2010, 09:21_________________________________________________
mech15 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 no i oficjalnie moge sie pochwalic dziadek diman zoatal ojcem :kox: dzisiaj byla u lekarza i oficjalnie to potwierdzil od 5 tygodni :kox: widzę doktorze Dimanowicz, że operacja się udała, gratuluje sukcesu :kox: preferujesz synka, czy córeczkę?? będę ciocią a ty już nie jesteś? tylko chyba na łódzkich :polew:
Kędzior Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 no i oficjalnie moge sie pochwalic dziadek diman zoatal ojcem :kox: GRATULEJSZON dziadzia yy tzn tatku hehe no to będziemy mieli za niedługo najmłodszego OOOO maniaka lub maniaczkę myślałeś już nad imieniem?? jak chłopak to może mu daj na imię QUATTRO a jak dziewczynka to może TeTetka
mech15 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 jak dziewczynka to Bepiątka, jak chłopczyk to Quattro za długie, Ur wystarczy :decayed:
dawcav6 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Diman gratulacje żeniłeś sie tydzień wcześniej niż ja nawet razem na nauki chodziliśmy ale mój syn idzie już do szkoły a ciebie dopiero czeka ciężka szkoła życia która daje mnóstwo radości a więc jeszcze raz gratulacje !!!!!!!!!!!
krolu Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 jak dziewczynka to Bepiątka, jak chłopczyk to Quattro za długie, Ur wystarczy :decayed: dziewczynka to Esa a chłopk quattro albo biturbo
stanley Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 biturbo gejowsko brzmi :polew: hehe
mech15 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 :polew: :polew: dobre, muszę zasejwować :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi