stanley Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 cześć dziewczyny no czesc Panienko cos tak nie przedstawil nam Damy wczoraj :naughty: no właśnie :gwizdanie:
stanley Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 a i po robocie juz ach ten urlop przyjedź do mnie, pójdziemy na obiad do city rocka
diman Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 a i po robocie juz ach ten urlop przyjedź do mnie, pójdziemy na obiad do city rocka a ja calkiem zapomnialem przeciez ty masz dzisiaj urlop no to zaraz tam bede :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Miron nieźle wyszedłeś :polew: :polew: :polew: o .............kur...a ............. jak niepełnosprawny
Miszka82 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Miron nieźle wyszedłeś :polew: :polew: :polew: o .............kur...a ............. jak niepełnosprawny masz zeza ?
QRi Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 cześć dziewczyny no czesc Panienko cos tak nie przedstawil nam Damy wczoraj :naughty: on dobrze wie czym to grozi wiec kazal jej siedziec w srodku i sie nie ruszac z auta jak zobaczyla tego koksa przy srebrnej b7 w dieslu to nawet mi powiedziala: - Michal nie wychodz z auta... oni Cie tu zabija! - Spokojnie kochanie... Ci w B7kach już raz próbowali mnie gonić :gwizdanie:
stanley Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 cześć dziewczyny no czesc Panienko cos tak nie przedstawil nam Damy wczoraj :naughty: on dobrze wie czym to grozi wiec kazal jej siedziec w srodku i sie nie ruszac z auta jak zobaczyla tego koksa przy srebrnej b7 w dieslu to nawet mi powiedziala "michal nie wychodz z auta... oni Cie tu zabija!" spokojnie kochanie... Ci w B7 już raz próbowali mnie gonic :gwizdanie:
diman Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 cześć dziewczyny no czesc Panienko cos tak nie przedstawil nam Damy wczoraj :naughty: on dobrze wie czym to grozi wiec kazal jej siedziec w srodku i sie nie ruszac z auta jak zobaczyla tego koksa przy srebrnej b7 w dieslu to nawet mi powiedziala: - Michal nie wychodz z auta... oni Cie tu zabija! - Spokojnie kochanie... Ci w B7kach już raz próbowali mnie gonić :gwizdanie: :polew: :gwizdanie:
badboy Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 może również uda mi się pojawić oczywiście jeśli mogę zasilić spota moją skromną osobą
Pucek Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 może również uda mi się pojawić oczywiście jeśli mogę zasilić spota moją skromną osobą Każdy jest mile widziany
diman Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 może również uda mi się pojawić oczywiście jeśli mogę zasilić spota moją skromną osobą Każdy jest mile widziany ty pucek odkad jestes samolubem to nie
Pucek Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 może również uda mi się pojawić oczywiście jeśli mogę zasilić spota moją skromną osobą Każdy jest mile widziany ty pucek odkad jestes samolubem to nie jestem po prostu zapracowany :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 może również uda mi się pojawić oczywiście jeśli mogę zasilić spota moją skromną osobą Każdy jest mile widziany ty pucek odkad jestes samolubem to nie
krolu Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 może również uda mi się pojawić oczywiście jeśli mogę zasilić spota moją skromną osobą Każdy jest mile widziany oprócz rudi :gwizdanie:
diman Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 może również uda mi się pojawić oczywiście jeśli mogę zasilić spota moją skromną osobą Każdy jest mile widziany oprócz rudi :gwizdanie: a ten zawsze swoje
Guregoru Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 oprócz rudi :gwizdanie: Ale teraz to ruszyłeś temat
Maxito Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 i PIERWSZ TURA Z TABULAMI ZAKOŃCZONA ZAPRASZAM DO OGLĘDZIN JAK TO WYPADŁO NIEBAWEM II TURA... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=145771.msg1784076#msg1784076
Rekomendowane odpowiedzi