gregory Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Gregory.... I ty też Brutusie A co do zimowego to teraz połowa kozaczy bo blisko - a jak troche dalej trzeba jechać to większość głowa w piasek - minczaki :> jak by nie brak kasy to bym jechał i nawet swoim to jest jedyne uczciwe wyjaśnienie i męskie postawienie sprawy - przynajmniej bez bajery i ściemy I po co się tłumaczyć Jak się nie mogło to się nie mogło. Siła wyższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2010, 22:21_________________________________________________brak bose, rns-e i KORBY TYŁ http://otomoto.pl/audi-rs4-C10949755.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2010, 22:21_________________________________________________brak bose, rns-e i KORBY TYŁ http://otomoto.pl/audi-rs4-C10949755.html tak się pocieszasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Siema z rana... Własnie właczyłem gg i oto najciekawszy opis jak przeczytałem... " A morał tej bajki jest krótki i niektórym znany, jak mamy diesla po chipie to trakcji szukamy...." Kozacki opis... a jak nie trudno sie domyslec opis ten pochodzi z gg od Sajmona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 z rana ...pssssyt żubra po 3 h spania no to lejemy dalej [br]Dopisany: 12 Wrzesień 2010, 10:23_________________________________________________STO LAT STO LAT MAJKI najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 najlepszego Majki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Majki najlepszego :beer1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 siemanko po szychcie Majki wszystkiego najlepszego zycza Kasia i Diman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Majki... Sto LoT... :drunk: :drunk: :kwiatek: :rose: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcav6 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Majki wszystkiego naj... żeby cie baba słuchała :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Dzieki za pamiec i życzenia 30stka stuknęła ale jak to mowia po 30stce sie dopiero branie zaczyna Krolu moja kobita mnie słucha i nawet sie juz przyzwyczaiła do audi, dzis rano wstaje ide do garazu i otwieram garaz a tam nowe B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Dzieki za pamiec i życzenia 30stka stuknęła ale jak to mowia po 30stce sie dopiero branie zaczyna Krolu moja kobita mnie słucha i nawet sie juz przyzwyczaiła do audi, dzis rano wstaje ide do garazu i otwieram garaz a tam nowe B8 To Ci żonka prezent zrobiła.... Gratuluje... Żony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 wszystkiego NAJ Majki sto lat :decayed: niezły prezencik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Mała zmiana tematu... widzieliście ostatni odcinek mam talent... Jarek w 35 minucie moim zdaniem pozamiatal wszystkich a jak bedzie miał 18 lat będzie mega typem z mega braniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Majkel, prezent zaskakujący, chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 MAJKI STO JEDEN LAT jeśli faktycznie twoja żonka odpaliła ci ten banner na garażu, to zazdroszczę ci partnerki :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Dzieki za pamiec i życzenia 30stka stuknęła ale jak to mowia po 30stce sie dopiero branie zaczyna Krolu moja kobita mnie słucha i nawet sie juz przyzwyczaiła do audi, dzis rano wstaje ide do garazu i otwieram garaz a tam nowe B8 super :good: :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Majki najlepszego prezencik extra Mała zmiana tematu... widzieliście ostatni odcinek mam talent... Jarek w 35 minucie moim zdaniem pozamiatal wszystkich a jak bedzie miał 18 lat będzie mega typem z mega braniem... Mario jaki Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 MAJKI najlepszego :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi