egon0407 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Przypominam o zaliczkach na Urodziny Spotów kto teraz w piątek będzie na spociku niech weźmie a kogo nie będzie to się jakoś policzymy ( ) Sorki jakos niemoglem bywac na zlocie ostatnio auto niebylo poskladane;p Teraz bede w Piatek na 100% chyba ze wolisz przelew;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Nie no jak będziesz to nie baw się w przelew tylko dasz mi osobiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 No egon już dawno Cie nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 No egon już dawno Cie nie było Co to taki mały bicz :?: takim będziemy lali za nieobecność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 GrrrrrrrRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrr A4-klub-fetyszystów.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 GrrrrrrrRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrr A4-klub-fetyszystów.pl Zapraszamy do naszego grona :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Hehe :> Witamy cie krolu w ten piekny wieczor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rk Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Mówiłem że dziwnie mało przebiegu jak na takie autko i bardzo mała kwota , takie autka w dobrym naprwde dobrym stanie chodza o 15 tys min. wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_kilt Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Witam w ten bardzo deszczowy poranek Guregoru , powienienem być w ten piątek juz na spocie (chodź to też nie jest do końca pewne , bo mam kolosa z fizyki , ale zastanawiam się czy nie olać na rzecz a4-klub.pl :> )to podrzucę zaliczkę Czester , na 95% jendak będe na pierwszych urodzinach , ten wypad chyba na sierpień przekładam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 @kris: gdzie studiujesz? który rok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_kilt Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Polibuda , Katowice , Transport , 1 rok , II semest , zaoczne _________________________________________________ a co , chciałbyś może za mnie to napisać ?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Polibuda , Katowice , Transport , 1 rok , II semest , zaoczne _________________________________________________ a co , chciałbyś może za mnie to napisać ?? :gwizdanie: Nie ale powiedz co bierzecie, moze mam jakies materialy (sciagi) :gwizdanie: :gwizdanie: Do tego z fizy na polibudzi mialem 4,5 :gwizdanie: Ja mam w piątek 2x PKM ( podstawy konstrukcji maszyn ) i 1x Ochronę Środowiska :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_kilt Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 no ja w ten weekend zaliczylem praktycznie wszytsko - 2 egzaminy , kilka kolokwium zaliczeniowych ... została tylko fizyka. materiały w sumie mam - bo najpierw jest kolokwium z ćwiczeń(wszytsko mam rozwiązane na kompie) , jak się zaliczy to dopuszczają do egzaminu teoretycznego (niemam nic )a po wsyztskim jak będzie pozytyw to ustny zastanawiam się czy tego już na ten rok nie olać i wziąść sobie spokojnie warunek na następny ale jak będe w domu , to zobacze co dokalndie bierzemy i ci dam znać , zawsze lepiej mieć więcej materiałów niż wogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 no ja w ten weekend zaliczylem praktycznie wszytsko - 2 egzaminy , kilka kolokwium zaliczeniowych ... została tylko fizyka. materiały w sumie mam - bo najpierw jest kolokwium z ćwiczeń(wszytsko mam rozwiązane na kompie) , jak się zaliczy to dopuszczają do egzaminu teoretycznego (niemam nic )a po wsyztskim jak będzie pozytyw to ustny zastanawiam się czy tego już na ten rok nie olać i wziąść sobie spokojnie warunek na następny ale jak będe w domu , to zobacze co dokalndie bierzemy i ci dam znać , zawsze lepiej mieć więcej materiałów niż wogóle E warunki są złe, u nas 1 pkt 50 zł.... więc jak masz fizę napewno jest za 5 albo 6 to masz 300 zł - to np 1 zespolone światło z przodu Valeo :gwizdanie: sesja się jeszcze na dobre, nie zaczeła, ja i tak zapewne zakończę ją w listopadzie a ty już myslisz o warunkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_kilt Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 hehe , no coś w tym jest. u mnie fiza jest za 3pkt ale za to jeden kosztuje 110zeta .... u mnie jest na półmetku już , teraz na piątek tego nie dam rady ogrnąć , podejdę później albo właśnie we wrześniu - się obada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Witam Witam w ten bardzo deszczowy poranek Guregoru , powienienem być w ten piątek juz na spocie (chodź to też nie jest do końca pewne , bo mam kolosa z fizyki , ale zastanawiam się czy nie olać na rzecz a4-klub.pl :> )to podrzucę zaliczkę Czester , na 95% jendak będe na pierwszych urodzinach , ten wypad chyba na sierpień przekładam. Kriss tak trzymaj Myśmy dzisiaj trochę polatali z Guru i pozałatwiali spraw związanych z urodzinami. [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2009, 13:37_________________________________________________Aha Kris nie bierz warunków bo później będzie tylko gorzej, wszystko zapomnisz, i nie będzie Ci się chciało tego uczyć, słuchaj bardziej doświadczonych w warunkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_kilt Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Czester tylko w tym rzecz - niemam czego zapominać , bo nic nie umiem hehehe , opuściłem kilka zjazdów i d**a.no ale się zobaczy co i jak jak już pisałem na dniach no załatwiajcie załatwiajcie , hehe , a wogóle niewiem jak to proporcjonalnie wygląda , ale może drużyny na Paintball zrobimy : vs :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Pomysł dobry, ja też myślałem zrobić drużyny np Gliwice vs Bielsko, ale to zależy ile osób od nich przjedzie, ale twój pomysł też bardzo dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi