Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

miron78

Rekomendowane odpowiedzi

Przypominam o zaliczkach na Urodziny Spotów kto teraz w piątek będzie na spociku niech weźmie

a kogo nie będzie to się jakoś policzymy ( :bicz::baseball:) :decayed:

Sorki jakos niemoglem bywac na zlocie ostatnio auto niebylo poskladane;p Teraz bede w Piatek na 100% chyba ze wolisz przelew;p

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Witam w ten bardzo deszczowy poranek :hi:

Guregoru , powienienem być w ten piątek juz na spocie (chodź to też nie jest do końca pewne , bo mam kolosa z fizyki , ale zastanawiam się czy nie olać na rzecz a4-klub.pl :> )to podrzucę zaliczkę

Czester , na 95% jendak będe na pierwszych urodzinach , ten wypad chyba na sierpień przekładam.

Polibuda , Katowice , Transport , 1 rok , II semest , zaoczne

a co , chciałbyś może za mnie to napisać ?? :gwizdanie: :)

Nie ale powiedz co bierzecie, moze mam jakies materialy (sciagi) :gwizdanie: :gwizdanie:

Do tego z fizy na polibudzi mialem 4,5 :gwizdanie:

Ja mam w piątek 2x PKM ( podstawy konstrukcji maszyn ) i 1x Ochronę Środowiska :wallbash: :wallbash:

no ja w ten weekend zaliczylem praktycznie wszytsko - 2 egzaminy , kilka kolokwium zaliczeniowych ... została tylko fizyka. materiały w sumie mam - bo najpierw jest kolokwium z ćwiczeń(wszytsko mam rozwiązane na kompie) , jak się zaliczy to dopuszczają do egzaminu teoretycznego (niemam nic :) )a po wsyztskim jak będzie pozytyw to ustny :wallbash:

zastanawiam się czy tego już na ten rok nie olać i wziąść sobie spokojnie warunek na następny :)

ale jak będe w domu , to zobacze co dokalndie bierzemy i ci dam znać , zawsze lepiej mieć więcej materiałów niż wogóle :good:

no ja w ten weekend zaliczylem praktycznie wszytsko - 2 egzaminy , kilka kolokwium zaliczeniowych ... została tylko fizyka. materiały w sumie mam - bo najpierw jest kolokwium z ćwiczeń(wszytsko mam rozwiązane na kompie) , jak się zaliczy to dopuszczają do egzaminu teoretycznego (niemam nic :) )a po wsyztskim jak będzie pozytyw to ustny :wallbash:

zastanawiam się czy tego już na ten rok nie olać i wziąść sobie spokojnie warunek na następny :)

ale jak będe w domu , to zobacze co dokalndie bierzemy i ci dam znać , zawsze lepiej mieć więcej materiałów niż wogóle :good:

E warunki są złe, u nas 1 pkt 50 zł.... więc jak masz fizę napewno jest za 5 albo 6 to masz 300 zł - to np 1 zespolone światło z przodu Valeo :gwizdanie: sesja się jeszcze na dobre, nie zaczeła, ja i tak zapewne zakończę ją w listopadzie :naughty: a ty już myslisz o warunkach...

Witam :hi:

Witam w ten bardzo deszczowy poranek :hi:

Guregoru , powienienem być w ten piątek juz na spocie (chodź to też nie jest do końca pewne , bo mam kolosa z fizyki , ale zastanawiam się czy nie olać na rzecz a4-klub.pl :> )to podrzucę zaliczkę

Czester , na 95% jendak będe na pierwszych urodzinach , ten wypad chyba na sierpień przekładam.

Kriss tak trzymaj :good:

Myśmy dzisiaj trochę polatali z Guru i pozałatwiali spraw związanych z urodzinami. [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2009, 13:37_________________________________________________Aha Kris nie bierz warunków bo później będzie tylko gorzej, wszystko zapomnisz, i nie będzie Ci się chciało tego uczyć, słuchaj bardziej doświadczonych w warunkach :decayed:

Czester tylko w tym rzecz - niemam czego zapominać , bo nic nie umiem hehehe , opuściłem kilka zjazdów i d**a.no ale się zobaczy co i jak jak już pisałem na dniach :)

no załatwiajcie załatwiajcie , hehe , a wogóle niewiem jak to proporcjonalnie wygląda , ale może drużyny na Paintball zrobimy : :PB98: vs :ON: :gwizdanie:

Pomysł dobry, ja też myślałem zrobić drużyny np Gliwice vs Bielsko, ale to zależy ile osób od nich przjedzie, ale twój pomysł też bardzo dobry :good: