maxxxx263 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 ja nie będe sie wypowiadał za innych ale mnie to by każda sobota pasowała[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 23:42_________________________________________________ja też chyba robie rząd i ... znikam stąd
Guregoru Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 No ja też będę spadał bo późno już To dobranoc wszystkim
Pelex Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Czester to sobie nagrabiłeś przecież wszyscy wiedzą że moja fura sie nie psuje tylko mechanicy ją demolują Guruguru kó.....a że też nie wpadłem na pomysł pojeżdżenia Twoim furasiem jak byliśmy pod GoSportem/Nureauto w zimie ale była by jazda po tym rondzie i z tyłu sklepów :polew: wytarabanił bym Ci bak paliwa w godzinę
mirek31071977 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 A ja znowu po przerwie z innej beczki. Godz.3.08 5 użytkowników na forum.Ale aż trzech od nas z regionu :gwizdanie:
M@rk Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Guru no wiesz co! tu młodzieniaszkowi oferujesz jazdę autem a mi się nie dałeś w zimę karnąć z Q... oj oj minus jak cholera Przecież nie prosiłeś (pytałeś czy ci dam) to ja tez sie pisze od Miron już jechałem to nad 250 konikami tez dam rade
czester Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Witam z rana A kto ma 250 konie poza gregorym ?
krolu Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Witam z rana A kto ma 250 konie poza gregorym ? :gwizdanie:
krolu Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Mam ale tylko w opisie, a poza Gregorym to chyba nikt ;(
M@rk Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Mam ale tylko w opisie, a poza Gregorym to chyba nikt ;( ja mam w opisie napisane 125 konikow a tak naprawde mam ich 340 ale nie bedziemy sie przeciez chwalic
czester Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ale Gregor nie daje auta, tylko mi dal sie raz przejechac
Pelex Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ale Gregor nie daje auta, tylko mi dal sie raz przejechac hehe o raz za dużo
Guregoru Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 A widzisz Pelex mogłeś mieć taką frajdę ale może dobrze bo byś teraz audi w Q szukał Mark kiedy ty w końcu przestaniesz mylić mnie i Gregorego
Guregoru Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Dobry dobry i do widzenia niestety bo muszę spadać na standardowy (choć pierwszy od jakiegoś czasu i podobno na razie ostatni :thumbdown:) kursik po sklepach [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2009, 09:42_________________________________________________Narazka i do wieczorka
M@rk Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 A widzisz Pelex mogłeś mieć taką frajdę ale może dobrze bo byś teraz audi w Q szukał Mark kiedy ty w końcu przestaniesz mylić mnie i Gregorego jak was zobacze na spocie
kris_kilt Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Siemka Panowie z rana takie info z rana - jak ktoś się będzie wybierał na lotnisko (Pyrzowice) to musi doliczyć sobie do normalnego czasu 20-40min więcej , zależy jaka pora dnia,naparwiają drogę na 3 odcinkach koło siebie i jest masakra , że są momenty że się wszytsko blokuje i nikt nie jedzie , wczoraj pały musiały wbić i ruchem kierować, bo drogowcy se nie radzili i wszyscy stali._________________________________________________ ooo , jakieś zapisy na Q od guregoru na przejażdżkę - jakaś dodatkowa atrakcja urodzinowa na sobotę ?? hehe , to ja też chcę :> - już wiem na co jest ta zaliczka między innymi - na wahe dla guregoru heheheh , w zamian mogę oddać V6 na chwilę w dobre ręce _________________________________________________ czester - hehe , jak w tyg się trafia wolny dzień , to trza to wykorzystać (picie) :> p.s. - dzis w radiu słyszałem że na weekend ma być ok pogoda , bez szału ale i bez deszczu :gwizdanie:
keżor Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 ale cisza :gwizdanie: była dziś u was w nocy burza?? u mnie tak waliło że aż domofon dzwonił ale teraz już jest sucho także ide sobie pojeździć furą
Rekomendowane odpowiedzi