tomaszstn Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 widzę że więcej osób spędza weekend na forum :polew: :polew: [br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 02:15_________________________________________________ Dzień dobry forumowicze pierwszy :naughty: Guru ale teraz to na pewno śpisz :tongue4:
diman Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 siemano jak wstałem ale wyspany a mały jeszcze śpi :kox:
Bulik Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 siemano jak wstałem ale wyspany a mały jeszcze śpi :kox: zazdroszcze
miron78 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2012 z rańca w ostatni wolny dzień[br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 10:06_________________________________________________dzieje się dzisiaj gdzieś coś ciekawego bo nie chce mi się w chałupie siedzieć
Pelex Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 z rańca w ostatni wolny dzień[br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 10:06_________________________________________________dzieje się dzisiaj gdzieś coś ciekawego bo nie chce mi się w chałupie siedzieć No dzieje CZARNA MAFIA mi dzisiaj na chatę wjeżdża pod pretekstem rzekomo jakiejś KOLENDY
Bulik Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 z rańca w ostatni wolny dzień[br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 10:06_________________________________________________dzieje się dzisiaj gdzieś coś ciekawego bo nie chce mi się w chałupie siedzieć No dzieje CZARNA MAFIA mi dzisiaj na chatę wjeżdża pod pretekstem rzekomo jakiejś KOLENDY
Pelex Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 z rańca w ostatni wolny dzień[br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 10:06_________________________________________________dzieje się dzisiaj gdzieś coś ciekawego bo nie chce mi się w chałupie siedzieć No dzieje CZARNA MAFIA mi dzisiaj na chatę wjeżdża pod pretekstem rzekomo jakiejś KOLENDY :polew: co za kolo chyba za dużo jara zielska
Bulik Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 z rańca w ostatni wolny dzień[br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 10:06_________________________________________________dzieje się dzisiaj gdzieś coś ciekawego bo nie chce mi się w chałupie siedzieć No dzieje CZARNA MAFIA mi dzisiaj na chatę wjeżdża pod pretekstem rzekomo jakiejś KOLENDY :polew: co za kolo chyba za dużo jara zielska to nie oko :gwizdanie:
diman Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 siemano jak wstałem ale wyspany a mały jeszcze śpi :kox: zazdroszcze no i wstal krótko jak to napisałem bo o 9.00 ale po 13 godzinach z 15 minutami przerwy na butle żeby tak zawsze było to bym robił dzieci programowo co rok :gwizdanie: :kox:
Guregoru Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Już nie muszę hehe [br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 01:03_________________________________________________ Guru dzięki za pomoc :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Spoko Witka :hi: dzisiaj wracam z pracy i akurat mi się udało uchwycić moje i ex peterra padło Pakiet czarna maska masz jakiś problem do takiego pakietu ? No oczywiście że nie [br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 11:26_________________________________________________ Guru ale teraz to na pewno śpisz :tongue4: No czasem trzeba
addassko Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=238082.new#new zobaczcie i może coś poradzicie?? :naughty:
tomaszstn Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 z rańca w ostatni wolny dzień[br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 10:06_________________________________________________dzieje się dzisiaj gdzieś coś ciekawego bo nie chce mi się w chałupie siedzieć No dzieje CZARNA MAFIA mi dzisiaj na chatę wjeżdża pod pretekstem rzekomo jakiejś KOLENDY Popierd.......ło tych młodych już z tym youtubem. Za wszelką cenę chcą się pokazać nie zważając na konsekwencje. :thumbdown:
Rekomendowane odpowiedzi