A4 Mario Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Wiedziałem że będziesz sobie jaja robić aż tak źle to chyba nie wyglądam przynajmniej nie mam bębna jak Ty :decayed: PAnie kolego bęben to masz w pralce a ja mam mięsień piwny długo i systematycznie trenowany...
A4-Tomek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Wiedziałem że będziesz sobie jaja robić aż tak źle to chyba nie wyglądam przynajmniej nie mam bębna jak Ty :decayed: PAnie kolego bęben to masz w pralce a ja mam mięsień piwny długo i systematycznie trenowany... zwany mięśniem tatuśkowym tyle że Ty ojcem nie jesteś a może jesteś? :polew: sam zasugerowałeś powyżej :decayed:
Pucek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Czee Dzieje się tu coś? wpadnę w piątek, wiem, cieszycie się strasznie
A4 Mario Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Czee Dzieje się tu coś? wpadnę w piątek, wiem, cieszycie się strasznie To Mnie nie będzie
Guregoru Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 w sumie same wady: - będziesz z nami na piętrze - będziesz z nami pić ( czyli mało co będziesz ze zlotu pamiętać ) - będziesz pił za swoje - my będziemy pić za Twoje :polew:
diman Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 aloha ale szydera szła jak mnie nie było na mój temat sierściuchy jedne
A4 Mario Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 aloha ale szydera szła jak mnie nie było na mój temat sierściuchy jedne Oj tam Oj tam
diman Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 aloha ale szydera szła jak mnie nie było na mój temat sierściuchy jedne Oj tam Oj tam ty przychodź syna uspac a nie tylko zrobić i żadnej odpowiedzialności
A4 Mario Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 aloha ale szydera szła jak mnie nie było na mój temat sierściuchy jedne Oj tam Oj tam ty przychodź syna uspac a nie tylko zrobić i żadnej odpowiedzialności :polew: Jak bym tak miał dziennie jechac do innej uspac to by mi tygodnia brakło ... :polew:
diman Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 aloha ale szydera szła jak mnie nie było na mój temat sierściuchy jedne Oj tam Oj tam ty przychodź syna uspac a nie tylko zrobić i żadnej odpowiedzialności :polew: Jak bym tak miał dziennie jechac do innej uspac to by mi tygodnia brakło ... :polew: życie cza było myśleć przy robocie
Bulik Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 aloha ale szydera szła jak mnie nie było na mój temat sierściuchy jedne Oj tam Oj tam ty przychodź syna uspac a nie tylko zrobić i żadnej odpowiedzialności :polew: Jak bym tak miał dziennie jechac do innej uspac to by mi tygodnia brakło ... :polew: UŚPIĆ
MAJKI Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 aloha ale szydera szła jak mnie nie było na mój temat sierściuchy jedne Oj tam Oj tam ty przychodź syna uspac a nie tylko zrobić i żadnej odpowiedzialności :polew: Jak bym tak miał dziennie jechac do innej uspac to by mi tygodnia brakło ... :polew: Synek co ty byś tam kładł spać ?? chyba prześcieradła Przeca zawsze gadałeś że robisz to w ta druga dziura :gwizdanie:
diman Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 aloha ale szydera szła jak mnie nie było na mój temat sierściuchy jedne Oj tam Oj tam ty przychodź syna uspac a nie tylko zrobić i żadnej odpowiedzialności :polew: Jak bym tak miał dziennie jechac do innej uspac to by mi tygodnia brakło ... :polew: Synek co ty byś tam kładł spać ?? chyba prześcieradła :polew: :polew: :>
miron78 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 no to różowy narazie nie będę Mirek co jest najważniejsze żeby dostać klubowicza? Bo podstawowe sprawy miałem zaliczone. Tylko bez szyderstw :decayed: oczywiście regulaminowo warunki spełniłeś - trzeba mieć jeszcze kilka cech, których regulamin nie określa, miedzy innymi trzeba być osobą kojarzoną przez innych i tego Ci zabrakło gdyż większość głosujących nawet Twojego nicku nie kojarzyło. Wyjaśnienie w odpowiedzi na Twoją kandydaturę otrzymałeś na PW Na zimowym poznasz większość ludzi, oni Ciebie i będzie GIT Ps. Może za wcześnie wystartowałeś po status - nic się nie martw - przyjdzie i czas na Ciebie Guru był pokolorowany dopiero za 9 podejściem a Czester za 11 więc głowa do góry Ps. odpowiedź na Twoje pytanie " co jest najważniejsze żeby dostać klubowicza " brzmi PRZELEW
A4 Mario Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 aloha ale szydera szła jak mnie nie było na mój temat sierściuchy jedne Oj tam Oj tam ty przychodź syna uspac a nie tylko zrobić i żadnej odpowiedzialności :polew: Jak bym tak miał dziennie jechac do innej uspac to by mi tygodnia brakło ... :polew: UŚPIĆ Jo godom po naszymu i spier... :polew: :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 O ile dobrze pamiętam to w tamtym roku diman miał termin na bobaska w okresie zlotu w Bukowinie. Pojechał w końcu na zlot?? nie - a potem się okazało że spokojnie mógł[br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 14:37_________________________________________________do dziś ze swoją z tego powodu nie gada :polew: :polew: :polew: Diman od tego czasu robi to już tylko w trakcie zlotów ogólnopolskich - że jak by w razie czego to narodziny nie trafią w kolejny zlot tylko 3 miesiące wcześniej [br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 14:54_________________________________________________Ponoć ma smaki częściej ale pedzioł: "pier**la nie ryzykuja" co za luj :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
tomaszstn Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 no to różowy narazie nie będę Mirek co jest najważniejsze żeby dostać klubowicza? Bo podstawowe sprawy miałem zaliczone. Tylko bez szyderstw :decayed: oczywiście regulaminowo warunki spełniłeś - trzeba mieć jeszcze kilka cech, których regulamin nie określa, miedzy innymi trzeba być osobą kojarzoną przez innych i tego Ci zabrakło gdyż większość głosujących nawet Twojego nicku nie kojarzyło. Wyjaśnienie w odpowiedzi na Twoją kandydaturę otrzymałeś na PW Na zimowym poznasz większość ludzi, oni Ciebie i będzie GIT Ps. Może za wcześnie wystartowałeś po status - nic się nie martw - przyjdzie i czas na Ciebie Guru był pokolorowany dopiero za 9 podejściem a Czester za 11 więc głowa do góry Ps. odpowiedź na Twoje pytanie " co jest najważniejsze żeby dostać klubowicza " brzmi PRZELEW czyli ile? :polew: :polew: :polew: Tak opicjalnie na forum o łapówkach :gwizdanie: W telewizji to z miejsca by było CBA WSI i czarne berety :polew: Niektórzy to mają fajnie, tacy nietykalni :kox:
Rekomendowane odpowiedzi