Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Mario, piłem piwo i oglądałem film, nawet nie wiem kiedy zasnąłem Ale jest nagrany, więc git, cisnę zaraz na podwórko bo pogoda jest jaka jest i trzeba korzystać, pewnie wyciągnę Hanię...
Mario22 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Spoko luz... najlepsze było jak poszedł do burdelu... pierwszy raz miał babe a był niby starym dziadkiem ... laska nie miała lekko ... dojechał ją na maxa ... :grin::grin:
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 siemano w tą świąteczną sobotę - zapiernicz gorszy jak w robocie :kwasny:jajka się święcą więc luzik
Mario22 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 siemano w tą świąteczną sobotę - zapiernicz gorszy jak w robocie :kwasny:jajka się święcą więc luzik Ja ide oficjalnie święcić do kościoła na 15 ... a po kosciele teście ida na cmentarz to moja mi poświeci juz tak mniej oficjalnie ... :polew::polew:
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 siemano w tą świąteczną sobotę - zapiernicz gorszy jak w robocie :kwasny:jajka się święcą więc luzik Ja ide oficjalnie święcić do kościoła na 15 ... a po kosciele teście ida na cmentarz to moja mi poświeci juz tak mniej oficjalnie ... :polew::polew:
Mario22 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ja już oficjalnie poswięcony ... ale było laseczek w kościele...
SebolA4 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Dobry Syciego Najlepszego w te Święta i na cały rok.... Hej!
gregory Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Witam! Miśki Wesołych Świąt! Tak poza tym, to nie ma ktoś do sprzedania opon letnich GoodYear Excellence 225/45/17 ? Lub czy ma ktoś jakieś lepsze dojście do opon. Bo poszaleli w tym roku z cenami tych opon.
Mario22 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Witam! Miśki Wesołych Świąt! Tak poza tym, to nie ma ktoś do sprzedania opon letnich GoodYear Excellence 225/45/17 ? Lub czy ma ktoś jakieś lepsze dojście do opon. Bo poszaleli w tym roku z cenami tych opon. Dzień dobry Gregory ... Ty Żyjesz:decayed:
Arturoo Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 siema Guru ....Kędzior ma na noc w takim raziem jeśli chodzi o wczesne wstawanie
Arturoo Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 święconka w domu ,czy się dopiero bierzesz za gotowanie ,a potem malowanie jak ja
Guregoru Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Święconka to będzie jak wrzucę pakiet lato
Rekomendowane odpowiedzi