krolu Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 nowe jakieś ?? czy tego wcześniej nie zauważyłem.. ?
MAJKI Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Diman - może jedziesz ze mną na program do Bielska ? może jeszcze ktoś chętny ? Miron a kiedy chcesz jechac i w jakich godz to moze bym sie wybrał z tobą, ostatnio kumplowi poleciłem tą firme z bielska i jak mu paska 1,9 zrobili to cały czas ma banana na twarzy...
miron78 Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 Diman - może jedziesz ze mną na program do Bielska ? może jeszcze ktoś chętny ? Miron a kiedy chcesz jechac i w jakich godz to moze bym sie wybrał z tobą, ostatnio kumplowi poleciłem tą firme z bielska i jak mu paska 1,9 zrobili to cały czas ma banana na twarzy... taka reakcja to standard po ich robocie chcę lecieć w pierwszym tygodniu po letnim zlocie
MAJKI Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Diman - może jedziesz ze mną na program do Bielska ? może jeszcze ktoś chętny ? Miron a kiedy chcesz jechac i w jakich godz to moze bym sie wybrał z tobą, ostatnio kumplowi poleciłem tą firme z bielska i jak mu paska 1,9 zrobili to cały czas ma banana na twarzy... taka reakcja to standard po ich robocie chcę lecieć w pierwszym tygodniu po letnim zlocie ok pogadamy na spocie, bo głownie mi chodzi w jakich godzinach zebym miał free time
miron78 Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 no no - po programie Twoja by nieźle zapitalała - ale to raczej trzeba sobie dzionek na to zarezerwować - odrazu w tym dniu na hamownie byśmy sobie skoczyli
M@rk Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Diman - może jedziesz ze mną na program do Bielska ? może jeszcze ktoś chętny ? kiedy Miron masz zamiar jechac ?
miron78 Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 Kurcze autka jeszcze nawet tygodnia nie mam a już po pierwsze graty do ASO muszę jechać ( dziś przed zlotem ) bo nigdzie nawet głupich filtrów do tego niema ( ASO filtr oleju 60 zł powietrza 90 zł ) nawet nie wiem czy to dużo czy bardzo dużo [br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 14:29_________________________________________________ Diman - może jedziesz ze mną na program do Bielska ? może jeszcze ktoś chętny ? kiedy Miron masz zamiar jechac ? pisałem M@rk pisałem w pierwszym tygodniu po letnim zlocie
proton2 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 OK Panowie i Panie, jadę do Was. Trzymajcie dla mnie miejscówkę :>
miron78 Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 OK Panowie i Panie, jadę do Was. Trzymajcie dla mnie miejscówkę :> tylko jak będziesz widział za plecami chmury to zawracaj - zeby ich nam nie przywieść
Gracjan Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 A gdybyś zawrócił a one dalej szły w stronę Gliwic to wyprzedź je żeby nas ostrzec
czester Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Kurde taka impreza sie szykuje, a ja moze bede na pol h jesli mechanik odda mi auto
proton2 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 OK Panowie i Panie, jadę do Was. Trzymajcie dla mnie miejscówkę :> tylko jak będziesz widział za plecami chmury to zawracaj - zeby ich nam nie przywieść U mnie piękna pogoda jest, więc póki co mogę tylko słoneczko przywieźć
kris_kilt Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 panowie :gwizdanie: jedźmy sie dziś na strefe ja bym sie z guru sprawdził zrobiłem dziś pewien mod jak dla mnie pomysł :good: teraz tylko trzeba tego plana wcielić w życie , no i oczywiście zobaczymy czy będzie zainteresowanie nim jakieś większe , jak nie , to ja i tak się mogę przejechać - jak już ktoś pisał , wkońcu zobaczę gdzie to jest :> krolu , luźno , jak będziesz miał jakaś chwilkę w tyg tam podjechać zobaczyć co tam w tym temacie to będę wdzięczny za info , bo już dosłownie niemogę patrzeć na moją tylną kanapę o i się wykruszają .... hehe , chyba krata na dziś niebędzie potzrebna _________________________________________________ Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? jeszcze na 500 nie postawione , a już z 600 gonicie ?? oj diman , chyba za tydzień w takim tępie ty stawiasz p.s piwko z 500 ci przytrzymam
czester Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 To ja tez poprosze o jakies miejsce jak sa juz zapisy
egon0407 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 bry wszystkim Kęzor bedziesz moze mial jakies nalepki dzisiaj bo bym odkupil od Ciebie:D
kris_kilt Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 To ja tez poprosze o jakies miejsce jak sa juz zapisy :polew: dobre dobre , dzięki za polepszenie nastroju w robocie czester :> to ja może se już karnet na sezon jesienny kupie
czester Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Wszystkie miejsca rozchodza sie jak cieple buleczki
kris_kilt Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 spieszyć się !! zostały już tylko 2 w pierwszym rzędzie , poźniej trza będzie parkować na spotach pod norauto zapisy - czester , organizator :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi