gregory Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 :hi:Witajcie! Kto się dziś melduje na spocie? Koledzy potrzebuje przewieźć zderzak samochodowy z Legnicy na Śląsk. Ktoś leci może w tamtym kierunku i miałby miejsce? Odwdzięczę się.
Pucek Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 :hi:Witajcie! Kto się dziś melduje na spocie?Koledzy potrzebuje przewieźć zderzak samochodowy z Legnicy na Śląsk. Ktoś leci może w tamtym kierunku i miałby miejsce? Odwdzięczę się. Trzeba było gadać tydzień temu
gregory Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 No fakt, jakbym to tak tydzień temu kupił to by było fajowo.
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Albo wczoraj....wracałem z Andrzejem z Bygoszczy to byśmy zmodernizowali trase powrotu.....
tomaszstn Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Siemka Ja będę Egon, jakby co to dzwoń albo wyślij eska bo będę prosto na spota ciął i nie będę widział co się na forum po południu dzieje.
Majkel Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 gregor, odezwij sie, spróbuje Ci zalatwić ten transport i jutro zderzak by byl jak coś
_Bartek_ Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 :hi:Witajcie! Kto się dziś melduje na spocie?Koledzy potrzebuje przewieźć zderzak samochodowy z Legnicy na Śląsk. Ktoś leci może w tamtym kierunku i miałby miejsce? Odwdzięczę się. Ja jestem z Legnicy I jestem w Gliwicach aktualnie. Co drugi tydzień zjeżdżam do Lcy na weekend. Problem w tym, że zderzak jest dość duży i nie wejdzie mi do auta
A4-Tomek Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 ja będe Siema brac ta lampe dzis ?? http://img803.imageshack.us/img803/6479/zdjcie0109js.jpghttp://img201.imageshack.us/img201/5494/zdjcie0111xu.jpg no dobra to weź. Bede musiał poszukać gdzieś drugiej takiej
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Elo Ja dziś odpadam ... Teraz piszesz Już Kasi obiecałem ,że będę w domu wieczorkiem ....ehhhh.....brak słów
danielom Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Potrzebowal bym odebrac z Pyskowic to CZUJNIK CIŚNIENIA 038 906 051 C (2991444083) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , dalby ktos rade?
Pucek Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Elo Ja dziś odpadam ... Przecież miałeś I zmianę papuć jak ciul się z Ciebie zrobił odkąd mieszkasz z Olką Ps. Miałem na 12:00, w przyszłym tygodniu wpadam
Rekomendowane odpowiedzi