Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

krolu czyli skrzynia ci padla :shocked: :shocked: :?:

a gregory miał automata sie spie%#?&ił z założył jakiegoś manuala 5 bo z 1.8T chyba nie było 6 bynajmniej w b5[br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 15:26_________________________________________________pany polećcie mi jakiś wosk po kompieli dla paździocha tak żeby sie świecił jak psu jajka bo na sobote musi wyglądać o pare lat młodziej[br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 15:49_________________________________________________

Pięknie Keżor :good: siemka jak mógłbym ci polecic balsam (lepsze niż wosk) to jest w takim pojemniku jak płyn do szyb sam tego używam a jak byś miał do tego jakąś amatorską polerke to stary efekt na lakierze błysk ze mucha nie siada koszt ok. 15zeta produkt firmy K2

Miron fajnie że mi podpowiedziałeś że jest tylko pytanie gdzie mam go szukać? :mysli:

tu masz linka nad zalew http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=zalew+rybnicki&sll=52.025459,19.204102&sspn=9.552131,19.753418&ie=UTF8&ll=50.199979,18.512993&spn=0.14878,0.308647&z=12&iwloc=B jak bedziesz walił od strony Rybnika to są znaki (ELEKTROWNIA RYBNIK)

faktycznie zalew i pobliska stadnina zajebiaszcza tylko ten widok na przeciwległym brzegu zalewu niezapomniany :decayed:

[br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 23:47_________________________________________________

A ludziska i prośbę mam da ktoś radę wziąć jutro na spota VAG-a bo muszę inspekcję skasować bo mi się zapaliła :)

własnie ja tez bym poprosiła kogos bo w moim cos nie idzie vagu skasowac, poprosze,bede :notworthy: [br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 22:58_________________________________________________a co tu tak pusto dzisiaj? :kox:

siemka rudi jesteś [br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 23:50_________________________________________________RUDZIELEC?[br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 23:53_________________________________________________

Gregor mam dla Ciebie koszulke i identyfikator z letniego zlotu :)

Fajnie Miron, cieszę się chociaż tyle mam ze slotu. Madas jak i Kuredu już mi pisali że dają ci do przekazania dla mnie:wink4:

Panowie poradźcie mi jakie ubezpieczenie się teraz opłaca. HDI? Unica? PZU? Link4?

Bo kończy mi się w poniedziałek więc muszę coś wybrać. Do tej pory miałem w Warcie, ale Warta wyjdzie mnie teraz drożej niż np.HDI czy Unica.

Z góry dzięki!

kolego sprawdż sobie oferte AXA ja zyskałem prawie 130 zeta
  • Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no jak miło w końcu jakis odezw dostałaś moje PW moze w sprawie fotek?[br]Dopisany: 17 Lipiec 2009, 00:14_________________________________________________hej a może poklikamy na gg będzie szybciej co? 9073969 wbijaj jak masz ochote [br]Dopisany: 17 Lipiec 2009, 00:16_________________________________________________siema KRISU jeśli chodzi o twoje PW domnie to tak przemo jest z zabrza to mój sąsiad pewnie niedostałes mojego PW jak większoś osób do których napisałem cos jest nie tak z tym moim pisaniem na PW bo nikt dostaje wiadomości niebardzo wiem oco chodzi

Opublikowano

siemano Wszystkim

niestety nie bedzie mnie na piątkowym spocie

a tak przy okazji

Wieczorne rozmowy...

Wczoraj wieczorem dyskutowaliśmy jak zwykle z żoną

o tym i o tamtym... Dochodząc do jakże delikatnego

tematu eutanazji - o wyborze między życiem i śmiercią

- powiedziałem: ,, Nie pozwól mi żyć w takim stanie,

bym był zależny od jakichkolwiek urządzeń i karmiony

przez rurkę z jakiejś butelki. Jeśli przyjdzie mi znaleźć

się w takiej sytuacji, lepiej odłącz mnie od urządzeń,

które trzymają mnie przy życiu". A żona wstała, wyłączyła

telewizor i komputer, a piwo wystawiła za drzwi... :oops:

Opublikowano

:hi:

Gregor oczywiście że golfa uturbili ( chodziło mi że seryjnie był bez )

A co do ubezpieczenia wylicz sobię skłądkę w PZU i HESTI jak różnica będzie małą wolałbym właśnie wybrać jedną z tych firm - nigdy nie miałem z nimi problemów :)[br]Dopisany: 17 Lipiec 2009, 08:27_________________________________________________Dziś powinienem być - tylko nie wiem o której :)[br]Dopisany: 17 Lipiec 2009, 08:27_________________________________________________Pelex fajnie że wpadłeś :wink4:

Opublikowano

Witam wsyztskich z rana :hi:

maxx , hehe ,a jednak sąsiad , hehe , przekma znam ze starych czasów - początek szkoły średniej , w sumie niewiem czy by mnie poznał teraz :gwizdanie:

Piterra - podzielam zdanie , warzywa to ja mogę jeść a nie być

co do Vaga , to ja też bym miał prośbę jak już ktoś będzie miał - inspekcja oleju się załączyła

miron - niemiałeś z nimi problemów mówisz , ale próbowałeś kiedyś od PZU dostać jakąś kasę ?? miałem dobrą opinię o nich , ale ostatnio się troche nasłuchałem , obejrzałem kilka programów z ich klientami w roli głównej i troche chyba zmieniłem zdanie , ale to tylko moje prywatne odczucie ...

Opublikowano

raz miałem dostać kasę z Hesti i raz z PZU i w obu przypadkach obyło się bez niespodzianek choć z Hesti kase dostałem szybciej i prościej

Opublikowano

raz miałem dostać kasę z Hesti i raz z PZU i w obu przypadkach obyło się bez niespodzianek choć z Hesti kase dostałem szybciej i prościej

:good:

Opublikowano

dzięń zlotu a tu taka cisza :mysli:

Opublikowano

Witam

no i stało się...dwie roboty i remont wyszły mi na niedobre:/ leże z gorączką i zdycham

na dodatek jazda bez klimy mnie tak dobija że chyba wystawiam auto na sprzedaż i tyle

no i mi też się zaświeciła inspekcja OIL :polew:

tylko żebym miał kiedy wymienić ten olej:/

cóż, tak to bywa, Gregory - masz rację, wykończe się no ale żeby coś mieć to trzeba albo kombinować albo za***rdalać :tongue4:

bawcie się tam fajnie, na Częstochowę w niedzielę raczej bym nie pojechał, oczywiście jeśli mieliśmy gdzieś jechać :)

Opublikowano

mnie też nie będzie :(

Opublikowano

Ja będę troszkę spóźniony :wink4:

Opublikowano

no i tak jak myślałem , znów przy piątku mi coś wypada , muszę zaraz wsiąść w auto i cisnać do Krakowa :confused4:

ehhh , już mnie to dobija troche - że zawsze takie rzaczy w piątki się dzieją ... jak wrócę nie za późno to się pojawię na chwilkę.

pozdro wsyztskim !

Opublikowano

Dobry :hi:

Opublikowano

:naughty: hejka z wieczorka

dzięki za spot super był

Keżor dziękuje za naklejki . sorki ze tak wcześnie musielismy sie zwijac ;( ale praca wiadomo. nie miejcie mi za złe :wallbash: .nastepnym razem bedziemy dłuzej :decayed: [br]Dopisany: 17 Lipiec 2009, 21:22_________________________________________________p.s. sparki autoo sie błyszczy jak ta lala , chyba sie udało? :good:

dzięki wielkie rudzielcu za magiczny płyn :wink4: który chyba się wgryzł w lakier bo mikroryski wzięły i poznikały :kox:

Jutro sie paździoch będzie prezentował jak ta lala, jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI no i napisz jakie piwko pijesz bo jakoś odwdzięczyć się muszę :cool1:

Opublikowano

to może byście się podzielili informacją???

z chęcią bym takim płynem auto sobie przejechał :naughty:

Opublikowano

siema, dzięki za spocik wczoraj , był udany :) antena na magnes na S4 wytrzymała do 2.1 z tego co ja zanotowałem i nie spadła :kox:

jak kogoś interesuje to zmieniłem termin spotów w katowicach , także serdecznie zapraszam do przyjazdu tak jak sie zapowiadaliście :good:

Opublikowano

siema, dzięki za spocik wczoraj , był udany :) antena na magnes na S4 wytrzymała do 2.1 z tego co ja zanotowałem i nie spadła :kox:

Moja na magnes trzymała przy licznikowych 240 :kox: , bo tyle jechałem z anteną. Z tym, że mam na klapie ją a nie ma dachu.

Opublikowano

Moja na magnes trzymała przy licznikowych 240 :kox: , bo tyle jechałem z anteną. Z tym, że mam na klapie ją a nie ma dachu.

no w avancie by było ciężko zamontować magnesówke na klape :decayed: