tomaszstn Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Ja w czwartek w pracy. We wtorek może trzeba by było śmignąć, Artur a we wtorek jedziesz na Kato? Jestem do 21 w robo .... ---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ---------- Może nie będę na szybko potrzebować to jakoś się zgadamy, jakbyś był gdzieś bliżej to dawaj cynka a podjadę
horny devil Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 :hi: Nigdy więcej 1.8 125kucy. Teraz jechałen golfem III 1.9TDI Zabrze Wrocław Zabrze i jedzie to chyba lepiej a pali połowę z mojego
Pucek Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Pucek nie kombinuj tylko kup naprawde sprawdzony sprzęt ... według mnie zestaw powinien byc taki :Antena ANTENA CB PRESIDENT MISSOURI export CZARNA + GUMA (3047154583) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ja moją kupiłem dokładnie tutaj bo mają odbiór osobisty w Gliwicach ... mają sklepy w paru miastach polski ANTENA CB PRESIDENT MISSOURI EXPORT 6027 (3038506783) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Radio .. olej alana i inne ciulstwa ... CB RADIO PRESIDENT HARY III ASC HARRY 3 SLASK (3056331290) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. President Harry 3 ASC i masz mega zestawik ---------- Post dopisany at 17:18 ---------- Poprzedni post napisany at 17:15 ---------- CB RADIO PRESIDENT JOHNNY III 5 LAT GW 3XGATIS (3092943166) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. To wolę nie kupować CB bo wydawać 8 stów na coś co 4 razy w roku włączę...? głupota
tomaszstn Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Pucek, podjedź do Gliwic kiedyś jak będę w pracy to będziesz mógł zobaczyć u kumpla jak to działa
H4mm3R Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 :hi:Nigdy więcej 1.8 125kucy. Teraz jechałen golfem III 1.9TDI Zabrze Wrocław Zabrze i jedzie to chyba lepiej a pali połowę z mojego No Turbo no Fun
Pucek Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Pucek, podjedź do Gliwic kiedyś jak będę w pracy to będziesz mógł zobaczyć u kumpla jak to działa Spoko, tak jak mówiłem, jeździłem z alanem ale x czasu temu spaliłem radio i po prostu przestałem używać CB, zestaw ma być zwykły, podstawowy przez który w pewnych sytuacjach usłyszę kogoś i tyle, kasowo - max 4 stówy, nie będę tego używał codziennie bo i tak jeżdżę jak pipa i bez mandatów
tomaszstn Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Pucek, podjedź do Gliwic kiedyś jak będę w pracy to będziesz mógł zobaczyć u kumpla jak to działa Spoko, tak jak mówiłem, jeździłem z alanem ale x czasu temu spaliłem radio i po prostu przestałem używać CB, zestaw ma być zwykły, podstawowy przez który w pewnych sytuacjach usłyszę kogoś i tyle, kasowo - max 4 stówy, nie będę tego używał codziennie bo i tak jeżdżę jak pipa i bez mandatów To Cię wyjdzie do 200zł albo z anteną LM coś tam bo ja się na tym nie znam lekko ponad 200zł i nówka sztuka. W przeciwieństwie do tych innych to ten 109 kumpel mówił że ma jakieś redukcje szumów czy jakoś tak, działa dobrze
miron78 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Opublikowano 16 Marca 2013 no i mamy już podział pokoi http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/xii-ogolnopolski-zlot-vii-urodziny-audi-a4-klub-polska-bukowina-tatrzanska-2013-a-257753/
Polko_V Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 :hi:Nigdy więcej 1.8 125kucy. Teraz jechałen golfem III 1.9TDI Zabrze Wrocław Zabrze i jedzie to chyba lepiej a pali połowę z mojego No Turbo no Fun świynto prowda...
SebaMC Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 :hi:Nigdy więcej 1.8 125kucy. Teraz jechałen golfem III 1.9TDI Zabrze Wrocław Zabrze i jedzie to chyba lepiej a pali połowę z mojego No Turbo no Fun lepiej bym tego nie ujął siemacie
_Bartek_ Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Bry Poleci ktoś kogoś w SG, kto zna się na Audi? Dwa dni temu w Skoda serwis na Łabędzkiej wymieniałem czujnik temp. na wyjściu z chłodnicy i od tamtej pory nie mam ogrzewania na postoju.
danielom Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Pucek, podjedź do Gliwic kiedyś jak będę w pracy to będziesz mógł zobaczyć u kumpla jak to działa Spoko, tak jak mówiłem, jeździłem z alanem ale x czasu temu spaliłem radio i po prostu przestałem używać CB, zestaw ma być zwykły, podstawowy przez który w pewnych sytuacjach usłyszę kogoś i tyle, kasowo - max 4 stówy, nie będę tego używał codziennie bo i tak jeżdżę jak pipa i bez mandatów To Cię wyjdzie do 200zł albo z anteną LM coś tam bo ja się na tym nie znam lekko ponad 200zł i nówka sztuka. W przeciwieństwie do tych innych to ten 109 kumpel mówił że ma jakieś redukcje szumów czy jakoś tak, działa dobrze Nie chce mi sie cytowac z wczesniejszych stron ,ale Tomek chyba nigdy nie slyszales jak powinno dzialac CB. Alan 109 to najgorsze scierwo zaraz po chinczykach. Nikomu tego bym nie polecal. Przewinelo sie tez 48plus mutli, takiego mam ja ,jest swietny i ma filtr anl i rf gain ,ale krowa jest wielka, i nie ma gdzie w b5 wsadzic jedynie pod podlokietnik ale to malo praktyczne. Co do anten ,jesli ma byc wzglednie tanio to nie zaden sunker, bo to odbiera jakby sie kawalek druta rzucilo na dach. Minimum to sirio as100 ktore ma Hammer, wzglednie krotka ale odbior perfekt ,ja mam ml 145 ale to wielka krowa. Nad radiem bym myslal cos wielkosci unidena 520xl ,jakby byly w sprzedazy to bylo by swietnie ,teraz jedynie uzywki, ale radio male a jakosc swietna. To president z innym logo, nawet na pcb w Presidencie jest logo unidena. Jak bedziesz potrzebowal nastroic antene jak juz kupisz, mam do tego odpowiedni przyrzad
Rekomendowane odpowiedzi