tomaszstn Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 A powiedz mi czy przód z tyłem zgrał się?
egon47 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 A powiedz mi czy przód z tyłem zgrał się? trudno powiedziec bo podloze w garazu mam nierowne i ale tak mniej wiecej jest ok ale jakos wysoko stroi mam nadzieje ze to tylko przez to ze prawa strona jest seria
tomaszstn Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Pytałem się bo coś poczytałem o tych springach z H&R, wiesz może jaki masz max ciężar na przedniej osi?
egon47 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Pytałem się bo coś poczytałem o tych springach z H&R, wiesz może jaki masz max ciężar na przedniej osi? wiesz co niewiem a co poczytales mam nadzieje ze siadzie tak samo jak u dawida w B7
tomaszstn Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Te springi co wczoraj proponowałem Dimanowi: H&R SPRĘŻYNY - AUDI A4 8E B6/B7 2000> (3213731937) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. W nich jest klasa wagowa ciut niżej więc jakby kupił to możecie się zamienić przednimi ---------- Post dopisany at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany at 15:30 ---------- a jak skończysz zakładać to zobacz to: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/gwint-fk-a4-automotive-272436/ Springi Diman weźmie od Ciebie
Majkel Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Dzień Doberek no i 19-steczki leżą jak ulał, przymierzyłem jedną strone przód i tył, a jutro wrzucam już na stale... a więc 500km zrobione nie po darmo springi by się przydały... wtedy będzie cacy ale pojeżdże troche tak, a za jakiś czas może zdecyduje sie na zmiane Potrzebuje tylko kupić 2 srebrne dekielki bez logo do nich 4B0 601 170 może ma ktoś z Was na zbyciu? Jak coś może być cały komplet z logo audi ja też się pospieszyłem z zakupm 10mm, teraz brałbym właśnie 15 albo i ciutke większe, jak będziesz sprzedawał to daj znać ile chcesz Seba, gdyby co, za te dystanse i śruby chciałbym dostac tyle, ile dałem Pretorowi, czyli 130 zł, cena moim zdaniem ok, tym bardziej że mają większą srednice i nie ma ząbka między tarcza a felgą funkel nówki... nawet z bagażnika nie zdążyłem ich wyjąć
Pucek Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Seba, ja Ci nie polecę boscha bo u mnie piszczą Teraz dołożę i kupię ATE/ori aso bo cena ta sama a pewny towar Mateusz, Ty mówisz o klockach, tak? Ja mówiłem o tarczach, z tyłu nie muszą być jakieś mega, jasne że lepiej byłoby innej firmy (np. ebc, zimmermann) ale ewentualnie może być. Klocki TRW, Textar, Ferodo ---------- Post dopisany at 14:00 ---------- Poprzedni post napisany at 13:59 ---------- spoko Maniek dam znac zobaczymy jak to wyjdzie jakos zaczynam miec watpliwosci i ze bedzieza wysoko jak dla mnie na H&R i wpadnie kiedys jednak gwint Masz jakieś fotki? Jak Ci to siadło? Przód z tyłem równo? Tomasz, mam założone tarcze i klocki, ogólnie nie jestem z nich zadowolony Zmieniam na sprawdzone ATE.
Majkel Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Zmieniam na sprawdzone ATE. tez wziąłem ate do siębie i jest ok
Mario22 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 No właśnie bo tą SuperSlim oglądałem ale ona ma 12 GB. Też właśnie miałem się o to pytać---------- Post dopisany at 11:20 ---------- Poprzedni post napisany at 11:18 ---------- A nie znasz kogoś kto chce opchnąć PS3 Slim? Niestety nie...
egon47 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 z wieczora wlasnie zalozylem springi wszystkie i mam mieszane uczucia dla mnie po prostu za wysoko
Mario22 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 To mosz dobre Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Majkel Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 z wieczora wlasnie zalozylem springi wszystkie i mam mieszane uczucia dla mnie po prostu za wysoko pierd*l to, ściągej je i sprzedej po kosztach
diman Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 z wieczora wlasnie zalozylem springi wszystkie i mam mieszane uczucia dla mnie po prostu za wysoko to pokaż foty może odkupie od ciebie te springi a ty sobie do gwinta dołożysz
Mario22 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 z wieczora wlasnie zalozylem springi wszystkie i mam mieszane uczucia dla mnie po prostu za wysoko pierd*l to, ściągej je i sprzedej po kosztach Kolega haha:D Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
egon47 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 ha koledzy jutro wyjade gdzies na rowne i zobaczymy jak siedzi
tomaszstn Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 ha koledzy jutro wyjade gdzies na rowne i zobaczymy jak siedzi Widziałeś mojego wcześniejszego posta? Gwint FK
egon47 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 ha koledzy jutro wyjade gdzies na rowne i zobaczymy jak siedzi Widziałeś mojego wcześniejszego posta? Gwint FK widzialem ale ten FK to to samo co TA Technix to walal bym dolozyc 200zl i kupic nowke
Rekomendowane odpowiedzi