danielom Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Panowie potrzebuje kupić sprzęgło. Zna ktoś sklep z częściami gdzie tanio bym kupił? U Byloka na giełdzie kompletne sprzęgło ponad 700zł (Luk, Sachs) szukałem po allegro i idzie kupić o 100zł taniej (stówa piechotą nie chodzi) Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ja brałem u tego komplet caly.
horny devil Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Wieczorkiem. 3 dekory oklejone 3 na sobotę zostaną. A jutro jadę na Żory więc w zależności jak będzie szła robota mogę na spota późno przyjechać
horny devil Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Trzeba było dziś na Żory podjechać Dziś bym nie załatwił tego co chciałem właśnie z powodu tamtejszego spota
miron78 Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Opublikowano 12 Lipca 2013 :hi:pogoda nie rozpieszcza - kto mimo to będzie ?
Arturoo Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 Ja zostaje do wieczora w pracy .....także dziś nie wpadne...
SebaMC Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 jesli ktos chetny http://a4-klub.pl/slaskie-91/grupowy-chiptuning-hamownia-dyno-rybnik-anderllh-279885/ Ja chętny, napisałem już priva do tego pana al... coś tam, cena moocno konkurencyjna siema
A4-Tomek Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 Panowie potrzebuje kupić sprzęgło. Zna ktoś sklep z częściami gdzie tanio bym kupił? U Byloka na giełdzie kompletne sprzęgło ponad 700zł (Luk, Sachs) szukałem po allegro i idzie kupić o 100zł taniej (stówa piechotą nie chodzi) Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ja brałem u tego komplet caly. No obdzwoniłem parę sklepów i wygląda na to że Auto Hub na Przyszowicach ma najtaniej tu w Gliwicach ale mają też oddział w Zabrzu gdzie sprzęgło wyszło by mnie 600zł z Luka (Bylok - 680zł) Sprzęgło w Intercarsie do 1Z 1050zł (Sachs) :facepalm: skąd oni te ceny biorą
Mario22 Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 Ja odpadam ... nocka plus odwiedziny... Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi