dydo85 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 kiedyś kąsek do mnie był2km ale teraz jest pobity dzięki za rajze, fajnie było poznać kogoś nowego, Może Egon poźniej jakieś foto udostepni p.s Pucek byłem ostatni ona spocie i Ciebie nie było... żebyś mnie znowu na łaźni poźniej nie molestował
Pucek Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 kiedyś kąsek do mnie był2km ale teraz jest pobity dzięki za rajze, fajnie było poznać kogoś nowego, Może Egon poźniej jakieś foto udostepni p.s Pucek byłem ostatni ona spocie i Ciebie nie było... żebyś mnie znowu na łaźni poźniej nie molestował No ostatnio nie jeżdżę, nie dość że miałem L4 to na dodatek każdy wolny czas spędzam na budowie, niestety sprawy się trochę spaprały i muszę szybko lecieć z robotą
dejvgliwice Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 :hi:szczęścia młodej parze pojechał bym z wami ale auto nawaliło napinacz i pasek alternatora ;/ następnym razem się załapie pomysł pierwsza klasa żeby organizować takie wypady:thumbup1:
tomaszstn Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 No Maniek, Polko i Dydo, zazdroszczę Wam tego wyjazdu, chciałbym na żywo zobaczyć minę Egona
Majkel Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Panowie, wykasowało mi dzisiaj wszystkie numery z telefonu i co najgorsza z karty SIM... posyłajcie jak chcecie na PW mi swoje numery, bo nigdy nie wiadomo kiedy sie przydadzą
tomaszstn Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Panowie, wykasowało mi dzisiaj wszystkie numery z telefonu i co najgorsza z karty SIM... posyłajcie jak chcecie na PW mi swoje numery, bo nigdy nie wiadomo kiedy sie przydadzą Poszło PW
Arturoo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 A powiedzcie mi...guru żyje ?.....ma jeszcze konto na A4 ? ....bo go dawno nie widziałem ani nie czytałem....
miron78 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Szacun koledzy że daliście radę i nas reprezentowaliście na Egonowym weselu Widzę dużo osób się wysypało ze mną włącznie - ja w sobotę na weselu jako kierowca ślubnej pary śmigałem ale myślami byłem z Wami. Już na niedługo znowu będę woził młodą parę - tym razem klubowego kolegę GREGORA ---------- Post dopisany at 09:52 ---------- Poprzedni post napisany at 09:50 ---------- Maniek zmieniłeś nicka ?
Majkel Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Szacun koledzy że daliście radę i nas reprezentowaliście na Egonowym weselu Widzę dużo osób się wysypało ze mną włącznie - ja w sobotę na weselu jako kierowca ślubnej pary śmigałem ale myślami byłem z Wami. Już na niedługo znowu będę woził młodą parę - tym razem klubowego kolegę GREGORA ---------- Post dopisany at 09:52 ---------- Poprzedni post napisany at 09:50 ---------- Maniek zmieniłeś nicka ? spoko Miron, każdemu zawsze może coś wypaść, najwazniejsze że udało sie nawet w skromnym gronie pojechac i zrobić niespodzianke młodym, czego dowodem była łza egona puszczona na nasz widok Mało brakowało a ja sam bym musiał odpuścić wyjazd, ale w końcu wybrałem ślub Egona i po delikatnej sprzeczce od piątku znowu jestem singlem :grin: tak, zmieniłem nick, Maniek to nigdy nie była moja ksywka, tylko na forum się przyjęła Mówcie mi jak tam chcecie
Arturoo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Szacun koledzy że daliście radę i nas reprezentowaliście na Egonowym weselu Widzę dużo osób się wysypało ze mną włącznie - ja w sobotę na weselu jako kierowca ślubnej pary śmigałem ale myślami byłem z Wami. Już na niedługo znowu będę woził młodą parę - tym razem klubowego kolegę GREGORA ---------- Post dopisany at 09:52 ---------- Poprzedni post napisany at 09:50 ---------- Maniek zmieniłeś nicka ? spoko Miron, każdemu zawsze może coś wypaść, najwazniejsze że udało sie nawet w skromnym gronie pojechac i zrobić niespodzianke młodym, czego dowodem była łza egona puszczona na nasz widok Mało brakowało a ja sam bym musiał odpuścić wyjazd, ale w końcu wybrałem ślub Egona i po delikatnej sprzeczce od piątku znowu jestem singlem :grin: tak, zmieniłem nick, Maniek to nigdy nie była moja ksywka, tylko na forum się przyjęła Mówcie mi jak tam chcecie nieźle .......
H4mm3R Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Szacun koledzy że daliście radę i nas reprezentowaliście na Egonowym weselu Widzę dużo osób się wysypało ze mną włącznie - ja w sobotę na weselu jako kierowca ślubnej pary śmigałem ale myślami byłem z Wami. Już na niedługo znowu będę woził młodą parę - tym razem klubowego kolegę GREGORA ---------- Post dopisany at 09:52 ---------- Poprzedni post napisany at 09:50 ---------- Maniek zmieniłeś nicka ? spoko Miron, każdemu zawsze może coś wypaść, najwazniejsze że udało sie nawet w skromnym gronie pojechac i zrobić niespodzianke młodym, czego dowodem była łza egona puszczona na nasz widok Mało brakowało a ja sam bym musiał odpuścić wyjazd, ale w końcu wybrałem ślub Egona i po delikatnej sprzeczce od piątku znowu jestem singlem :grin: tak, zmieniłem nick, Maniek to nigdy nie była moja ksywka, tylko na forum się przyjęła Mówcie mi jak tam chcecie Napisz gebelsie do dyda, on mo teeeeeeeela koleżanek :grin:
Rekomendowane odpowiedzi