Majkel Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Witajcie! Ja już na nowej drodze życia Dzięki reprezentacji klubowej za odwiedziny na ślubnym kobiercu i za życzenia, bardzo się ucieszyłem i gęba się roześmiała no i oczywiście dzięki za klubowy prezent. Dalej dziękuje tym wszystkim którzy się poskładali na ten prezent. Prezent się bardzo podoba i na pewno się przyda, Aga zachwycona Szkoda tych którzy mieli być, a ich nie było, na pewno jeszcze za to wypijemy. Oczywiście na weselu nie zabrakło również Mirona który mnie transportował na ślub i wesele, jak zwykle dowcipny i pośmiewny Ale to i dobrze. Mam nadzieję, że spotkamy się na spocie w składzie co najmniej tych którzy byli tak życzliwi poskładać się na prezent, nie pożałuję postawić po browarku czy dwóch, trzeba się tylko dogadać tak aby każdy na tego spota wpadł. Mało brakowało a ta nasza delegacja klubowa by przyjechała na sam koniec mszy i nawet byśmy kazania nie wysłuchali (co nie Diman?) Fajnie, że prezent się podoba (zresztą co byś tu miał innego napisać ), chłopaki po raz kolejny pokazali, że jak trzeba umią się zgrać
diman Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Witajcie! Ja już na nowej drodze życia Dzięki reprezentacji klubowej za odwiedziny na ślubnym kobiercu i za życzenia, bardzo się ucieszyłem i gęba się roześmiała no i oczywiście dzięki za klubowy prezent. Dalej dziękuje tym wszystkim którzy się poskładali na ten prezent. Prezent się bardzo podoba i na pewno się przyda, Aga zachwycona Szkoda tych którzy mieli być, a ich nie było, na pewno jeszcze za to wypijemy. Oczywiście na weselu nie zabrakło również Mirona który mnie transportował na ślub i wesele, jak zwykle dowcipny i pośmiewny Ale to i dobrze. Mam nadzieję, że spotkamy się na spocie w składzie co najmniej tych którzy byli tak życzliwi poskładać się na prezent, nie pożałuję postawić po browarku czy dwóch, trzeba się tylko dogadać tak aby każdy na tego spota wpadł. Oby się sprawowało i nie zardzewiało a na spota się nie omieszkam zjawić tylko dawać znać którego ---------- Post dopisany at 06:20 ---------- Poprzedni post napisany at 06:17 ---------- Witajcie! Ja już na nowej drodze życia Dzięki reprezentacji klubowej za odwiedziny na ślubnym kobiercu i za życzenia, bardzo się ucieszyłem i gęba się roześmiała no i oczywiście dzięki za klubowy prezent. Dalej dziękuje tym wszystkim którzy się poskładali na ten prezent. Prezent się bardzo podoba i na pewno się przyda, Aga zachwycona Szkoda tych którzy mieli być, a ich nie było, na pewno jeszcze za to wypijemy. Oczywiście na weselu nie zabrakło również Mirona który mnie transportował na ślub i wesele, jak zwykle dowcipny i pośmiewny Ale to i dobrze. Mam nadzieję, że spotkamy się na spocie w składzie co najmniej tych którzy byli tak życzliwi poskładać się na prezent, nie pożałuję postawić po browarku czy dwóch, trzeba się tylko dogadać tak aby każdy na tego spota wpadł. Mało brakowało a ta nasza delegacja klubowa by przyjechała na sam koniec mszy i nawet byśmy kazania nie wysłuchali (co nie Diman?) Fajnie, że prezent się podoba (zresztą co byś tu miał innego napisać ), chłopaki po raz kolejny pokazali, że jak trzeba umią się zgrać No tak było o ku...wa zabije nas
Mario22 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Siema z rana kto leci dzis na żory szykuje sie spory spocik ...
Majkel Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Siema z rana kto leci dzis na żory szykuje sie spory spocik ... Ja jade
Arturoo Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Siema z rana kto leci dzis na żory szykuje sie spory spocik ... Tylko nie pisz ,że pojedziesz ....bo ich zniechęcisz ............
Mario22 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Siema z rana kto leci dzis na żory szykuje sie spory spocik ... Tylko nie pisz ,że pojedziesz ....bo ich zniechęcisz ............ Ok to odpuszczam ...
SebaMC Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 miałem też dzisiaj na żory skoczyć ale nie ma czasu jutro na gliwickich będę, o ile ktoś jeszcze się pojawi
Mario22 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Ja pojade jak sie w robocie wyrobie a nie to nie
Bulik Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 siema pany , w jeden z luźniejszych dni
Mario22 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 I po eleganckim licznym spociku .... :thumbup: Ciekawe kto bedzie jutro ...
egon47 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 I po eleganckim licznym spociku .... :thumbup:Ciekawe kto bedzie jutro ... Mysle ze dam rade jutro wpadnac
gregory Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Kto jutro wpada, bo bym też podjechał, dawno mnie nie było...
horny devil Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 :hi: W ten pierwszy bezrobotny dzień Ja będę
Rekomendowane odpowiedzi