Mario22 Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Egon tych twoich ledów już nie było wziołem inne ale chyba lipne ... zobaczymy jak się ściemni
SebaMC Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Egon tych twoich ledów już nie było wziołem inne ale chyba lipne ... zobaczymy jak się ściemni teraz sobie przypomniałem, że jeden gostek na forum przerabia nasze lampki wstawiając całe moduły LED, wygląda i świeci kozacko, ale "troszkę" drożej niż to co w knurowie
Mario22 Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Co tam rylu ... widziałem na fb właśnie że domek ładnie rośnie
Pucek Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Co tam rylu ... widziałem na fb właśnie że domek ładnie rośnie Rano do roboty, dom rośnie bo się za***rdala od rana do wieczora
Mario22 Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 No i gitarka ... rok i z głowy ... Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
SebaMC Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Tomek, szkoda, że sprzedałeś Corsę, zobacz jaki to miało potencjał... :polew::polew:
gregory Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Witajcie! planuje jutro gdzieś skoczyć w Jure Krakowsko Częstochowską jak będzie ładna pogoda. Gdzie polecacie pojechać oprócz Ogrodzieńca, gdzie byłem już nie raz. Chodzi aby pobyć na świeżym powietrzu, się przejść i może coś zobaczyć Chciałem na spota wpaść w piątek, ale niestety zaś pod górkę miałem Następny spot się melduję w SG
Majkel Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Witajcie! planuje jutro gdzieś skoczyć w Jure Krakowsko Częstochowską jak będzie ładna pogoda. Gdzie polecacie pojechać oprócz Ogrodzieńca, gdzie byłem już nie raz. Chodzi aby pobyć na świeżym powietrzu, się przejść i może coś zobaczyć Chciałem na spota wpaść w piątek, ale niestety zaś pod górkę miałem Następny spot się melduję w SG trza Ci sie bylo żenić?
Arturoo Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Egon tych twoich ledów już nie było wziołem inne ale chyba lipne ... zobaczymy jak się ściemni co dłubiesz ?? Tomek, szkoda, że sprzedałeś Corsę, zobacz jaki to miało potencjał... http://aleniefart.pl/media/cache/27/4a/274a1602063703cbc347318ae57fe1c5.jpg :polew::polew:
horny devil Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 :hi: no to kierunek brenna. Zakonczenie sezonu letniego
Mario22 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 :hi: no to kierunek brenna. Zakonczenie sezonu letniego Ja jade na wisłe i istebne
miron78 Opublikowano 6 Października 2013 Autor Opublikowano 6 Października 2013 a ja za godzinkę do fashion house
Rekomendowane odpowiedzi