Pucek Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 ...no właśnie...coś Ty zrobił z tabulą...pod moje auto wpadła...?! a co się stało z rejestracją ze taka delikates pomelana?? Jakiś rok wcześniej nadziałem się gościowi na hak holowniczy
SebaMC Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 A ja dzisiaj walczyłem z mechanizmem wycieraczek, zapieczone skurwisyństwo poddaje sie normalnie przy tym aucie Pocieszę Cie, B7 kupiłem z zatartym mechanizmem wycieraczek:decayed: Ale dzisiaj wpadł nowy + nowy akumulator Kurfa, parę aut już miałem, mój fater miał ich ze 20 i w żadnym nie było problemów z wycieraczkami, Audi się nie postarało i z takimi bzdetami, a trza płacić za auto jak za zboże, trochę to chore
SebaMC Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 81 zł w intercarsie za nowe, więc nie będę się bawił w robienie starych (nie da się wybić jednego klina i ułamałem trzymanie z całego mechanizmu). To tak na przyszłość jakby komuś jeszcze się zatarły wycieraczki
Mario22 Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Dobry kawałek Hemp Gru najbardziej charakterystyczny i zachrypnięty wokal na polskiej scenie hip hopowej ...
SebaMC Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Cześć niemiec, jak tam kebabownia ? kiedy pierwszy spot na nowym miejscu
egon47 Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 z wieczora aktualnie mam B6 1.9 SDI
horny devil Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 z wieczora aktualnie mam B6 1.9 SDI 50 kucy Z wieczora, po robocie z pifkiem
egon47 Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 z wieczora aktualnie mam B6 1.9 SDI 50 kucy Z wieczora, po robocie z pifkiem no dokladnie
gregory Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Jak się wycieraczki zatrą to w środku jest po prostu kurz. Trza posikać WD40 i poczekać chwilę a potem rozruszać, aż ze środka wypłynie kurz, to tyle.
Arturoo Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Jak się wycieraczki zatrą to w środku jest po prostu kurz. Trza posikać WD40 i poczekać chwilę a potem rozruszać, aż ze środka wypłynie kurz, to tyle. ...powodzenia........ ...ja mam hipotekę na 26 lat jeszcze......ja czekać nie mogę tyle bo musze pracować wysłane z one v ---------- Post dopisany at 07:00 ---------- Poprzedni post napisany at 06:53 ---------- wysłane z one v
Rekomendowane odpowiedzi