H4mm3R Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 kto jeszcze w domu sylwestruje w tym roku ? jak jaja zaprosiłem w tym roku wszystkich posiadaczy B8 3.0 z Knurowa do siebie na sylwka Będę ja i Osiek ---------- Post dopisany at 11:55 ---------- Poprzedni post napisany at 11:52 ----------
Mario22 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 No tongruba imprza sie szykuje u mirona w tego sylwestra
SebaMC Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 No tongruba imprza sie szykuje u mirona w tego sylwestra Dokładnie, podobno w tym roku szaleją.... na jednym TV będzie polsat, a na drugim tvn :polew::polew::polew:
Mario22 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Za wczasu ... najlepszego w tym nowym roku ...
gregory Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Eeeeeeee tam Miron zaś tyle o asystentkach nie gada, byłem z nim na nartach tydzień i dało się wytrzymać, jakby jeszcze tak często nie dowalał to nawet spoko by było Dooooossssssiiiiiieeeeegggggooooooo! Panowie, Impresssska!!
stanley Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Eeeeeeee tam Miron zaś tyle o asystentkach nie gada, byłem z nim na nartach tydzień i dało się wytrzymać, jakby jeszcze tak często nie dowalał to nawet spoko by było Dooooossssssiiiiiieeeeegggggooooooo! Panowie, Impresssska!! moc uścisków Gregory a jak nie było Pucka w tym roku, to kto Ci woził Prince Polo i kabanoska ??? :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi