SebaMC Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Siemanko. Jako iż mamy poniedziałek to uprzedzam za wczasu żeby nie było ... w tym tygodniu mam nocki więc wpadam na kebsa w piątek ... przykro mi Artur Ja podobnie, ale nie wiem czy na kebca zdążę
tomaszstn Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 takiego małego nie ale mam kolegę co takie małe kredyty udziela Ps. prawie ideał - z wypasu mu jeszcze trochę brakuje a i manual był by ciekawszy - ale kolorek nr 1 A są takie w manu? ---------- Post dopisany at 16:11 ---------- Poprzedni post napisany at 16:10 ---------- Audi S4 98900.00 PLN. Warszawa - otoMoto.pl nuda, czaj to Audi S4 Avant S tronic RECARO B&O EL.KLAPPE VOLL als Kombi in Sankt Augustin Avant :decayed::decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 16:12 ---------- Poprzedni post napisany at 16:11 ---------- Dobry PS: Jak ksiądz się wyrobi do 18.30 to też wpadnę bo piątek mam wolny
horny devil Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 A ja czeka na batmana. Juz ciemno wiec powinien lada chwila byc
Miszka82 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 tak pacze na tą fote na pierwszym poście z Zatoru...łezka się w oku kręci
diman Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 tak pacze na tą fote na pierwszym poście z Zatoru...łezka się w oku kręci Wspomnienia dobre i trzeba to w tym roku znowu powtórzyć
gregory Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Dzięki za podpowiedzi bede coś szukał lakier na szczęście nie pękł ale wkurwiony jestem strasznie dopiero co polakierowałem tego grata chyba to sprzedam i kupię sobie mondeo:facepalm: W mondeo od śniegu i deszczu blacha się gnie, to dopiero będziesz wkurzony chodzić Ale wtedy będę miał winowajce a tak co chwila jakaś k**wa się na nim wiesza albo ktoś za***ie w niego na parkingu a w mondeo nikogo nie będzie korcić A jeździsz dalej na ten parking strzeżony? No właśnie nie chce mi się już tam dymać tak daleko dziennie Właśnie, wiesz jacy potrafią być ludzie, albo liczysz się z podobnymi akcjami albo dymasz codziennie na parking:whistling: A najlepiej to się wybuduj i będziesz miał swój plac i garaż i po problemie ---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ---------- No tu masz racje chyba z AC to oddam w końcu mendy ze mne ździerają kupę kasy:mysli: Od razu ci stawkę dźwigną przy nastepnej składce. Bo to są takie pierdzielone mędy, że kasować cię mogą przez 10 lat, a zdarzy ci się jedna szkoda po 10-ciu latach i od razu stawka do góry. Coś Gregor zamilkł po spocie - pewnie szuka DUŻYCH 19-stek Jak tyś myślał o mnie to ja już szykowałem wypowiedź Audi S4 98900.00 PLN. Warszawa - otoMoto.pl nuda, czaj to Audi S4 Avant S tronic RECARO B&O EL.KLAPPE VOLL als Kombi in Sankt Augustin widziałem ją wcześniej - trzeba przyznać że ładniutka i dopasiona konkretnie - baza jest niezła Tył neony Kiedyś się wsadzało neony pod auto, potem to uznano za obciach, a teraz patrz neony na aucie to znów szał
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2014 ---------- Post dopisany at 09:13 ---------- Poprzedni post napisany at 09:08 ---------- Od jutra wątek zlotu w BT trafia na ogólny - zapisywać się bo coś czuję szybko lista się zapełni Zapisów dopiero 2 dni a już jest 70 osób
Arturoo Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 jak coś to esa proszę jakbym nie był online ---------- Post dopisany at 11:18 ---------- Poprzedni post napisany at 11:10 ---------- coś mnie doszło ,że niby już wieczorem ma być wątek
Rekomendowane odpowiedzi