Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemanko. Jako iż mamy poniedziałek to uprzedzam za wczasu żeby nie było ... w tym tygodniu mam nocki więc wpadam na kebsa w piątek ...:D przykro mi Artur :D

Ja podobnie, ale nie wiem czy na kebca zdążę :decayed:

Opublikowano
image.gif
Opublikowano
takiego małego nie ale mam kolegę co takie małe kredyty udziela :decayed:

Ps. prawie ideał - z wypasu mu jeszcze trochę brakuje a i manual był by ciekawszy - ale kolorek :kox: nr 1

A są takie w manu?

---------- Post dopisany at 16:11 ---------- Poprzedni post napisany at 16:10 ----------

Avant :thumbdown::sick3:

:decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 16:12 ---------- Poprzedni post napisany at 16:11 ----------

Dobry :hi:

PS: Jak ksiądz się wyrobi do 18.30 to też wpadnę bo piątek mam wolny :wink:

Opublikowano

A ja czeka na batmana. Juz ciemno wiec powinien lada chwila byc

Opublikowano

Aloha :hi:

Opublikowano

tak pacze na tą fote na pierwszym poście z Zatoru...łezka się w oku kręci :decayed:

Opublikowano

tak pacze na tą fote na pierwszym poście z Zatoru...łezka się w oku kręci :decayed:

Wspomnienia dobre i trzeba to w tym roku znowu powtórzyć :kox:

Opublikowano

Dzięki za podpowiedzi bede coś szukał lakier na szczęście nie pękł ale wkurwiony jestem strasznie dopiero co polakierowałem tego grata chyba to sprzedam i kupię sobie mondeo:facepalm:

W mondeo od śniegu i deszczu blacha się gnie, to dopiero będziesz wkurzony chodzić :decayed:

Ale wtedy będę miał winowajce a tak co chwila jakaś k**wa się na nim wiesza albo ktoś za***ie w niego na parkingu a w mondeo nikogo nie będzie korcić :kwasny:

A jeździsz dalej na ten parking strzeżony? :whistling:

No właśnie nie chce mi się już tam dymać tak daleko dziennie :decayed:

Właśnie, wiesz jacy potrafią być ludzie, albo liczysz się z podobnymi akcjami albo dymasz codziennie na parking:whistling:

A najlepiej to się wybuduj i będziesz miał swój plac i garaż i po problemie :decayed:

---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ----------

No tu masz racje chyba z AC to oddam w końcu mendy ze mne ździerają kupę kasy:mysli:

Od razu ci stawkę dźwigną przy nastepnej składce. Bo to są takie pierdzielone mędy, że kasować cię mogą przez 10 lat, a zdarzy ci się jedna szkoda po 10-ciu latach i od razu stawka do góry.

Coś Gregor zamilkł po spocie - pewnie szuka DUŻYCH 19-stek :decayed:

Jak tyś myślał o mnie to ja już szykowałem wypowiedź :polew:

widziałem ją wcześniej - trzeba przyznać że ładniutka i dopasiona konkretnie - baza jest niezła

Tył neony

Kiedyś się wsadzało neony pod auto, potem to uznano za obciach, a teraz patrz neony na aucie to znów szał :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

Siemanko

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

---------- Post dopisany at 09:13 ---------- Poprzedni post napisany at 09:08 ----------

Od jutra wątek zlotu w BT trafia na ogólny - zapisywać się bo coś czuję szybko lista się zapełni

Zapisów dopiero 2 dni a już jest 70 osób

Opublikowano

jak coś to esa proszę jakbym nie był online :whistling:

---------- Post dopisany at 11:18 ---------- Poprzedni post napisany at 11:10 ----------

coś mnie doszło ,że niby już wieczorem ma być wątek :wink::naughty::whistling:

Opublikowano

Elo! :hi: