stanley Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Stasiu, gifty na miejscu, przymiarka już była Dzięki:whistling:Aaa i jak wiadomo, ten kolejny element też w LZ9Y ---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ---------- A odwiedził nas wychudzony Bulczas... AD 1. ok AD 2.
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Nie wiem co Monika z Nim robi ale schudł jak ja KIEDYŚ Chyba znowu trzeba o siebie zadbać
stanley Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Nie wiem co Monika z Nim robi ale schudł jak ja KIEDYŚ Chyba znowu trzeba o siebie zadbać to były czasy Pana Szaliczka
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Nie wiem co Monika z Nim robi ale schudł jak ja KIEDYŚ Chyba znowu trzeba o siebie zadbać to były czasy Pana Szaliczka Szalik noszę do dziś Cisne spać, rano znowu do roboty
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Dzięki za spota. Fajnie było posłuchać znowu tych tekstów tandetnych tego vipa.. Do zoboczenia za rok może dłużej :-P by bluebul
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 dzięki Pany również ....Andrzej dzięki za transport.....i za przejażdżkę .....coś się nastresował to pewnie będziesz odchorowywał do wakacji
srb38vx Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 :hi:ida odkurzać bo jakieś luje mi naświniły do bryki
secio84 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Andrzej moge ci mojego bryka podstawic do odkurzania ---------- Post dopisany at 07:42 ---------- Poprzedni post napisany at 07:42 ---------- Hehe
SebaMC Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Horny jak tam hjundaj? wczoraj jechałem i20 ale jaki to był silnik to nie wiem jak na małe coś to fajnie się tym jeździ
horny devil Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 na nabiłem jakieś 140km dopiero z czego 7 miał już nabite jak go odbierałem. Demon to to nie jest ale jeździ się fajnie. średnią po mieście mam 7l więc też nie jakiś dramat. Reszta in plus, chociaż zawieszenie wydaje głuchy stukot a i plastiki od czasu do czasu zaskrzypi
diman Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 kebabowcy Idzie prosto podziękował za dzisiaj Siemanko
Rekomendowane odpowiedzi