SebaMC Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 na nabiłem jakieś 140km dopiero z czego 7 miał już nabite jak go odbierałem. Demon to to nie jest ale jeździ się fajnie. średnią po mieście mam 7l więc też nie jakiś dramat. Reszta in plus, chociaż zawieszenie wydaje głuchy stukot a i plastiki od czasu do czasu zaskrzypi W tym i20 tak samo, ale myślałem, że zawieha już wytłuczona (bo to służbowe), co do plastików to któryś tak brzęczał, że mnie obudził ale po zaadoptowaniu kopa w tapicerke z drzwi przestało
Bulik Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 kebabowcy Idzie prosto podziękował za dzisiaj Siemanko ...no broblemo padre , polecam sie , a na winklach jak? sms-a pisałem ,czyżby nie doleciał ????
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 kebabowcy Idzie prosto podziękował za dzisiaj Siemanko ...no broblemo padre , polecam sie , a na winklach jak? sms-a pisałem ,czyżby nie doleciał ???? Wpadnę do Ciebie Koksie na wiosnę
SebaMC Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Taka słaba impra była, że o 4 rano na forum siedzę :facepalm::facepalm:
Bulik Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 kebabowcy Idzie prosto podziękował za dzisiaj Siemanko ...no broblemo padre , polecam sie , a na winklach jak? sms-a pisałem ,czyżby nie doleciał ???? Wpadnę do Ciebie Koksie na wiosnę nie wpadaj, wystarczy jak przyjedziesz
Rekomendowane odpowiedzi