gregory Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Synek, aleś się wyrobił na tych A4-kach Mega rezocz z ciebie się robi Grześ, a czyja to wina, co? Między innymi takich rezaczy jak Ty!!! Ale co tam, w końcu człowiek zawsze chciał mieć auto porobione jak należy, więc coś tam działam - a motywuje mnie to, że nie ja jeden cierpie na to schorzenie Sorry, ale jakbyś się wzorował na mnie to albo dokładał byś koksu do motora, albo dłubał na performance. A nie zmieniał progi, zderzaki, fele, dokładki, kierownice itp.
Majkel Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Synek, aleś się wyrobił na tych A4-kach Mega rezocz z ciebie się robi Grześ, a czyja to wina, co? Między innymi takich rezaczy jak Ty!!! Ale co tam, w końcu człowiek zawsze chciał mieć auto porobione jak należy, więc coś tam działam - a motywuje mnie to, że nie ja jeden cierpie na to schorzenie Sorry, ale jakbyś się wzorował na mnie to albo dokładał byś koksu do motora, albo dłubał na performance. A nie zmieniał progi, zderzaki, fele, dokładki, kierownice itp. wierz mi, że już po głowie mi chodzi dołożenie koksu... ale spoko, co bym nie porobił to coupety i tak nie objade
Arturoo Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Synek, aleś się wyrobił na tych A4-kach Mega rezocz z ciebie się robi Grześ, a czyja to wina, co? Między innymi takich rezaczy jak Ty!!! Ale co tam, w końcu człowiek zawsze chciał mieć auto porobione jak należy, więc coś tam działam - a motywuje mnie to, że nie ja jeden cierpie na to schorzenie Sorry, ale jakbyś się wzorował na mnie to albo dokładał byś koksu do motora, albo dłubał na performance. A nie zmieniał progi, zderzaki, fele, dokładki, kierownice itp. :grin::grin::grin::grin:....także tego Maniek.....teraz do Compotów trza Ci się wybrać Grześ robimy spota koło 4 u Ciebie ....lecę w rodzinne strony nad ranem... więc jakaś kawusia ....kurna...albo raczej patrząc na godzinę to kolakao
gregory Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Zapraszam, jakbym spał to dzwoń Szybkie pytanie potwierdzające. Czy były jakieś Audi A4 B5 Quattro bez ESP. Czy każde miało ESP ? Bo z mojego rozeznania wynika, że jeśli nie miały ESP to miały EDS. A jak miały ESP to nie było EDS i wtedy był przełącznik ESP na kokpicie.
Arturoo Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 a4 b5 q były bez esp...moja nie ale to w pkt.1 3 i 4 z tego co mi wiadomo to eds przy q miały zawsze nie no budził Cię nie będę
horny devil Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Zapraszam, jakbym spał to dzwoń Szybkie pytanie potwierdzające. Czy były jakieś Audi A4 B5 Quattro bez ESP. Czy każde miało ESP ? Bo z mojego rozeznania wynika, że jeśli nie miały ESP to miały EDS. A jak miały ESP to nie było EDS i wtedy był przełącznik ESP na kokpicie. Jak pisał arturo były bez esp. Każde Q ma EDS (i wyłącznik ABS w tedy) A to Ci się powinno przydać: http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/zmiana-abs-abs-eds-1995-1997-a-291561/
SebaMC Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Sebol http://a4-klub.pl/slaskie-91/slaski-bazar-sprzedam-kupie-zamienie-oddam-145308/index58.html#post4117778 Zagadaj, może coś warte
Marcin6 Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Jak pisał arturo były bez esp. Każde Q ma EDS (i wyłącznik ABS w tedy) Coś fanzolisz chyba
Mario22 Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Sebolhttp://a4-klub.pl/slaskie-91/slaski-bazar-sprzedam-kupie-zamienie-oddam-145308/index58.html#post4117778 Zagadaj, może coś warte To jest 1,9TDi a nie 1,8T ...
H4mm3R Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 No i ch@# bombkę strzelił... Nowych felg (tych co miały być) nie będzie... w skrócie sprzedawca uwielbia swój kraj itp... + cło itp... a opona już zamówiona ehh Miron zostawię Ci PW zerknij w wolnej chwili muszę się napić... W europie możesz mieć te felgi za 343eu/szt ---------- Post dopisany at 09:55 ---------- Poprzedni post napisany at 09:55 ----------
Pucek Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Zapraszam, jakbym spał to dzwoń Szybkie pytanie potwierdzające. Czy były jakieś Audi A4 B5 Quattro bez ESP. Czy każde miało ESP ? Bo z mojego rozeznania wynika, że jeśli nie miały ESP to miały EDS. A jak miały ESP to nie było EDS i wtedy był przełącznik ESP na kokpicie. Dokładnie, nie miałem ESP a miałem EDS:wink: ---------- Post dopisany at 15:43 ---------- Poprzedni post napisany at 15:43 ----------
gregory Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 No więc z mojego rozeznania wynika, że jeśli był ABS-EDS to nie było ESP. A jak weszło ABS-ESP to już nie było EDS-u. Co do sprzętu to kompletny abs zawiera: Pompa abs, sterownik, czujnik przyspieszenia, czujnik poślizgu, czujniki obrotów, przekaźnik, bezpieczniki. Różnica FWD/quattro jest tylko w pompie abs. Reszta jest taka sama FWD/quattro. Szukam kompletnego abs-u i przeszczepiam abs z B5 do B3. Bo nie chce powtórki z rozrywki. A ABS z audi B3/B4 to wielki szajs. Działa o wiele gorzej i nie ma diagnozy komputerowej. Więc w razie awarii nie można nic podejrzeć vag-iem.
Rekomendowane odpowiedzi