SebaMC Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 bry a ja jednak wpadnę, urlop załatwiony, pora na kebabik
tomaszstn Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Kuźwa, goście przyjechali i muszę do domu jechać więc niestety odpadam
MAJKI Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Mało nas dziś było ale kebabik zaliczony Dziekówka
gregory Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 http://s12.postimg.org/4p8l1fn6x/20140306_224136.jpg A ja się dziwiłem że od kilku dni mi szarpał przy ruszaniu Ja pier**le, tam nie ma klocków No to fest musiała być jazda. Nie ślizgało ci sprzęgło? Pytanie jak koło zamachowe wygląda, czy nie jest przypalone czy poharatane. To miałeś spieka stalowego
Buchal Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Siemka Panowie Mam takie pytanko te spoty są dokładnie gdzie ? Na Europie Centralnej ?
stanley Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 czy ktoś za mnie coś ?? tak, piję za Ciebie herbatę z prądem
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 czy ktoś za mnie coś ?? tak, piję za Ciebie herbatę z prądem tee....ja Cię proszę.....ja za Ciebie szklaneczkę jedną ciachnę ---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 23:18 ---------- Siemka Panowie Mam takie pytanko te spoty są dokładnie gdzie ? Na Europie Centralnej ? Forum.....parking podziemny....później na Mickiewicza kebab
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 ja ja ja ,,...strasznie to interesujące.....jedziesz na BT w przyszłym roku ??
Mario22 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 ja ja ja ,,...strasznie to interesujące.....jedziesz na BT w przyszłym roku ?? Nie wiem ... teraz robie bardziej weekendami niz w tygodniu .... ---------- Post dopisany at 23:40 ---------- Poprzedni post napisany at 23:27 ---------- Ide w kime bo jutro komunistyczne święto i robota 14 - 22 ...
stanley Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 ja ja ja ,,...strasznie to interesujące.....jedziesz na BT w przyszłym roku ?? Nie wiem ... teraz robie bardziej weekendami niz w tygodniu .... ---------- Post dopisany at 23:40 ---------- Poprzedni post napisany at 23:27 ---------- Ide w kime bo jutro komunistyczne święto i robota 14 - 22 ... z D do B będzie
Majkel Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Witka Panowie po krótkiej przerwie ---------- Post dopisany at 03:41 ---------- Poprzedni post napisany at 03:38 ---------- Gregory, nie jedziecie do BT ?---------- Post dopisany at 23:53 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ---------- to samo majkel... ? Musiałem niestety odpuścić, żeby pojechać na BT musiałbym wziąść 3 tygodnie urlopu... niby nic takiego, ale około miesiąca wolnego potrzebuje na przełomie maja/czerwca na remont... a wtedy to już na pewno tyle bym nie dostał... ale nie rozpisuje się już więcej na temat rezygnacji z BT, bo raz już zjebke od różowego smerfa dostałem i po co kolejna... :decayed: ---------- Post dopisany at 03:45 ---------- Poprzedni post napisany at 03:41 ---------- czy ktoś za mnie coś ?? tak, piję za Ciebie herbatę z prądem tee....ja Cię proszę.....ja za Ciebie szklaneczkę jedną ciachnę ---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 23:18 ---------- Siemka Panowie Mam takie pytanko te spoty są dokładnie gdzie ? Na Europie Centralnej ? Forum.....parking podziemny....później na Mickiewicza kebab Panie... to chyba Wyszyńskiego jest ---------- Post dopisany at 03:49 ---------- Poprzedni post napisany at 03:45 ---------- a wracając do BT... w poniedziałek mam rozmowe w sprawie nowej pracy, więc jak zaproponują mi robote od kwietnia... to choby sie waliło paliło jade... najwyżej po Bukowinie weżme UŻ na pierwszy dzień żeby dojść do siebie :grin:
egon47 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 wczoraj kebab był jak zawsze pyszny w bułce:kox: ---------- Post dopisany at 07:02 ---------- Poprzedni post napisany at 06:14 ---------- A tak po za tym wczoraj mojej kupiłem na dzień kobiet gwint ale że ona nie będzie go potrzebować to ją go wzięłem
H4mm3R Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 ---------- Post dopisany at 08:08 ---------- Poprzedni post napisany at 08:08 ---------- A tak po za tym wczoraj mojej kupiłem na dzień kobiet gwint ale że ona nie będzie go potrzebować to ją go wzięłem Na bogato
Rekomendowane odpowiedzi