tomaszstn Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Siemka Seba, wysłałem Ci linka, jednak to nie taka prosta sprawa z tym zderzakiem, nie wiem czy on to by zrobił a jeśli już to pewnie by chciał jakąś kasę od tego
Majkel Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Siemka Seba, wysłałem Ci linka, jednak to nie taka prosta sprawa z tym zderzakiem, nie wiem czy on to by zrobił a jeśli już to pewnie by chciał jakąś kasę od tego Same sekrety na tych gliwickich Co to za sprawa? Może by tak mniej tajemniczo... i razem byśmy coś zaradzili :whistling: ---------- Post dopisany at 14:05 ---------- Poprzedni post napisany at 14:02 ----------
horny devil Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Z tym hultajem sie zaczyna. Druga godzine siedze w serwisie. Padl moduł tpms prawdopodobnie.
Majkel Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Z tym hultajem sie zaczyna. Druga godzine siedze w serwisie. Padl moduł tpms prawdopodobnie. zdarza się, wymienią i będzie ok
SebaMC Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Z tym hultajem sie zaczyna. Druga godzine siedze w serwisie. Padl moduł tpms prawdopodobnie. Nie zrażaj się, czasem i nowe się psuje, złośliwość rzeczy martwych, tabletofon masz to se w coś pogrej, a oni za free to wymienią My mamy i20 i problemów z tym nima
H4mm3R Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Siemka Seba, wysłałem Ci linka, jednak to nie taka prosta sprawa z tym zderzakiem, nie wiem czy on to by zrobił a jeśli już to pewnie by chciał jakąś kasę od tego Same sekrety na tych gliwickich Co to za sprawa? Może by tak mniej tajemniczo... i razem byśmy coś zaradzili :whistling: ---------- Post dopisany at 14:05 ---------- Poprzedni post napisany at 14:02 ---------- https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRGFFDpaTbrqIpirehRrCwWjY9aLNigA-KfRDxhsCDOqnCq9vUu Dokładkę ze zderzaka z B7 chcą dorezać do zderzaka z B6
horny devil Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Z tym hultajem sie zaczyna. Druga godzine siedze w serwisie. Padl moduł tpms prawdopodobnie. Nie zrażaj się, czasem i nowe się psuje, złośliwość rzeczy martwych, tabletofon masz to se w coś pogrej, a oni za free to wymienią My mamy i20 i problemów z tym nima ehhhh aż bateria mi padła. 3h tam siedziałem a na koniec się dowiedziałem że zadzwonią jak będą mieli części i znowu to samo
Arturoo Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 zluzuj .........to padlina tylko...szkoda zdrowia ---------- Post dopisany at 21:07 ---------- Poprzedni post napisany at 21:06 ---------- z ekspertem od takich sytuacji rozmawiasz :naughty: :polew:
gregory Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Hyundai ma wyglądać nie jeździć Joke ofkors
tomaszstn Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Siemka Seba, wysłałem Ci linka, jednak to nie taka prosta sprawa z tym zderzakiem, nie wiem czy on to by zrobił a jeśli już to pewnie by chciał jakąś kasę od tego Same sekrety na tych gliwickich Co to za sprawa? Może by tak mniej tajemniczo... i razem byśmy coś zaradzili :whistling: Chodziło o dół S-line do zwykłej góry, Ty cały zdeś kupowałeś?
Majkel Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Siemka Seba, wysłałem Ci linka, jednak to nie taka prosta sprawa z tym zderzakiem, nie wiem czy on to by zrobił a jeśli już to pewnie by chciał jakąś kasę od tego Same sekrety na tych gliwickich Co to za sprawa? Może by tak mniej tajemniczo... i razem byśmy coś zaradzili :whistling: Chodziło o dół S-line do zwykłej góry, Ty cały zdeś kupowałeś? Nie, też mi dokładka leży i czeka na montaż Pozbierałem całe info co i jak ze zdjęciami i tylko czekam na info od lakiernika kiedy będe mógł auto mu odstawić i z 2-3 dni wcześniej zaczne ściągać zderzak i pasować ten dół
Rekomendowane odpowiedzi