Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękować ;]

To jadę rezać :D

:hi:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pany ma ktoś klucz do zdjęcia kiery lub możecie mi podać jaki kupić? gdzieś wyczytałem, że M12 ale nie potrafię znaleźć info czy aby na pewno co C6 jest to samo co w b7... :/

Damian na pewno M12 bo taki u mnie leży :whistling:

Opublikowano

Siema Panowie :hi:

Hyundai ma wyglądać nie jeździć :decayed:

Joke ofkors :wink:

No już myślałem że mam Ci lutnąć

Swoją drogą mam manie odstawiania lewej stopy tam gdzie w cywilizowanych samochodach jest na to miejsce czyli obok pedału sprzęgła. W hultaju brak tam czegokolwiek a i wykładzina po 1750km już wygląda jak po 200kkm postanowiłem wysupłać więc 125zł brutto na hyundaiową podstopnicę. Jakie było moje zdziwienie gdy do zapłaty było 240zł :facepalm: a po długich negocjacjach zapłaciłem 210zł za coś rodem z pod remizy. Normalnie mi wstyd i żałuję swojego czynu. A zamontowano mi to:

http://www.sklep.avisa.pl/html/pubonline/UserFiles/Image/system/th/p_PODSTOPNICA_PROFILOWANA_stalowa__352__1_4d5a7f792987f.jpg

Kur*a płakać mi się chce. Gdybym wiedział wcześniej to bym tego nie dał zrobić :facepalm:

Horny... wiem że leżącego się nie kopie, ale patrz to:

HYUNDAI i10 i20 i30 NAKŁADKA PODSTOPNICA (4052701763) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :facepalm:

Opublikowano

Przód już na glebie, nareszcie, już czuć że na gwincie jest bardziej komfortowo :decayed:

Opublikowano

są pokoje rozdane w Stasindzie :kox::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano
Siema Panowie :hi:

Hyundai ma wyglądać nie jeździć :decayed:

Joke ofkors :wink:

No już myślałem że mam Ci lutnąć

Swoją drogą mam manie odstawiania lewej stopy tam gdzie w cywilizowanych samochodach jest na to miejsce czyli obok pedału sprzęgła. W hultaju brak tam czegokolwiek a i wykładzina po 1750km już wygląda jak po 200kkm postanowiłem wysupłać więc 125zł brutto na hyundaiową podstopnicę. Jakie było moje zdziwienie gdy do zapłaty było 240zł :facepalm: a po długich negocjacjach zapłaciłem 210zł za coś rodem z pod remizy. Normalnie mi wstyd i żałuję swojego czynu. A zamontowano mi to:

http://www.sklep.avisa.pl/html/pubonline/UserFiles/Image/system/th/p_PODSTOPNICA_PROFILOWANA_stalowa__352__1_4d5a7f792987f.jpg

Kur*a płakać mi się chce. Gdybym wiedział wcześniej to bym tego nie dał zrobić :facepalm:

Horny... wiem że leżącego się nie kopie, ale patrz to:

HYUNDAI i10 i20 i30 NAKŁADKA PODSTOPNICA (4052701763) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :facepalm:

Pomijając cenę to mnie utwierdziłeś teraz że ten ulep to ori :facepalm: ku***a ale mają fantazje

Opublikowano

:hi: siema rezacze

---------- Post dopisany at 18:52 ---------- Poprzedni post napisany at 18:38 ----------

image.jpg co myślicie? mi się mega podobają :kox: 19"

Opublikowano

---------- Post dopisany at 18:52 ---------- Poprzedni post napisany at 18:38 ----------

http://s17.postimg.org/rrbyhmwxr/image.jpg co myślicie? mi się mega podobają :kox: 19"

fajne, fajne... ale jakiś VT by sie przydał :wink:

Opublikowano

http://s17.postimg.org/rrbyhmwxr/image.jpg co myślicie? mi się mega podobają :kox: 19"

fajne, fajne... ale jakiś VT by sie przydał :wink:

No właśnie by się przydało jak to na B5 by wyglądało...bo wydać 2,5 klocka za same felgi i jak ma to wyglądać nijak to dzięki :decayed:

szukam z RS6 ale nic nie ma poza 18", 19"jakoś nie ma :kwasny:

Opublikowano
image.gif
Opublikowano

Seba idź na katowickie .... poproś stanley'a albo Kędziora ;):D)

Opublikowano

cześć czopki :hi:

egon poszła fota i opis

Opublikowano

A wejdzie ci to do B5? :whistling:

Felga ładna i myślę ze fajnie będzie wyglądać na aucie :wink:

---------- Post dopisany at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ----------

Siemka :hi:

Opublikowano

A mają takie? :whistling:

Tomek, powinno wejść, ale wolałbym jednak to przymierzyć :wink:

Opublikowano

jakie to koło ma parametry ?

Opublikowano

To samo chciałem zapytać :wink:

Opublikowano

Pytałeś o VT :whistling::wink: ..

..

no :decayed: