A4-Tomek Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 W czwartek wieczorem wstawi Ci co będą spac i zbierać siły zobaczą dopiero podczas wyjazdu do BT
tomaszstn Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Ja już widziałem Dalej nie mam tego PW, pisałeś że już wysyłasz zdjęcia ---------- Post dopisany at 23:49 ---------- Poprzedni post napisany at 23:34 ---------- To jak Miron, można składać Ci życzenia? Spać mi się chce i jutro wstaję o 5.30 więc nie chce mi się czekać tych 11 minut Więc 100 LAT
stanley Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Miron, stówa Ty stary rowerze Życzę Ci, abyś w BT sprzededał tyle samo kredytów co przez ostatni miesiąc w robo a poza tym, to pomimo upływu lat żebyś się nie zmienił, fajny z Ciebie Kolo Jak będziesz spoko, to Gregory właśnie tobie będzie wozil kabanoska i prince polo na następnym, męski wypadzie
diman Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Siemanko:hi: Miron najlepszego:drunk: w końcu osiągnąłeś ten piękny wiek
miron78 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Opublikowano 26 Marca 2014 Dzięki przyszłe staruchy:decayed:
MAJKI Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Miron Szczęścia, zdrowia, pomarańczy niech Ci dzisiaj asystentka nago tańczy
miron78 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Opublikowano 26 Marca 2014 a niech spróbuje nie zatańczyć Doszły mnie przecieki że ma dzisiaj spod biurka nie wychodzić
SebolA4 Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Najlepszego Miron, Zdrówka, duzo rozdanych kredytów na 30 lat i więcej, oraz zawsze Snickersa w kieszeni bo często koła zmieniasz jak Ci na czas nie przyslą bo potem bez Snickera bardzo gwiazdożysz :hi:Bry
H4mm3R Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 A ja Ci jeszcze do życzę abyś miał najbardziej wklęsłe felgi na forum
miron78 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Opublikowano 26 Marca 2014 ale to muszę na RS5 lub RS4 zmienić ---------- Post dopisany at 08:16 ---------- Poprzedni post napisany at 08:08 ---------- Dzisiaj Dorota wyskoczyła że skoro felgi przychodzą mi w dniu urodzin to ona mi je zapłaci Gdybym to wiedział wcześniej to bym jej powiedział ile faktycznie kosztują - a tak to teraz muszę 2 tyś dopłacić ze swoich ---------- Post dopisany at 08:16 ---------- Poprzedni post napisany at 08:16 ---------- całe życie pod górkę
Arturoo Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 miron78 wszystkiego najlepszego .......... co tam by Ci jeszcze rzec .....??? jeszcze może tak jak H4mm3R Ci już winszował tych wklęsłych kółek,............. ..wytrwałej asystentki .................. i tych wielu , wielu chętnych co stanley pisał w BT ...by te nowe bensynowe wozidło Ci w końcu stanęło pod domem a Żona by Cie z domu nie goniła za te ciągłe spotowania i imprezy firmowe i by Synek wiedział żeś jest Tata ,a nie jakiś Pan co czasem wpadnie na chatę zdrówka do tego jeszcze kapkę byś miał jak to wszystko ogarnąć ja pier**lę ....na maturze mniej napisałem :polew::polew::polew:
Pucek Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Miron, RSa w benzynie na wklęsłych felach Ci życzę, drugiej Asystentki, częstszych wypadów do Holandii za udupianie ludzi i stołka Prezesa co byś już nie musiał chodzić do tej roboty! PS. Tak czy siak stawiasz litra Ps. 2 Nie czekajcie na foty bo dopiero dzisiaj to składam i najszybciej zobaczycie tego parcha w dzień BT:wink:
szymeniu Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Miron, podsumowując życzę Ci RS'a z za***iście wklęsłymi felgami, jeszcze fajniejszej asystentki, a tak poza tym to zdrowia i wszystkiego najlepszego
Rekomendowane odpowiedzi