miron78 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2014 witam z mega gorączką i ledwo żywy
Tomi_81 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Jedzie cała rodzinka samochodem i nagle wybiega na ulice dziecko. Kierowca doskonale prowadzi samochód omijając chłopca. Podbiega do niego policjant i mówi: - Świetnie pan prowadzi, za ten wyczyn nasza komenda ofiaruje panu w nagrodę - 1000 zł. A czy można wiedzieć na co pan przeznaczy te pieniądze? Kierowca odpowiada: - Wreszcie zrobię sobie prawo jazdy. Żona próbuje ratować sytuację: - Proszę nie zwracać na niego uwagi, on tak zawsze mówi gdy jest pijany. Z tylnego siedzenia odzywa się babcia: - A nie mówiłam, że tym kradzianym samochodem daleko nie zajedziemy... :polew::polew:
neimaD Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 http://www.govtedu.com/wp-content/uploads/2014/03/cute-girl-easter-bunny-hd-background.jpg Wesołych
egon47 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 witam z mega gorączką i ledwo żywy to tak jak ja dlatego mnie wczoraj niebylo
Guregoru Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 witam z mega gorączką i ledwo żywy to tak jak ja dlatego mnie wczoraj niebylo Ehe... pantoflarz
Arturoo Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 witam z mega gorączką i ledwo żywy to tak jak ja dlatego mnie wczoraj niebylo Ehe... pantoflarz Alias lać
Pucek Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Najlepsze jest to że Miron niby z gorączką a auto i tak umył
Majkel Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Najlepsze jest to że Miron niby z gorączką a auto i tak umył I to jest właśnie prawdziwe poświęcenie... Też swojego parcha umyć chciałem, już miałem karchera wyciągniętego ale akurat zaczęło padać - i skończyło się jedynie na chęciach
miron78 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Najlepsze jest to że Miron niby z gorączką a auto i tak umył Pucek może Cię zdziwię ale nie myłem - autko było myte po sprowadzeniu we wtrek rano - i to mi się zaczyna w nim podobać - czarnuch już na drugi dzień było widać że skurzony a ten jak ledwo co umyty
Pucek Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Najlepsze jest to że Miron niby z gorączką a auto i tak umył Pucek może Cię zdziwię ale nie myłem - autko było myte po sprowadzeniu we wtrek rano - i to mi się zaczyna w nim podobać - czarnuch już na drugi dzień było widać że skurzony a ten jak ledwo co umyty To i tak do Ciebie NIE podobne:whistling: Maniek, jak tam w robocie? co tam konkretnie robisz? czemu takie z d*py zmiany?
Rekomendowane odpowiedzi