Guregoru Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 Dzięki też za szybkiego spota Panowie ...i albo mi się wydaje, albo dzisiejszy kebab był zaj*biście smaczny :kox: A ty jak na spota jedziesz to już kolegów nie poznajesz co tylko jak baba klapki na oczy i byle do przodu
horny devil Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 No to idem świętować dalej. Dziś urodziny taty P.S. Pati kazała podziękować za życzenia
ucho.77 Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 Tomi dowiedziałeś się coś o gnieździe??? a ty nie masz skandynawskiego kodowania?? bo wszystko było od razu podświetlane po stacyjce
Majkel Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 Dzięki też za szybkiego spota Panowie ...i albo mi się wydaje, albo dzisiejszy kebab był zaj*biście smaczny :kox: A ty jak na spota jedziesz to już kolegów nie poznajesz co tylko jak baba klapki na oczy i byle do przodu A ty jak kumpla widzisz, który na zlot jedzie, to już się nie kapniesz, żeby zawrócić i też na spota podjechać... Kajś to mnie widzioł?
Guregoru Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 Dzięki też za szybkiego spota Panowie ...i albo mi się wydaje, albo dzisiejszy kebab był zaj*biście smaczny :kox: A ty jak na spota jedziesz to już kolegów nie poznajesz co tylko jak baba klapki na oczy i byle do przodu A ty jak kumpla widzisz, który na zlot jedzie, to już się nie kapniesz, żeby zawrócić i też na spota podjechać... Ja to już wtedy ze spota wracałem ---------- Post dopisany at 08:55 ---------- Poprzedni post napisany at 08:54 ---------- Kajś to mnie widzioł? Jak skręcałeś z Rybnickiej w lewo w Kochanowskiego
Pucek Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 35 stopni, lekki wietrzyk - żyć nie umierać, piękna niedziela... w robocie:facepalm:
horny devil Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 Pociesze cie tez zaraz jade pracowac. Zapomniales dodac o wilgotnosci jak w tropikach:polew:
Rekomendowane odpowiedzi