Arturoo Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Mario...żarówki zwykle nie świecą...nigdy to nie będzie coś ala zenon... wysłane z one v
neimaD Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 bry ? coś, ktoś jutro będzie? Wysłany z OOOO
SebaMC Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 ja jutro będę, o ile ktoś jeszcze się pojawi
Bulik Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Mario, bier coś ze zwiększoną mocą ale bez koloru jak te wyżej z linka który wkleiłeś... Jutro odbieram te co wkleilem. Mam zamowione biale z ta niebieska bardzo delikatna poswiata. każda żarówka w starej lampie da ten sam efekt Wlasnie o to chodzi ze ja mam lampy jak nowe szkla idealne zero odpryskow wypalen i syfu od srodka dlatego chce dobre drozsze zarowki bo jak bym mial ujowe lampy to bym nie kupywal zarowek za 100 zl .....ty sciuliku siema bobry
Majkel Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 ja co do jutra jeszcze nie wiem, póki co 50/50 z przewagą że będe:whistling:
Rekomendowane odpowiedzi