Pucek Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 ty mi tu nie wymyślaj żadnych konkursów, a kolej na mnie albo Majka, ale wszystko zależy kiedy to będzie bo mam teraz te dwie nie fortunne zmiany lece... bawcie się
Guregoru Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Ps 2. Krisu: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t64301.0.html;highlight=o%C5%9Bwietlenie+wn%C4%99trza szukaj bo na dalszych stronach są opisy żarówek w modelach z poszczególnych lat (przed liftem, po pierwszym i po drugim) a tam były jakiś różnice
kris_kilt Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Ps 2. Krisu: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t64301.0.html;highlight=o%C5%9Bwietlenie+wn%C4%99trza szukaj bo na dalszych stronach są opisy żarówek w modelach z poszczególnych lat (przed liftem, po pierwszym i po drugim) a tam były jakiś różnice :notworthy:
Guregoru Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Nie ma sprawy [br]Dopisany: 10 Sierpień 2009, 20:02_________________________________________________Ps. Ale czekaj bo ty masz przed lift to jakoś tak jak ja a mi się za bardzo nie zgadzało z tym co było napisane (tzn rurkowe były jakoś inaczej ilościowo w stosunku tam do ich długości) najlepiej to powyjmuj rurki i idź z nimi do sklepu a reszta żarówek się zgadza
kris_kilt Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 no rurki właśnie były ok , tzn prawie , musiałem tylko blaszki rozgiąć lekko i ok , ale chce pozmieniać wszytsko na białe ledy , bo narazie mam jakby to ująć - choinkę w aucie :gwizdanie: muszę podjechać gdzieś do norauto , może koło areny , bo w zabrzu kicha , nie ma , dzisiaj byłem_________________________________________________
Guregoru Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Ja kupowałem w "elektoniku" w Gliwicach na Dworcowej
kris_kilt Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Ja kupowałem w "elektoniku" w Gliwicach na Dworcowej hmm , to ja podjadę najpierw do scalaka w zabrzu , jak tam nie będzie , to się do Gliwic pofatyguję , dzięki za namiar
Guregoru Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Spox (a koło elektronika (za rogiem) masz sklep ze sprzętem car-audio i tam też mają ledy)
Guregoru Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Ja kupowałem w "elektoniku" w Gliwicach na Dworcowej hmm , to ja podjadę najpierw do scalaka w zabrzu , jak tam nie będzie , to się do Gliwic pofatyguję , dzięki za namiar Kris ja kupowałam tu i napewno sa . Company name: Jarcars Elektronika Czesci Samochodowe Hurtownia Short name: Jarcars Address: 3-go Maja 76, 41-800 Zabrze New voivodship: slaskie Phone(s): 0048 32 2786432 Mobile: 0048 607620958 WWW: www.jarcars.pl Ja tam na ich stronie nie widzę ledów
kris_kilt Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Ja kupowałem w "elektoniku" w Gliwicach na Dworcowej hmm , to ja podjadę najpierw do scalaka w zabrzu , jak tam nie będzie , to się do Gliwic pofatyguję , dzięki za namiar dzięki , napewno zajrzę Kris ja kupowałam tu i napewno sa . Company name: Jarcars Elektronika Czesci Samochodowe Hurtownia Short name: Jarcars Address: 3-go Maja 76, 41-800 Zabrze New voivodship: slaskie Phone(s): 0048 32 2786432 Mobile: 0048 607620958 WWW: www.jarcars.pl
Tomi1218 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Witam wszystkich Gregory niestety nici z piątku bo mój tata ma na popołudnie ;( ;( może następnym razem...
MAJKI Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Z tymi browarami to mi jest obojętnie czy teraz czy później i tak pewnie w tym tygodniu strzeli 700 Pucek bedziesz teraz w piatek?? i czy stawiasz??
keżor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Witam wszystkich Gregory niestety nici z piątku bo mój tata ma na popołudnie ;( ;( może następnym razem... spoko , to niech przyjedzie tata Guregora Pucek, to kiedy ja mam jechać oglądać to auto ?? no ja też mam kawałek do tej dąbrowy czy kaj to tam jest [br]Dopisany: 11 Sierpień 2009, 00:25_________________________________________________ dzisiaj jestem przy bramce wjazdowej , patrze , audi b6 avant czarny - nawet fajny z naklejką przedemną na klapie , chcialem podjechać i pogadać , ale patrze i ...: kaszana.pl.eu , zrezygnowałem jak miał rejestracje SO to znam :gwizdanie: fajny koleś a z czasem wszyscy fajni przejdą tutaj
Guregoru Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Witam wszystkich Gregory niestety nici z piątku bo mój tata ma na popołudnie ;( ;( może następnym razem... spoko , to niech przyjedzie tata Guregora :polew: [br]Dopisany: 11 Sierpień 2009, 09:03_________________________________________________Ps. Gregor miałeś mi wysłać numer z etki [br]Dopisany: 11 Sierpień 2009, 09:09_________________________________________________Dobra spadam bo tak się rozpisaliście że nie nadążam
kris_kilt Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 BRY z rana :hi: jak miał rejestracje SO to znam :gwizdanie: fajny koleś a z czasem wszyscy fajni przejdą tutaj chyba tak , z tego co pamiętam , bodajrze Oświęcim , ale ręki sobie obciąć nie dam :>
MAJKI Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 BRY z rana :hi: jak miał rejestracje SO to znam :gwizdanie: fajny koleś a z czasem wszyscy fajni przejdą tutaj chyba tak , z tego co pamiętam , bodajrze Oświęcim , ale ręki sobie obciąć nie dam :> SO to jest Sosnowiec a Oświecim to chyba KOS
kris_kilt Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 BRY z rana :hi: jak miał rejestracje SO to znam :gwizdanie: fajny koleś a z czasem wszyscy fajni przejdą tutaj chyba tak , z tego co pamiętam , bodajrze Oświęcim , ale ręki sobie obciąć nie dam :> SO to jest Sosnowiec a Oświecim to chyba KOS miało być bez tego "chyba tak..." na początku , bo chyba to KOS był , dzięki Majki za sprostowanie
gregory Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Witam wszystkich Gregory niestety nici z piątku bo mój tata ma na popołudnie ;( ;( może następnym razem... A żebyś wiedział że nici. Ja też nie poszaleje bo sprzęgło zaczęło ślizgać to kres jego wytrzymałości i dwumas też ma już dość. Koniec dymanicznych przyspieszeń do czasu wymiany sprzęgła obniżyłem doładowanie, aby to jakoś kleiło. Myślę, że do tygodnia sprawa sprzęgła powinna się rozwiązać Ps. Gregor miałeś mi wysłać numer z etki Czekaj.....czekaj, numer z Etki o co chodziło Aaaa..., wiem Hall. No to hall do AEB to: : 058 905 161 B Kup taki to wymieni się na spocie, bo to 5 minut roboty, jedna śrubka. Potem zobaczymy jak ten twój glut jeździ.
Pucek Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Wiec, w piatek mnie nie ma, czyli jak bedzie 700 to Majk najwyzej postaw chyba ze postawie w sobote, ale tam nie kazdy bedzie wiec nie bede wydziwial niech ktos zadzwoni do dimana, on bedzie chetny na paintball no Kezor, moze byc dzisiaj, szczerze to ja predzej jak w sobote przed strzelaniem nie podjade [br]Dopisany: 11 Sierpień 2009, 12:19_________________________________________________patrzcie co mi przyszlo na maila... Witam serdecznie! Jestem przedstawicielem salonu samochodowego BODZIO-CAR Katowice ul. G. Hallera 2 (Katowice-Szopienice). Mamy klienta, ktory poszukuje dokładnie takiego samochodu jak pan/pani posiada. Jezeli interesuje Cie sprzedaz samochodu za naszym posrednictwem prosze o PILNY KONTAKT w godzinach od 11-20tej 693-596-969 lub 353 30 32 z Poważaniem Agnieszka Supernak. co Wy na to?
kris_kilt Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Wiec, w piatek mnie nie ma, czyli jak bedzie 700 to Majk najwyzej postaw chyba ze postawie w sobote, ale tam nie kazdy bedzie wiec nie bede wydziwial niech ktos zadzwoni do dimana, on bedzie chetny na paintball no Kezor, moze byc dzisiaj, szczerze to ja predzej jak w sobote przed strzelaniem nie podjade [br]Dopisany: 11 Sierpień 2009, 12:19_________________________________________________patrzcie co mi przyszlo na maila... Witam serdecznie! Jestem przedstawicielem salonu samochodowego BODZIO-CAR Katowice ul. G. Hallera 2 (Katowice-Szopienice). Mamy klienta, ktory poszukuje dokładnie takiego samochodu jak pan/pani posiada. Jezeli interesuje Cie sprzedaz samochodu za naszym posrednictwem prosze o PILNY KONTAKT w godzinach od 11-20tej 693-596-969 lub 353 30 32 z Poważaniem Agnieszka Supernak. co Wy na to? zobacz ile dają i jaką sobie liczą prowizję :>
Rekomendowane odpowiedzi