horny devil Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Siema pany. Ja dzis odpadam. Urlop przedluzam a w ogole to plazing smazing pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Siema pany. Ja dzis odpadam. Urlop przedluzam a w ogole to plazing smazing pozdro. Dziwne że nie pada... Ten numer konta mi podeślij bo zapomniałem o tym na imprezie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 ktoś, coś 2day? Nie wiem jak dzień planować :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek72 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Ja dzis mam plany być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Ja jeszcze nie wiem ale postaram się wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Mi fucha wyskoczyła, jak się wyrobię to wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Chłopy, to nie moje koła i nie mam ich na sprzedaż, wkleiłem bo można takie mieć w niezłych pieniądzach (patrząc na cenę oryginałów oczywiście) Kiedy zakładam GPS? Bulik, 13 września, ale nie martw się, jak tylko dokończę wyposażanie domu to zacznę jeździć na spoty, nie to co TY z miłą chęcią bym wpadł ale muszę się oszczędzać fajo bo jestem prawie po zawale (pompkę zajechałem) .taka sytuacja ,a remontowane mieszkanie tez muszę doposażyć ,ale z kąt tu siły brać , z wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) Siemanko z rana Mi fucha wyskoczyła, jak się wyrobię to wpadne Maniek co się nie chwalisz że w końcu będą Ci robić drogę koło domu więc na wiosnę wrzucaj gwint Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez egon47 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zamienię 18 zima+opony na lato ale na wykończeniu na 19zima :-) jak coś to pw :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zamienię 18 zima+opony na lato ale na wykończeniu na 19zima :-) jak coś to pw :-D A nie chcesz panie sprzedac tych 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Wysłane z taboreta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) Zamienię 18 zima+opony na lato ale na wykończeniu na 19zima :-) jak coś to pw :-D A nie chcesz panie sprzedac tych 18Można to przemyśleć ale są na nich nowe nokiany (2kkm) także musiał bym liczyć za komplet jakieś 5k Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez neimaD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zamienię 18 zima+opony na lato ale na wykończeniu na 19zima :-) jak coś to pw :-D A nie chcesz panie sprzedac tych 18Można to przemyśleć ale są na nich nowe nokiany (2kkm) także musiał bym liczyć za komplet jakieś 5kAha spoko to jak narazie przerasta moje mozliwosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi