Guregoru Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Guru, no bo to nie jest jazda, te auto tak miękko reaguje na dziury No no lepiej każdą z nich czuć na d*pie co
Kanar Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 a czy to że mój awant "buja sie jak pier.. rezus" to standart czy mam szukać jakiejś usterki?? :>
miron78 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2009 no non stop się pisze... więc nie wiem dlaczego takie stwierdzenie że nikt się nie odzywa, my jak zawsze wieczorem, piszemy o głupotach Guru, no bo to nie jest jazda, te auto tak miękko reaguje na dziury głupotach ? - pisz za siebie
Guregoru Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 No proszę Keżor Miron nic tylko maluj felgi :good:[br]Dopisany: 18 Sierpień 2009, 22:29_________________________________________________Ps. Przy okazji Krolu też miałeś mi coś zmodzić z felgami :gwizdanie: (miałem przypomnieć)
keżor Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 a czy to że mój awant "buja sie jak pier.. rezus" to standart czy mam szukać jakiejś usterki?? :> zobacz czy masz amory , czy tylko sprężyny [br]Dopisany: 18 Sierpień 2009, 22:31_________________________________________________Guru dawaj fele i auto , porezam
krolu Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 No proszę Keżor Miron nic tylko maluj felgi :good:[br]Dopisany: 18 Sierpień 2009, 22:29_________________________________________________Ps. Przy okazji Krolu też miałeś mi coś zmodzić z felgami :gwizdanie: (miałem przypomnieć) O widzisz dobrze, ze przypomniałes !!! Tylko gdzie ja teraz mam fote teog twojego gluta Wysle ci to potem, bo ja teraz sie za to zabiorę to za pol godziny bede musial czytac 20 stron...
miron78 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Keżorek wklej to prosze w temacie mojej B7
keżor Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Keżorek wklej to prosze w temacie mojej B7 kliknij se cytuj i se skopiuj
krolu Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 WOW 2 opcja BOMBA - prawie jak moje kołpaki (które wyglądają jak 17' ) ! :kox: :kox:
Guregoru Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 No proszę Keżor Miron nic tylko maluj felgi :good:[br]Dopisany: 18 Sierpień 2009, 22:29_________________________________________________Ps. Przy okazji Krolu też miałeś mi coś zmodzić z felgami :gwizdanie: (miałem przypomnieć) O widzisz dobrze, ze przypomniałes !!! Tylko gdzie ja teraz mam fote teog twojego gluta Wysle ci to potem, bo ja teraz sie za to zabiorę to za pol godziny bede musial czytac 20 stron... Krolu możesz to wkleić w nasz temat jak już zrobisz Guru dawaj fele i auto , porezam Felg nie mam a auto ma Krolu
Pucek Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 buja się tzn.? podnosi się przód podczas ruszania a opuszcza podczas hamowania? jeśli tak to potrzeba Ci sportowego zawiasu ja jakoś na miękkich sprężynach jeździć nie mogę... jak będą fele w graficie to wtedy będzie dopiero fajnie
Kanar Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 a czy to że mój awant "buja sie jak pier.. rezus" to standart czy mam szukać jakiejś usterki?? :> zobacz czy masz amory , czy tylko sprężyny nie wiem jakieć pręty w jakieś rurki wchodzą więc to pewnie jakaś imitacja amorów.. na przeglądzie niby maszyna wypluła że jest OK ale prowadzenia w zakrętach to On nie ma ;( Jezuuuuuu ale tempo... 4 dodane odpowiedzi plus kolejne 2
Guregoru Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Jezuuuuuu ale tempo... 4 dodane odpowiedzi plus kolejne 2 Wrabiaj się kolego bo u nas to czasem norma :gwizdanie:
krolu Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 No proszę Keżor Miron nic tylko maluj felgi :good:[br]Dopisany: 18 Sierpień 2009, 22:29_________________________________________________Ps. Przy okazji Krolu też miałeś mi coś zmodzić z felgami :gwizdanie: (miałem przypomnieć) O widzisz dobrze, ze przypomniałes !!! Tylko gdzie ja teraz mam fote teog twojego gluta Wysle ci to potem, bo ja teraz sie za to zabiorę to za pol godziny bede musial czytac 20 stron... Krolu możesz to wkleić w nasz temat jak już zrobisz Guru dawaj fele i auto , porezam Felg nie mam a auto ma Krolu Auto jest w galeri spotow...
Kanar Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 spoko nadrabiam na zawias pewnie przyjdzie pora, narazie lakiernik, audio a potem bedzie sie myśleć dalej
Guregoru Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Ps. Krolu (lub Keżor) wzór na felgi to by było coś takiego: http://moto.allegro.pl/item693091843_mercedes_c_e_clk_slk_felgi_art_18_czarne_hit_amg.html http://moto.allegro.pl/item713285748_ultralite_gspec2_4x100_czarne_mat_czerwony_lip.html ale raczej te drugie tylko mogły by być ciut gęstsze (tak jak te pierwsze)
keżor Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Landryn, do nas na spot tydzień temu kolega przyjechał białym sedanem na czarnych 18kach i z czarnym dachem i skręconym gwincie wyglądało mega :kox:
Pucek Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Guru, gorszych felg to pokazać nie mogłeś
Guregoru Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Guru, gorszych felg to pokazać nie mogłeś Znasz bajkę o wężu ............. Miron widział jaki dokładnie wzór bym chciał tylko że z takich akurat nie było 17 ;(
miron78 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Landryn, do nas na spot tydzień temu kolega przyjechał białym sedanem na czarnych 18kach i z czarnym dachem i skręconym gwincie wyglądało mega :kox: to gdzie foty
Rekomendowane odpowiedzi