Mortiis Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 SebolA4 udaj się do CTR w Gliwicach, bez problemu ogarną temat
SebolA4 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Dobry Pany potrzebuje zając się moim Q: wymienić uszczelniacze, olej, podporę i wyrównoważyć całość.Polecicie Kogoś kto ma o tym pojęcie i podołał by nie licząc ASO do 100km? Sebol, zadzwoń do CTR'u w Zabrzu na wolności, chcesz to podam Ci nr telefonu, mają hamownie, ogarniają dużo mechaniki jak i elektroniki i myślę, że by się za to wzięli. A przy okazji może jakiś programik Ci zrobią za niewielką dopłatą sam prawdopodobnie będę za niedługo do nich jechać porobić 'to i owo' Się właśnie mam zamiar tam wybrać między innymi. Wiem, że ogarniają chłopaki Vaga dobrze, może z moim sobie poradzą w normalnej kasie. Edytowane 20 Stycznia 2015 przez SebolA4
Majkel Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Siema ekipa [emoji2] siena Don Alvaro
Mario22 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Siema ekipa [emoji2]siena Don Alvaro Ty już po zolytach...? Znolozła coś nie ori w twoim aucie i cie wykopała ???Powered by LG G3s Edytowane 20 Stycznia 2015 przez Mario22
Mortiis Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 SebolA4 tylko u nich z terminami krucho
Majkel Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Siema ekipa [emoji2]siena Don Alvaro Ty już po zolytach...? Znolozła coś nie ori w twoim aucie i cie wykopała ???Powered by LG G3s Nie nie..... Panie....gdzież tam... przeciwnie, miłość kwitnie jak talala Jednym słowem Majkelek zakochany
Arturoo Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Pany potrzebuje zając się moim Q: wymienić uszczelniacze, olej, podporę i wyrównoważyć całość.Polecicie Kogoś kto ma o tym pojęcie i podołał by nie licząc ASO do 100km? mam warsztat u siebie ... polecę
MAJKI Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Tylko poszukaj tego oleju na allegro, mają swoje konto, bo jak pojedziesz do nich na hurtownię to mają ciut drożej a jak powiesz że cena z allegro to puszczają w niższej http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=9657324 Właśnie dlatego przestałem u nich kupować za cwaniactwo patrzyłem na allegro cena ok pojechałem inna cena i się raz z nim kłócilem i zaczęłem od tamtej pory kupować tutaj ceny takie same a dużo milsza obsługahttp://allegro.pl/Shop.php/Show?id=26186911 Ja też tam teraz kupuję bo ceny na Towarowej mają teraz dla detalistów trochę z d*py
secio84 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Dajcie te ceny powiem wam jakie ja mam naciepane z GT-I9195
Arturoo Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Sto lat hammer ! :drunk: :drunk: przemalowałeś brykę na różowo ??
H4mm3R Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Sto lat hammer ! :drunk: :drunk: Dzięki
Arturoo Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Też Ci winszujemy całą trójcą .... już nie wiem gdzie nie winszowałem zdrówka Ci życzę , dobrej i taniej nanomedycyny
SebaMC Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Sto lat hammer ! :drunk: :drunk: przemalowałeś brykę na różowo ?? Nie nie, a czemu?
Arturoo Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Sto lat hammer ! :drunk: :drunk: przemalowałeś brykę na różowo ?? Nie nie, a czemu? bo jak tak pacze w foto z podpisu...to tak mi przyszło do głowy ....albo zmieniłes fona na 7250 i pstrykałeś obrazy
Rekomendowane odpowiedzi