kris_kilt Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Witam z rana ja na Grylla też się piszę, no zresztą jak zawsze się pojawie, sam więc możecie przywieźć jakieś d*py to weź vaga zrobimy logi, a ja przywiozę jakąś dupe prócz mojej własnej piterra - niezapomnij o kabelku , będę wdzięczny -> jakiś Kubuś czy coś
miron78 Opublikowano 2 Września 2009 Autor Opublikowano 2 Września 2009 zapisywać się -bo lista marna jak narazie Krolu - to zabieraj Grilla Ja mogę zabrać rozpałke. Jeszcze węgiel jest potrzebny A co do jedzonka i całej reszty to myślę że każdy przywiezie co mu pasuje - ostatecznie wszytko zmieszamy i będziemy mieć stół szwedki ( tylko bez stołu ) [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2009, 12:13_________________________________________________Skydiver dziś do mnie dzwonił, porozmawialiśmy i zapisał się już na grupowy chip w compsport - to już 3 autka z Gliwickich zlotów którym wzrośnie moc w jednym dniu i wszystkim w firmie compsport nono troszke przybędzie furek z ich naklejeczką na klapie ( tylko chłopaki przypomnijcie się o nią - chyba że nie chcecie ) Tak więc coraz mocniejsze furki furki będą u nas gościć
Pelex Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 zapisywać się -bo lista marna jak narazie Krolu - to zabieraj Grilla Ja mogę zabrać rozpałke. Jeszcze węgiel jest potrzebny A co do jedzonka i całej reszty to myślę że każdy przywiezie co mu pasuje - ostatecznie wszytko zmieszamy i będziemy mieć stół szwedki ( tylko bez stołu ) [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2009, 12:13_________________________________________________Skydiver dziś do mnie dzwonił, porozmawialiśmy i zapisał się już na grupowy chip w compsport - to już 3 autka z Gliwickich zlotów którym wzrośnie moc w jednym dniu i wszystkim w firmie compsport nono troszke przybędzie furek z ich naklejeczką na klapie ( tylko chłopaki przypomnijcie się o nią - chyba że nie chcecie ) Tak więc coraz mocniejsze furki furki będą u nas gościć No to już mam pozamiatane Jak będziemy w kolumnie jeździć to proszę zaczekajcie na mnie dobra Witam wszystkich .........
diman Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 witam tez bede na grilu ale pewnie troszke pozniej znajac moja cholerna firme podjade bezposrednio na strefe
kris_kilt Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 ja będę tak że można mnie dopisać to weź kabelek do vaga
piterra Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 ja będę tak że można mnie dopisać to weź kabelek do vaga Synek wezna nie cykej
kris_kilt Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 ja będę tak że można mnie dopisać to weź kabelek do vaga Synek wezna nie cykej cyk cyk , cyk cyk ....
MAJKI Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 ludzie cześć potrzebujam na już śruby do alumów takie ze stożkową główka ma ktosik na sprzedej? Rudi ja w b5 miałem te same śruby do alu i stalówek, no chyba że masz teraz jakieś ekstra fele :gwizdanie: śruby można kupić albo w Gliwicach na Jana Śliwki Audi Car, lub na ulicy Dubois w motoryzacyjnym jak i w dobrych serwisach z ogumieniem..
gregory Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Rudi do pewnych felg muszą byś stosowane śruby w łebkami stożkowymi, a do innych m.in. ori alufeg, stalówek z łebkiem kulowym. Ja mam do ori alu audi śruby kulowe, a do alumków letnich stożki. Poszukaj na allegro, nawet w Zabrzu na pewno sprzedawają oba rodzaje śrub o różnej długości, bo trzeba też zwrócić uwagę na długość, aby nie były za długie ani za krótkie. Trzeba to sprawdzić z felgą bo różne felgi mają różne osadzenie.[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2009, 20:59_________________________________________________Tak wogóle to co robicie w niedzielę? Jest fajna profesjonalna impreza 4-ro łapów, tylko Mistu Evo i Subaru Impreza. Impreza na poziomie rajdowym, będą również auta WRC. Strona imprezy: http://rallysprint.4turbo.pl/ Plan imprezy: http://rallysprint.4turbo.pl/index.php/site/node,show,82
Pucek Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 ja bym się przejechał... lubię WRC :gwizdanie: pogadamy może o tym dokładniej na spocie, bo jednak nie wszyscy czytają do końca :>
piterra Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 qfa dlaczego jeszcze nie zostałem dopisany na listę na grila
gregory Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 qfa dlaczego jeszcze nie zostałem dopisany na listę na grila Piter nie cykaj, będziesz mógł przyjechać
diman Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 qfa dlaczego jeszcze nie zostałem dopisany na listę na grila pewnie cie tam nie chca :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 My sie tak szykujemy na tego grilla na strefie ale jak sobie pomyślę jak tydzień temu tam nas komary wcinały to mam dość, mam nadzieje że ten dym z grilla je chociaż na troche odgoni, albo kupie Off i bedziemy sie wszyscy psikać
piterra Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 qfa dlaczego jeszcze nie zostałem dopisany na listę na grila pewnie cie tam nie chca :gwizdanie: no to jak tak piszesz to nie będzie mnie :sick3: i mam to w d*pie
Guregoru Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 qfa dlaczego jeszcze nie zostałem dopisany na listę na grila pewnie cie tam nie chca :gwizdanie: no to jak tak piszesz to nie będzie mnie :sick3: i mam to w pupie Jak bym cię nie znał to bym pomyślał że się obraziłeś
Rekomendowane odpowiedzi