miron78 Opublikowano 9 Września 2009 Autor Opublikowano 9 Września 2009 Majki tu mam coś takiego http://www.a4-klub.pl/smf/all_grupowy_chiptuning_u_aligatora-t94336.0.html;msg1073681;topicseen#new
MAJKI Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Majki tu mam coś takiego http://www.a4-klub.pl/smf/all_grupowy_chiptuning_u_aligatora-t94336.0.html;msg1073681;topicseen#new Miron dopisałem nas z dimanem bo w sumie to nikt wiecej nie jest na 100% chętny
miron78 Opublikowano 9 Września 2009 Autor Opublikowano 9 Września 2009 Majki tu mam coś takiego http://www.a4-klub.pl/smf/all_grupowy_chiptuning_u_aligatora-t94336.0.html;msg1073681;topicseen#new Miron dopisałem nas z dimanem bo w sumie to nikt wiecej nie jest na 100% chętny no i Sokół
kris_kilt Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Witam po kilku dnich ciszy Niestey sporo pracy w ostatnich kilku dniach Znajomy wczoraj kupił A4 1.8 czarna , postaram się go zaprosić na spota No tak. Szkoda, że w B5 ESP nie można wyłączyć. U mojego ojca w Pasku jest wyłącznik ESP. Całkiem inna jazda ja wyłączysz ESP. Czujesz wtedy że to ty panujesz nad autem, a nie dzieje się jakieś czary mary.[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2009, 23:39_________________________________________________Guru zrób se taki przełącznik podłączony pod bezpiecznik z ESP. Jak go przełączysz to tak jakbyś wyjął bezpiecznik [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2009, 23:40_________________________________________________Lece już do wyrka, 3-m cie się hmm , nie można wyłączyć ?? - to co u mnie robi ten guzik zaraz obok ogrzewania szyby z napisem ESP ?? jednak chyba można , albo się mylę .... :gwizdanie:
Pelex Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Pierwszy właściciel Twojej A4 pewnie dopłacił z 500 DM za ten przycisk
kris_kilt Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 no musiałbyć to pierwszy , bo ja jestem drugim wogóle szkoda tylko że nie dopłacił za klime ....
kris_kilt Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Siemka czester jak widzę już po wakacjach mam nadzieje że udane były !! zawitasz w piątek na spocie ??
Pelex Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Cześć Czesterku Kris to ja nie wiedziałem że ty klimy nie masz :gwizdanie: to już wiem co on zrobił zrezygnował z klimy na poczet wyłącznika ESP
kris_kilt Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Cześć Czesterku Kris to ja nie wiedziałem że ty klimy nie masz :gwizdanie: to już wiem co on zrobił zrezygnował z klimy na poczet wyłącznika ESP Interes życia facet zrobił :decayed: p.s. klima mi się włącza powyżej 100km/h tylko trochę głośniej się robi
A-rek Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 koledzy pomozcie, jakis czas temu zauwazylem ze nie dziala mi tylny spryskiwacz i od tego czsu przeszukuje forum na ten temat ale nic nie znalazlem. moze ktos z was mial to samo badzwie w czym tkwi problem i moze pomoc?
Guregoru Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ajm_zwiekszenie_mocy-t94432.0.html :polew: :polew: Padłem :polew:
_Piotr_ Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Moze to glupie ale gdzie masz zbiorniczek sprywkiwacza tylnej szyby ??
Guregoru Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Może to wcale nie takie głupie bo może nie wiedzieć że ma drugi od tylnej szyby
Skydiver Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Panowie nie trąbić na staruszki Jednym strzelają poduszki .......... inni muszą maske dodatkowo zmienić :polew:
Pelex Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Może to wcale nie takie głupie bo może nie wiedzieć że ma drugi od tylnej szyby Guru nie zabłysnąłeś w po-liftach jest juz tylko jeden zbiornik i kolega ma gdzieś pewnie przygnieciony wężyk lub jeszcze coś innego
Rekomendowane odpowiedzi