horny devil Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Ja mam 17:30 klientów nie wiem o której skończę
Mario22 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Jo byda na 19 na arenie Naciapane z Z2
secio84 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Ja bym wpadł dziś tez ale Tomasz dal mi takie zadanie ze będę siedział do 23 w robocie naciepane z GT-I9195
H4mm3R Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Spocimy się dziś? Naciapane z Z2 Ja będę się pocic na działceBuduj jak miron bezdotykowo.... :-) a tak serio ja też moge wpaśćNaciapane z Z2 Niestety ja się podjęłem budowy i niema lekko Mario wpadaj na budowę czegoś się nauczysz jak będziesz swój budował heh U mnie już mury rosną..
Polko_V Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Spocimy się dziś? Naciapane z Z2 Ja będę się pocic na działceBuduj jak miron bezdotykowo.... :-) a tak serio ja też moge wpaśćNaciapane z Z2 Niestety ja się podjęłem budowy i niema lekko Mario wpadaj na budowę czegoś się nauczysz jak będziesz swój budował heh U mnie już mury rosną.. Widza, że garaż mosz dupny... a na drugi auto, to kaj??
Majkel Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Koledzy i Koleżanki! W Waszą stronę chcielibyśmy skierować mega, mega, mega wielkie słowa PODZIĘKOWANIA za wczorajsze zaskoczenie pod kościółkiem gdzie wspólnie z Żanetą braliśmy ślub. Nie wiem czy było widać, ale zrobiło mi się naprawdę miękko gdy zobaczyliśmy klubowe auta i Was. Dziękuje za to, że mimo sporyyyych zaległości w pojawianiu się na spotach pamiętaliście o mnie, o Nas... Szczególne słowa uznania należą się się Hammer'owi, który jak się domyślam był mózgiem całej akcji. Ponieważ chcemy Wam się jakoś odwdzięczyć, zapraszamy na poślubnego grilla do Nas, by się znowu spotkać, pogadać, pośmiać a przy okazji opić nasz ślub. Myślałem o tym, by 1 lipca piątkowego spota zrobić u Nas, dajcie znać czy Wam ta data odpowiada? Wszystko zapewniamy My, o nic się nie musicie martwić tylko przywieźcie siebie i uśmiechnięte twarze, nie złoszczące się na mnie za moje niepokazywanie się... Wczoraj zniknął porządny, weselny klin z naszych głów, więc myślę że i wolnego czasu będzie więcej. Naprawdę, nie gniewajcie się na mnie... JESZCZE RAZ, BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIĘKUJEMY! Edytowane 17 Czerwca 2016 przez Majkel
Mario22 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 (edytowane) I po spociku i dwóch kebsach... Pany informacja. Właściciel kebaba zaprasza na urodziny... 15 lecie... Oczywiście w przyszły piątek... On sam będzie miał kierowce i zapewnia trunki... Uprzwdzał że obecność obowiązkowa i bez aut... Chce świętować... Z audikowcami... I nie miał na myśli jednego kielonka nalewki... Prosił żeby oficjalnie zaprosić na forum i liczy że ktoś przyjedzie bo sam nie chce pić a będzie przygotowany... Naciapane z Z2 Edytowane 17 Czerwca 2016 przez Mario22
egon47 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Koledzy i Koleżanki! W Waszą stronę chcielibyśmy skierować mega, mega, mega wielkie słowa PODZIĘKOWANIA za wczorajsze zaskoczenie pod kościółkiem gdzie wspólnie z Żanetą braliśmy ślub. Nie wiem czy było widać, ale zrobiło mi się naprawdę miękko gdy zobaczyliśmy klubowe auta i Was. Dziękuje za to, że mimo sporyyyych zaległości w pojawianiu się na spotach pamiętaliście o mnie, o Nas... Szczególne słowa uznania należą się się Hammer'owi, który jak się domyślam był mózgiem całej akcji. Ponieważ chcemy Wam się jakoś odwdzięczyć, zapraszamy na poślubnego grilla do Nas, by się znowu spotkać, pogadać, pośmiać a przy okazji opić nasz ślub. Myślałem o tym, by 1 lipca piątkowego spota zrobić u Nas, dajcie znać czy Wam ta data odpowiada? Wszystko zapewniamy My, o nic się nie musicie martwić tylko przywieźcie siebie i uśmiechnięte twarze, nie złoszczące się na mnie za moje niepokazywanie się... Wczoraj zniknął porządny, weselny klin z naszych głów, więc myślę że i wolnego czasu będzie więcej. Naprawdę, nie gniewajcie się na mnie... JESZCZE RAZ, BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIĘKUJEMY! Niestety żałuję że nie przyjechałem na ślub do Ciebie od dziś mam urlop i nie dostałem przepustki w czwartek... eh niekiedy tak bywa Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!
H4mm3R Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Spocimy się dziś? Naciapane z Z2 Ja będę się pocic na działceBuduj jak miron bezdotykowo.... :-) a tak serio ja też moge wpaśćNaciapane z Z2 Niestety ja się podjęłem budowy i niema lekko Mario wpadaj na budowę czegoś się nauczysz jak będziesz swój budował heh U mnie już mury rosną.. Widza, że garaż mosz dupny... a na drugi auto, to kaj?? Bydzie blaszak Majkel jo je za
tomaszstn Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 I po spociku i dwóch kebsach... Pany informacja. Właściciel kebaba zaprasza na urodziny... 15 lecie... Oczywiście w przyszły piątek... On sam będzie miał kierowce i zapewnia trunki... Uprzwdzał że obecność obowiązkowa i bez aut... Chce świętować... Z audikowcami... I nie miał na myśli jednego kielonka nalewki... Prosił żeby oficjalnie zaprosić na forum i liczy że ktoś przyjedzie bo sam nie chce pić a będzie przygotowany... Naciapane z Z2 Mario prawdę prawi Ja mam wolny przyszły piątek więc rezerwuję sobie wolny czas PS: dzięki za dzisiejszego spota Ja bym wpadł dziś tez ale Tomasz dal mi takie zadanie ze będę siedział do 23 w robocie naciepane z GT-I9195 Rysiu, nie przesadzaj, aż tyle tej pracy domowej nie dostałeś Majkel, wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, nie wiem czy się uda 1.07 bo u nas zmiany na gorsze w firmie i nie wiem co się będzie dziać
secio84 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Koledzy i Koleżanki! W Waszą stronę chcielibyśmy skierować mega, mega, mega wielkie słowa PODZIĘKOWANIA za wczorajsze zaskoczenie pod kościółkiem gdzie wspólnie z Żanetą braliśmy ślub. Nie wiem czy było widać, ale zrobiło mi się naprawdę miękko gdy zobaczyliśmy klubowe auta i Was. Dziękuje za to, że mimo sporyyyych zaległości w pojawianiu się na spotach pamiętaliście o mnie, o Nas... Szczególne słowa uznania należą się się Hammer'owi, który jak się domyślam był mózgiem całej akcji. Ponieważ chcemy Wam się jakoś odwdzięczyć, zapraszamy na poślubnego grilla do Nas, by się znowu spotkać, pogadać, pośmiać a przy okazji opić nasz ślub. Myślałem o tym, by 1 lipca piątkowego spota zrobić u Nas, dajcie znać czy Wam ta data odpowiada? Wszystko zapewniamy My, o nic się nie musicie martwić tylko przywieźcie siebie i uśmiechnięte twarze, nie złoszczące się na mnie za moje niepokazywanie się... Wczoraj zniknął porządny, weselny klin z naszych głów, więc myślę że i wolnego czasu będzie więcej. Naprawdę, nie gniewajcie się na mnie... JESZCZE RAZ, BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIĘKUJEMY! Ja od razu mówię że odpadam bo z mistrzostw świata WRC będzie mi ciężko przyjechać. Gratulacje jeszcze raz Majkel. PS. resztę zdjęć będziesz miał na mailu naciepane z GT-I9195 Edytowane 17 Czerwca 2016 przez secio84
Tomi_81 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Niestety nie dojechałem musiałem jednak po kumpla jechać... Co do waszej propozycji Majkel jesteśmy na tak ....akurat mam na rano a Zosia ma wolne.
walada1987 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Majkel wszystkiego dobrego na nowej drożdże waszego wspólnego życia szkoda ze musiałem być w pracy do puzna ale jeszcze raz szczęścia i rychłego powiększenia rodziny Naciapane z GT-N7105
Majkel Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Dzięki Wam za życzenia! A więc Hammer i Tomi już się piszą wraz z żonami, zapraszam wszystkich pozostałych też
Rekomendowane odpowiedzi