miron78 Opublikowano 22 Września 2009 Autor Opublikowano 22 Września 2009 Diman, Majki - nie mogę z Wami jechać w czwartek na program - jadę do Zakopca od czwartku do niedzieli - tak więc na piątkowym zlocie też mnie nie będzie [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2009, 13:16_________________________________________________ Nikt sie nie pisze dzisiaj na Katowice ? ja mogę zapomnieć o zlotach w SK - we wtorki na 20.00 mam hale ( zmienili nam z 21.30 na 20.00 i pupa blada ) No trudno Miron pojedziemy sami, koleżanka już też zrezygnowała nasłuchała sie jakiegoś debila co na chip- boxie jezdził że to samo zło dla silnika i ingerencja w elektronike i sie wystraszyła bo robi do 40 tys rocznie i martwi sie że auto jej nie wytrzyma chipa. Kupi taki jeden z drugim z allegro boxa za 300zł a pozniej rozsiewają ploty na temat normalnego chipowania. trudno jej wybór, moze sie zdecyduje jak sie przejedzie moim już po programie.... To miłego wypoczynku Prezesie no chyba że jedziesz do Zakopca w interesach :gwizdanie: żadne interesy - relaks i wypoczynek - na powietrze z Dawidkiem starsznie lubimy tam jeździć - super miejscówa ( w tym roku to już 3 wekend tam spędzony ) polecam bo naprawde fajnie i na poziomie http://www.galicowka.pl/ Ps. spontan jest najlepszy [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2009, 14:46_________________________________________________i co najważniejsze - monitorowany parking
czester Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Diman, Majki - nie mogę z Wami jechać w czwartek na program - jadę do Zakopca od czwartku do niedzieli - tak więc na piątkowym zlocie też mnie nie będzie [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2009, 13:16_________________________________________________ Nikt sie nie pisze dzisiaj na Katowice ? ja mogę zapomnieć o zlotach w SK - we wtorki na 20.00 mam hale ( zmienili nam z 21.30 na 20.00 i pupa blada ) No trudno Miron pojedziemy sami, koleżanka już też zrezygnowała nasłuchała sie jakiegoś debila co na chip- boxie jezdził że to samo zło dla silnika i ingerencja w elektronike i sie wystraszyła bo robi do 40 tys rocznie i martwi sie że auto jej nie wytrzyma chipa. Kupi taki jeden z drugim z allegro boxa za 300zł a pozniej rozsiewają ploty na temat normalnego chipowania. trudno jej wybór, moze sie zdecyduje jak sie przejedzie moim już po programie.... To miłego wypoczynku Prezesie no chyba że jedziesz do Zakopca w interesach :gwizdanie: żadne interesy - relaks i wypoczynek - na powietrze z Dawidkiem starsznie lubimy tam jeździć - super miejscówa ( w tym roku to już 3 wekend tam spędzony ) polecam bo naprawde fajnie i na poziomie http://www.galicowka.pl/ Ps. spontan jest najlepszy [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2009, 14:46_________________________________________________i co najważniejsze - monitorowany parking Parking monitorowany, ale jak ukradnal Ci auto, to nie bedziesz mogl obejzec nagrania bez pozwolenia
egon0407 Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Diman, Majki - nie mogę z Wami jechać w czwartek na program - jadę do Zakopca od czwartku do niedzieli - tak więc na piątkowym zlocie też mnie nie będzie [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2009, 13:16_________________________________________________ Nikt sie nie pisze dzisiaj na Katowice ? ja mogę zapomnieć o zlotach w SK - we wtorki na 20.00 mam hale ( zmienili nam z 21.30 na 20.00 i pupa blada ) No trudno Miron pojedziemy sami, koleżanka już też zrezygnowała nasłuchała sie jakiegoś debila co na chip- boxie jezdził że to samo zło dla silnika i ingerencja w elektronike i sie wystraszyła bo robi do 40 tys rocznie i martwi sie że auto jej nie wytrzyma chipa. Kupi taki jeden z drugim z allegro boxa za 300zł a pozniej rozsiewają ploty na temat normalnego chipowania. trudno jej wybór, moze sie zdecyduje jak sie przejedzie moim już po programie.... To miłego wypoczynku Prezesie no chyba że jedziesz do Zakopca w interesach :gwizdanie: żadne interesy - relaks i wypoczynek - na powietrze z Dawidkiem starsznie lubimy tam jeździć - super miejscówa ( w tym roku to już 3 wekend tam spędzony ) polecam bo naprawde fajnie i na poziomie http://www.galicowka.pl/ Ps. spontan jest najlepszy [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2009, 14:46_________________________________________________i co najważniejsze - monitorowany parking Parking monitorowany, ale jak ukradnal Ci auto, to nie bedziesz mogl obejzec nagrania bez pozwolenia dokladnie <LOL> mojemu kuzynowi kiedys auto buchneli z pod Hipermarketu parking monitorowany a co do czego przyszlo to akurat ta kamera niedzialala [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2009, 16:43_________________________________________________a tak ogolnie to
diman Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 witam wszystkich wieczorowa pora jeszcze dwa dni i bede zapitalal moim padlem troszke szybciej mysle ze o jakies 30KM wiecej
Pucek Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 a ja też już zapitalam ale na kwk pniówek w czwartek jadę do Gregora, najpierw rozrząd a potem mody a na koniec program Diman, noo to zachwile każdy będzie miał po ponad 150+ dźwigamy poprzeczkę :> to życzcie mi spokojnej szychty i spadam, a Wy tu nie spamujcie za dużo Mirek ale Ty jesteś uparty...
Pelex Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Witam z wieczorka i ja Ci którzy czytali o moim nowym problemie z przydymionym wtryskiem sterujący musze powiedzieć że sprawa się wyjaśniła -była to uszczeleczka miedziana pod wtryskiem troszkę ja podszlifowałem i jest na razie git
Pelex Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 No fajnie ale nie wiem czy nie kupie taka uszczeleczke nową ponieważ ta miała kilka drobnych ścierzek
Pelex Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Też tak uważam i dotego powiem Ci że chyba wymienie wszystkie bo skoro jednej sie to przytrafiło to reszcie też może
A-rek Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 panowie i pani pamietacie jak rozmawialiscie o stworzeniu Elyty spotow gliwickich tak aby na forum sie wyrozniac? dzis tak sobie posiedzialem i pomyslalem czy nie utworzyc u nas grupy o nazwie "SG squad" i takie logo do tego wymyslilem co o tym myslicie?
A-rek Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 A-rek fajnie tylko wiecie co mam pomysł żeby nie było kryteriów tzn jakiś tam wymyślonych kto i kiedy ma prawo takie logo nosić .Poprostu kto jeżdzi na spoty gliwickie je(logo) dostaje - co nie znaczy ze raz przyjedzie i wiecej go nie zobaczymy ja dokladnie tak to widze i tylko dlatego o tym mysle, jakby to mialo stworzyc jakies podzialy to zapominamy o sprawie
Pelex Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Pewnie że nie ma być podziałów to logiczne Ale nowi wiedzieli by kto na tym forum rządzi jołk oczywiście A-rek pomysł z logiem
gregory Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 i co najważniejsze - monitorowany parking Ja bym tam nie ufał monitoringom, słyszy się że w niektórych miejscach kamery są jedynie dla postrachu Co do loga to mi się podoba, ale jest chyba trochę za duże, mniejsze nie rzucające się tak w oczy ale jednak widocznego byłoby lepsze chyba(to moja osobista opinia). Wystarczyło by pomniejszyć to które zaprezentowałeś A-rek Co do opony to jest przebita. Czego nie zauważyliśmy np. z Januszem w sobotę to to, że na bocznej ściance opony jest dziurka mała wyrwa/rozcięcie Nie wiem skąd się wzięła, ale wygląda jakbym o coś zahaczył, ale o co, nic nie poczułem Nic tam raczej nie było na drodze, a o krawężnik nie da się przecież przeciąć opony chodźby nawet. Nie wiem jeszcze czy oponę się da naprawić, poza tym to sam nie wiem czy będę ją naprawiać, bo czy bezpiecznie jest mieć naprawianą oponę i czasem często latać z nią ponad 200km/h??[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2009, 22:09_________________________________________________Może tak:
A-rek Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Co do loga to mi się podoba, ale jest chyba trochę za duże, mniejsze nie rzucające się tak w oczy ale jednak widocznego byłoby lepsze chyba(to moja osobista opinia). Wystarczyło by pomniejszyć to które zaprezentowałeś A-rek spojrz na moj avatar moze byc? poza tym to sam nie wiem czy będę ją naprawiać jesli uszkodzenie jest na bocznej sciance to nie ma co naprawiac, opona do wyrzucenia
gregory Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Co do loga to mi się podoba, ale jest chyba trochę za duże, mniejsze nie rzucające się tak w oczy ale jednak widocznego byłoby lepsze chyba(to moja osobista opinia). Wystarczyło by pomniejszyć to które zaprezentowałeś A-rek spojrz na moj avatar moze byc? Ja myślałem, o dadaniu do swojego podpisu takiej pomniejszonej wersji. poza tym to sam nie wiem czy będę ją naprawiać jesli uszkodzenie jest na bocznej sciance to nie ma co naprawiac, opona do wyrzucenia Kurna znowu ponad 400 zeta w plecy :ranting1:
A-rek Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Pucek szkoda ze juz kupiles samochod bo znalazlem cos ciekawego http://www.moto.allegro.pl/item738002417_audi_a4_tuning_gaz_sprowadzony.html
Rekomendowane odpowiedzi