czester Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Ale z tymi SH ST i .... SZ to bez sens bo jest elyta spotow z Gliwic a nie z np. Chorzowa... Poza tym Miron ma chyba SGL No to albo robimy nazwe od rejestracji SG, albo od nazwy miasta wtedy G-ce.
Pelex Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Kó.wa ale zamieszanie wkór.......ście A-rka na dobre pewnie chłopina juz się tu nie pokaże Tak jak jest będzie dobrze tylko zamiast squadu wstawić elyta
egon0407 Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Tak wogóle to kto jedzie od nas na http://www.a4-klub.pl/smf/summer_cars_party_26_wrzesnia-t90053.0.html ?? bo to juz za dwa dni
Pretor Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 krolu o jaki wyzysk Ci chodzi? Przecież nie zarejestrowałem się na forum po to aby podjechać na spota w celu darmowej diagnostyki auta, spójrz kiedy się zarejestrowałem, jestem jednym z pierwszych zarejestrowanych na tym forum. Mam problem i myślałem, że mi ktoś pomoże bo na odległość się nie da, ale widzę, że jednak nie. Pozdrawiam.
krolu Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 krolu o jaki wyzysk Ci chodzi? Przecież nie zarejestrowałem się na forum po to aby podjechać na spota w celu darmowej diagnostyki auta, spójrz kiedy się zarejestrowałem, jestem jednym z pierwszych zarejestrowanych na tym forum. Mam problem i myślałem, że mi ktoś pomoże bo na odległość się nie da, ale widzę, że jednak nie. Pozdrawiam. Chodzi mi o to, że traktujesz nas jak serwis tudzież ASO tylko nie chcesz płacić ... a nie chcesz przyjechać pogadać, z tego mogę wywnioskować, ze na forum też zarejstrowałes się po to żeby znaleźć jakaś informacje, coś ci stukało a nie wiedziałeś co - a nie po to żeby się podzielić informacjami jak nie ktorzy z nas... Przyznaję mogę się mylić ... Ale źle podeszłeś do tematu.. Pozdrawiam
MAJKI Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 diman juz tak nie czytaj tylko sie pochwal No chyba ze nadrabiasz straty z wczoraj Poniżej wykres mojego "zdrowego paździocha" Ostatecznie moc zmnieszono do 173,7KM bo był nadmiar dymu z tyłu a tego nie chciałem niutki zostały na 402NM Idzie pięknie tylko w drodze powrotnej padał deszcz i na mokrej nawierzchni wciśniecie gazu powoduje utrate przyczepności i włącza sie ten cały ESP wiec Quattro górą
piterra Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 krolu o jaki wyzysk Ci chodzi? Przecież nie zarejestrowałem się na forum po to aby podjechać na spota w celu darmowej diagnostyki auta, spójrz kiedy się zarejestrowałem, jestem jednym z pierwszych zarejestrowanych na tym forum. Mam problem i myślałem, że mi ktoś pomoże bo na odległość się nie da, ale widzę, że jednak nie. Pozdrawiam. Chodzi mi o to, że traktujesz nas jak serwis tudzież ASO tylko nie chcesz płacić ... a nie chcesz przyjechać pogadać, z tego mogę wywnioskować, ze na forum też zarejstrowałes się po to żeby znaleźć jakaś informacje, coś ci stukało a nie wiedziałeś co - a nie po to żeby się podzielić informacjami jak nie ktorzy z nas... Przyznaję mogę się mylić ... Ale źle podeszłeś do tematu.. Pozdrawiam Krolu "tudzież" daj spokój, bo jakiś naładowany jesteś, Pretor a co boli te twoje wozidło? i nie irytuj się przez Krola bo podejście jest takie od czasu jak nasz spot odwiedzili "zbieracze naklejek", nie zapomnę tego spotu, myślałem wtedy że poszczam się ze śmiechu, ale to długa historia [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2009, 16:14_________________________________________________Majki to ile tera masz koniów 176,5
krolu Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 diman juz tak nie czytaj tylko sie pochwal No chyba ze nadrabiasz straty z wczoraj Poniżej wykres mojego "zdrowego paździocha" Ostatecznie moc zmnieszono do 173,7KM bo był nadmiar dymu z tyłu a tego nie chciałem niutki zostały na 402NM Idzie pięknie tylko w drodze powrotnej padał deszcz i na mokrej nawierzchni wciśniecie gazu powoduje utrate przyczepności i włącza sie ten cały ESP wiec Quattro górą No to super wyszło!! A w serii było prawie 160 koni ??? :shocked:
piterra Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 no to Majki masz 20 koniów więcej niż miałeś A ile ma Diman??
krolu Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 no to Majki masz 20 koniów więcej niż miałeś A ile ma Diman?? Ja już wiem ile ma Diman, ale nie powiem :tongue4:
MAJKI Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 no to Majki masz 20 koniów więcej niż miałeś A ile ma Diman?? Niech sie pochwali wykresem Jemu seria wyszła chyba 144KM a po korekciecoś koło 168KM a niutków ile to nie pamietam. Ale cyferki cyferkami a oba auta teraz zapitalają, przynjamniej wyprzedzanie to teraz bajka :>
diman Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 siemacie teraz troche tylko nadrabiam bo jestem u kumpla pozniej jak podjade do chaty wrzuce wykres teraz tylko nadmienie ze majki ma duzo lepsza serie tak juz myslelismy zreszta maja seria to 144.8 niuty 339nm do uslyszenia wieczorkiem musze spadac
krolu Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Fajnie tak sobie furacza zchipowac...
piterra Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 no przy tej ilości koniów to te 20 jest z pewnością odczuwalne Dobra lecę nara może jeszcze pojawię się wieczorkiem
Pelex Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Narra Pituś ps. zbieracze naklejek :polew: [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2009, 16:47_________________________________________________A ha Majkel mam dla Ciebie koncek kabelka do zabijania
piterra Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Narra Pituś ps. zbieracze naklejek :polew: [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2009, 16:47_________________________________________________A ha Majkel mam dla Ciebie koncek kabelka do zabijania a dla mnie kiedy będzie kablisko i taboret z audziony
Pelex Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Fotelik czeka a kablisko jest na tyle długie że spokojnie starczy dla dwuch [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2009, 17:09_________________________________________________Cześć Rudi
MAJKI Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 A ha Majkel mam dla Ciebie koncek kabelka do zabijania Dzieki wielkie to jak jest długi to sie podziele z mistrzem "cietej riposty" i kabla na pół zrobimy
Rekomendowane odpowiedzi